17 юни - среща в София. Цветно/етно парти

• 16 394
  • 505
  •   1
Отговори
# 405
hahaha  Представих си другата среща всички облечени в булчинските  married или абитуриентските  4470 рокли -  голям смях ще падне  hahaha
ВЕЛИКОЛЕПНА ИДЕЯ!!! ама за следващия път, че всички вече цъфнаха и вързаха Grinning

# 406
Наистина супер идея!!!

# 407
hahaha  Представих си другата среща всички облечени в булчинските  married или абитуриентските  4470 рокли -  голям смях ще падне  hahaha
ВЕЛИКОЛЕПНА ИДЕЯ!!! ама за следващия път, че всички вече цъфнаха и вързаха Grinning

Айде да не е с булчинските, че на нЕкои ще ни хлопат отпред Laughing

# 408
Стрелче, ще си сложим възглавници...  Wink

# 409
Еее аз таман се възгордях, че мога да си влезна в мойта...

# 410
Стрелче, ще си сложим възглавници...  Wink
И ъпгрейд на годинките Wink

Идеята наистина си я бива Peace

# 411
Не съм страшна, така поне мисля де,  да кажат другите ако има нещо такова, за да не живея в заблуди Laughing
Страшна си, страшна си....ооооо Shocked.

# 412
Аз в булчинската зорлем с въженца може и да вляза, но за абитуриентската с 20 кила отгоре - трудно Mr. Green

# 413
Цитат на: Ламята НЕСПАСКА

[quote
Как мислите? Китка магданоз ще мине ли за цвете?

Магданоз - романтика  Heart Eyes.
Ако не беше съществената нужда да присъствам на едно семейно мИруприятие щях да намина на паша през главичката на Ламката.
 Animal Cow

# 414
[quote author=Ламята НЕСПАСКА

Как мислите? Китка магданоз ще мине ли за цвете?
Магданоз - романтика  Heart Eyes.
Ако не беше съществената нужда да присъствам на едно семейно мИруприятие щях да намина на паша през главичката на Ламката.
[/quote]
Да, да! а бой! не си го давам, да ми го пасете... витаминките - другаде!  bouquet Grinning

# 415
  • До хладилника, който обичам
Ужасно ми се идваше на тази среща! Но не мога... Sad Приятно прекарване ви желая, и скоро пак свикайте, че да дойда този път!

# 416
Предупредена си  Mr. Green

# 417
В абитуриентската рокля ще ми влезе само главата(защото се е поизпразнила след бременността) Stop Mr. Green

# 418
Представям си, какво шоу ще падне - 100-тина булки без младоженци - ШАШ !!!  Party

# 419
Предсктавям си, какво шоу ще падне - 100-тина булки без младоженци - ШАШ !!!

Шаш за околните Shocked Shocked за нас смях!  Joy

Общи условия

Активация на акаунт