НУКК /Италианския лицей/ в Горна баня - мнения, подготовка, изпити - 2

• 95 571
  • 807
  •   1
Отговори
# 120
  • София
Някой може ли да ми каже каква е цената на помагалото, по което е изпита за първи клас?

# 121
  • София, България
25 лева

# 122
# 123
Здравейте. Някой знае ли утре по кое време ще качат резултатите в сайта и по кое време ги изнасят в НУКК? Благодаря Ви!

# 124
  • София
Мисля, че в 10.00 ч. ще ги качат там, а може би и в сайта!

# 125
  • Sofia
Има вече резултати в сайта, но пък още не мога да ги отворя.
Честито на приетите!

Отворих го, не сме сред приетите.

Последна редакция: пт, 25 май 2018, 09:32 от szervusz

# 126
  • Sofia, Bulgaria
Какво означава анон. и код?

# 127
  • Sofia
Какво означава анон. и код?
Никаква идея. Аз гледам само входящ номер и точки.

# 128
Здравейте, честито на всички приети! Нашето дете е прието в детската градина към НУКК. Има ли други родители, чиито деца са приети, да се запознаем?

# 129
Анон. е кода на проверяващия, а код е номера, под който проверяващия е получил и въвел резултатите от работата на детето, който е различен от входящия номер.

# 130
Честито на приетите! Имам само един въпрос, понеже няма второ класиране какво се случва, ако не всички от приетите деца се запишат. Техните места запълват ли се с децата под чертата?

# 131
За всеки случай да попитам номера от бележката която имам е входящия номер от списъка с резултатите, нали така?

# 132
  • София, България
Ние сме супер назад. Но пък последния записал се в понеделник сутринта 516ти номер е приет. Да му е честито!

# 133
  • Sofia
Ние сме супер назад. Но пък последния записал се в понеделник сутринта 516ти номер е приет. Да му е честито!
Не можах и аз да не забележа това. Grinning
Да си беше мълчала девойката с "приятелката", нямаше да се набие на очи.

# 134
И моето дете не е прието в градината. Честито на всички, които са се класирали и успех Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт