Дългото чакане след трансфер - Тема 67

• 71 401
  • 724
  •   1
Отговори
# 615
  • тук-там
Шанел, как се чувстваш след трансфера? Стискам ти палци! Дано се появят и другите чакащи момичета, за да си споделяте!

# 616
Добре съм .По добре от миналата година при предния ми опит.Явно по-голямата практика на сегашния ми доктор си каза думата .След пункцията въпреки големия брой Я се чувствам отлично.Миналата година с по-малък брой Я и по -слаба стимулация бях с много болки и след трансфера не смеех да мръдна .Но сега все едно не съм била на стимулация.

# 617
Ох на мен ми е 7мия ден след трансфер на 2 снежинки и от първия ден все си ме боли корема,не е силна болката ,но се усеща.Първите четирри дни полежавах повече,но не нонстоп.Едва чакам да стане време за теста.Дано чакането ни се увенчае с успех ☺

# 618
  • На остров
Пожелавам успех на всички чакащи !
За мен това чакане е най трудното от цялата стимулация.
Още месец и ще се включа надявам се пак като активно чакаща за последно.

# 619
Стискаме палци момичета!
Пишете след резултатите.

# 620
Моят тест е на 3.05 .Ако не ми е дошло до тогава Simple Smile

# 621
Запис и от мен.Тест на 5.05

# 622
Успех, момичета:) чакаме ви с хубави новини!!!

# 623
Благодарим.Тези моменти са ми много емиционални.В един момент си казвам нищо не е станало,след това си викам горе главата .Плаче ми се .Най-хубавите години си прекарах по клиники и изследвания и очаквания ,надежди .Дано вече има край и започна да живея истински щастлива с рожба и с моето семейство.

# 624
  • София
Shannel тук всички много добре те разбираме. Години наред лутане по клиники, чакане и празни надежди. Но един ден и ние ще станем мами. Стиснати палци на всички чакащи от мен.

# 625
Shannel, трудно е това чакане, труден е и пътя до това чакане, но все идва добрия финал. И... нали знаеш, след трансфера си бременна до доказване на противното! 

# 626
Успех и от мен на всички чакащи. Heart Eyes
Вярвам, че всяка една от нас, която не се отказва и се бори, рано или късно ще успее. Много жени около мен го доказаха вече, така че ще дойде и нашия ред. Палчета за положителни тестове!  Heart

# 627
  • Варна
Привет, момичета!
Моят тест е на 05.05 след пътви опит.
Успех на всички!

# 628
Здравейте и от мен! Моят трансфер беше на 17.04. Тест на 1.05
Не знам дали ще успея да изчакам. Помага ми да  чета за вашите преживявания. Успех на всички! Стискам палци!

# 629
  • In transit
Записвам пак в темичката. Днес ми беше трансфера.  На 5ти май тест.
Стискам палци на всички момичета! Hug

Общи условия

Активация на акаунт