1 АЕГ - тема 2

• 92 091
  • 724
  •   1
Отговори
# 585
Остава само да излезе тази новина и по новинарските емисии тези дни Hug

# 586
От сайта на 1 АЕГ:
"Първа английска езикова гимназия започва първи срок на новата учебна 2019/2020 г. -ВТОРА смяна за всички паралелки от 8-ми до 12-ти клас.

Очаквайте график на седмичното разписание!"

# 587
"На 16 септември ще бъде открита новата сграда на Първа английска гимназия със спортна зала и нови кабинети", съобщи Йорданка Фандъкова днес. Защо тогава ще учат пак на смени?

# 588
  • В средата на времето
До колкото разбирам, дори и с новата сграда, няма достатъчно учебни стаи в които да учи цялата Първа АЕГ. Ще продължават да ползват и старата сграда, за това дефакто пак ще са на смени. Поне сега цялата гимназия ще учат в една смяна.

Тъй като няма да мога да присъствам на родителската среща, ще изпращам сестра ми, та да попитам за униформата - на родителската среща ли се поръчва, каквото сме избрали и се плаща на момента или само се поръчва тогава, а пък по-късно се заплаща...или как?

# 589
  • В средата на времето
"Откриване на новата учебна 2019/2020 година.

На16.09.2019 г. (понеделник) от 9:00 часа в двора на Първа английска езикова гимназия ще се проведе официалното откриване на новата учебна година,  както и откриването на новия корпус на гимназията. Всички ученици от 9. до 12. клас да се явят с униформата на училището, а новоприетите осмокласници - официално облечени.

Поканват се всички ученици, родители и приятели на Английската!

Първа АЕГ желае успешна учебна година на всички свои възпитаници!"

# 590
Може да платите униформата на родителската среща, миналата година беше така.

# 591
  • София

Моля за мнение за г-жа Антония Зехирева -Олсон?

# 592
  • София
От чист интерес, коя от паралелките е Математика и Немски?

# 593

Моля за мнение за г-жа Антония Зехирева -Олсон?

Нов преподавател е от тази година Simple Smile

# 594
Моля споделете впечатления от родителската среща снощи. Аз останах с добри първоначални впечатления от организацията. Забелязах, че явно ще има баланс между преподаватели с по-дълъг опит и млади учители, което е похвално. Доколкото разбрах, досегашния native speaker няма да преподава занапред и от гимназията са в процес на търсене на заместник. Не разбрах как ще протичат тези два часа първоначално.
Това се сещам засега.

# 595
  • София
Едносменен режим означава, да започват в 9:00 и да свършват в 15:00, с почивка за обяд, примерно!

# 596
Синът ми ще бъде 11 клас. Гледах програмата и преподавателите на сайта. Не намирам по какво преподават Г. Мавродиева, К. Атанасов и Д. Пачова. Сменена е едната учителка по английски.

# 597
На сайта на гимназията призовават учениците да носят саксия с цвете за първия учебен ден по случай откриването на новата сграда. Simple Smile

Някой десетокласник да има учебници за 9ти клас за продаване/подаряване?

# 598
Ако някой не е обърнал внимание, качена е програмата за новата учебна година. Виждам, че веднъж седмично осмокласниците ще имат нулеви часове. Сигурно тогава ще започват от 11.20 - 12.00 часа.

# 599
  • София
Някой десетокласник да има учебници за 9ти клас за продаване/подаряване?
Има ли, списък на необходимите учебници за 9-ти клас? Аз също мисля, да потърся "втора ръка" от бившите деветокласници.
Саксия с цвете е добра идея. 😊

Общи условия

Активация на акаунт