1 АЕГ - тема 2

• 92 082
  • 724
  •   1
Отговори
# 600
Има ли наистина борса за учебници в училището или не съм разбрала правилно?

# 601
За борса не знам да има. Учебниците по английски за 8ми клас се купуват от касиерките в училището поетапно през учебната година.

ТМ, няма списък още. Миналата година го бяха публикували май доста по-рано.

# 602
  • София
Аз имам разни учебници, но са по старата програма. Ако някой търси нещо, да ми пише.

Сигурно ще е интересно откриването на учебната година, но няма да мога да присъствам. Ще чакам да разказвате и да показвате.

# 603
Дъщеря ми продава учебници за 9ти клас. Пишете ми за повече информация.Blush

# 604
  • София
Сигурно ще е интересно откриването на учебната година, но няма да мога да присъствам. Ще чакам да разказвате и да показвате.
И аз, ще пропусна откриването, уви! Служебни ангажименти. Надявам се, на снимки от някои родители!😊
Ani_7, щом разбера кои учебници ще ползват, ще Ви пиша на ЛС.

# 605
  • В средата на времето
Аз ще ходя на откриването и после ще споделя.Simple Smile btw ...има ли тук майка на друго дете от 8-ми Г клас? Simple Smile

Ако някой не е обърнал внимание, качена е програмата за новата учебна година. Виждам, че веднъж седмично осмокласниците ще имат нулеви часове. Сигурно тогава ще започват от 11.20 - 12.00 часа.
Аз я гледах програмата и се чудех, когато нямат нулев и първи блок, в колко започват училище?

# 606
В седмичната програма фигурира Буюклиева. Не я видях на родителската и не я намирам сред преподавателите.
Имате ли представа по какво ще преподава?

За протокола родителската беше ок.  Дамянов ми направи добро впечатление, но ще видим как ще се справи през годината. Не съм очарована от Марти Парти, но пък може да ни изненада Grin

# 607
  • София
И на мен ми е интересно по какво е Буюклиева. Фигурира и в програмата за 9 клас. Кристиян Русев и Наталия Кирякова не бяха ли класни на осмокласниците до миналата година? Вече са учители на горните класове. Моля който има отзиви за тях да сподели. Очевидно на нашия випуск ще се учат Sad. Дано да не съм права...може и да е за добро...
Ще съм благодарна и за информация и за математика Иван Георгиев.
Мисля, че бая натоварено ще им дойде на децата от 13:00 до 19:10. Кога ще им остане време за учене и извънучилищни дейности, не ми е ясно:(
Марти Парти го пишете “свободен час”.Sad

# 608
  • В средата на времето
Имате ли представа по какво ще преподава?
Предполагам по рисуване.
Аз не бях на РС, изпратих сестра ми. Тя много е харесала и Дамянов и Стаменов по математика. До колкото разбрах от нея, учителите по математика и БЕЛ ще им бъдат само в 8-ми клас и от другата година - нови. Така ли е?

Марти Парти го пишете “свободен час”.Sad
А при Дж. Нокс как е? Някой по-напред беше писал, че нямало повече да преподава в Първа, но си е в програмата.

# 609
  • София
Скиорче, Иван Георгиев се спряга за един от най-добрите учители по математика на деца в ЕГ въобще Simple Smile От познати деца знам, че мноооого често дава тестове, сформира сборна оценка от няколко поредни такива, с което неусетно кара децата да учат системно. От години ен следя вече класиранията на състезанието по мат между езиковите, но някога на призови места бяха или хора от АК, или по-често възпитаници на Иван Георгиев (в тази надпревара ученици от МГ и ПМГ не участват). Аз лично бих се радвала да преподава на детето ми.

# 610
  • София
Само можем да се молим, г-н Георгиев да си остане с децата до 12 клас. Мерси за инфото!
За Нокс какво да кажа - не е това, което очаквах. Часовете протичат в гледане на филми основно, с кратки дискусии.
При нас преподавателката по БЕЛ си продължава с децата и в 9 клас. Дано и тя да остане до финала.

# 611
И аз имам чудесни отзиви за Иван Георгиев по математика от друг преподавател. Много суперлативи изказа по негов адрес. В 8ми клас бяха при Стаменов, и сега щерката много съжалява, че няма отново да е той. Но се надявам и Георгиев да ги увлече.

Когато прегредах преподавателите и предметите, Буюклиева остава да е по рисуване, няма какво друго.

Наталия Кирякова ще е класна на нашите. Отзиви за нея?

# 612
  • София
При нас преподавателката по БЕЛ си продължава с децата и в 9 клас. Дано и тя да остане до финала.
Дано!

# 613
  • София
И моят син продава учебници за 9 клас по новата програма на половината от коричната цена. Напълно запазени са. При интерес - на лични.

# 614
  • България, София
Синът ми ще бъде 11 клас. Гледах програмата и преподавателите на сайта. Не намирам по какво преподават Г. Мавродиева, К. Атанасов и Д. Пачова. Сменена е едната учителка по английски.
Betty L., вероятно са нови. И в класа на моя син трима ги няма, други трима са без снимки, може би и те са са нови. Да, Иванова не я виждам и при другите 11 класове. За нея съжалявам.
Никак не ми харесва тази въртележка на  всяка година, но пък така се отърваваме от слабите учители

Общи условия

Активация на акаунт