17 юни - среща в София. Цветно/етно парти

• 16 388
  • 505
  •   1
Отговори
# 390
  • Sofia
Додо, колко искам да се запозная с теб! Много се надявам да се престраша!
Ти ще ми се оплакваш от овнетата, а аз ще кимам разбиращо - нали и аз съм овне Laughing

Включвам се да кажа, че дъщеря ми вчера с голям ентусиазъм заяви, че ще гледа едно бебе Joy така че ако някоя мама с малко дете си търси детегледачка за вечерта да се обажда! Синът също пожела да гледа бебе, но понеже е само на 4 и доста див не знам дали да поема тази отговорност Joy
Чакам с нетърпение срещата и вече две поредни вечери се пуля Shocked в гардероба за нещо на цветя...венчета ще спретна на децата сигурно, може и по едни череши на ушетата Grinning

Е, че защо да не се престрашиш ? Laughing
Не съм страшна, така поне мисля де,  да кажат другите ако има нещо такова, за да не живея в заблуди Laughing
Хайде - ще чакам в събота да се обозначиш Hug

# 391
момичета, може ли едно питане?

понеже с мъж сме на рожден ден от 6, а много ми се иска да дойдем - късно ли ще е ако успеем да се измъкнем към 8.30-9.00? сигурно въпросът ми е глупав, защото предполагам, че ще як купон и никой няма да си ходи рано, но все пак....

# 392
момичета, може ли едно питане?

понеже с мъж сме на рожден ден от 6, а много ми се иска да дойдем - късно ли ще е ако успеем да се измъкнем към 8.30-9.00? сигурно въпросът ми е глупав, защото предполагам, че ще як купон и никой няма да си ходи рано, но все пак....

Имайки предвид до колко откарваме по принцип - към 21 часа ще е най-горещо Laughing

# 393
благодаря ти, strelche®! много ще се радвам да се запознаем  bouquet

# 394
Привет   bouquet!
Този път и аз ще успея да се присъединя. Ще се радвам да се запознаем Hug! Всъщност ще съм с малкия терминатор hahaha- да видим как ще се представи!

# 395
  • Linz
При сегашните обстоятелства вече не съм сигурна, че ще дойда.

# 396
Какво става, Ренка?

# 397
  • Linz
Какво става, Ренка?
Майка ми е болна, свекърва ми е в провинцията, а мъжът ми ще се прибере за тоя уикенд (само за да се видим) и пак заминава в командировка Confused А и вчера като излизах с децата по София- ходихме на рожден ден, направо ми се стъжни Crazy

# 398
Жалко. Е хайде, другият път!

# 399
  • Linz
Още умувам, ако намеря вариант ще дойда.

# 400
  • sofia
Аз не съм много убедена, че ще се класирам - внезапни други ангаж'менти се проявиха, ама ще положа услия. Че на всичко отгоре съм до 19 и на работа, гръм да ги удари всички шефове.

# 401
Идвам, но с ремаркето. Дано има и други деца, че да не ми виси отгоре!

# 402
Весело изкарване момичета,нямате представа колко съжалявам,че не мога да Ви видя и да се запозная с вас,желая Ви слънчево време и много усмивки Hug  bouquet newsm51
Ще чакаме после снимките! Peace

# 403

В краен случай гушвам бенджамина и пристигам барабар със саксията... Малко тежичка ще е - да му мисли тоя, който ще ме докара!

Айде по-полека със саксиите, а?

Че малко нанагорна ще ми дойдеш Laughing
Най-много, бенджамина до мен, а ти в багажника - иначе няма място newsm78
ако ми сплетеш венче, ще съм без саксия! иначе нйе!!! обаче няма да съм единствена с венче... което леко ме подтисна! само лекинко... така че саксията остава засега единствения вариант, додо...  Embarassed

Как мислите? Китка магданоз ще мине ли за цвете?

# 404
 hahaha  Представих си другата среща всички облечени в булчинските  married или абитуриентските  4470 рокли -  голям смях ще падне  hahaha

Общи условия

Активация на акаунт