Всичко за всички марки гел лакове 17

• 70 863
  • 738
  •   1
Отговори
# 120
Ох, вчера отидох до Лили специално за лаковете на Флормар, но нямаше и служителките казаха, че вече не зареждат. Така ми се искаше да взема някой цвят за проба. Ако знаете някъде да се предлагат онлайн, споделете.
В store.bg, в Ремедиум онлайн, но не са показани цветовете, само номерата на лаковете.
В реален магазин - Ремедиум на Денкоглу, Елитис - в Халите (не всички цветове)

Ама съм карък - 2 седмици след като си получих лампата, в Али са намалени, а на 28.03 - още по-голямо, лампа като моята, купена за 20 долара - ще бъде около 13, дори по-добър вариант. Здраве да е...

Във Фантастико има обикновени и гелоподобни лакове на Флормар, но истински гелове наистина ли има?

Ако все още търсите от гел лаковете, видях, че във Фейсбук страницата им също се продават - Flormar

# 121
  • София

Ето номер 17 flormar - magenta rise За оформянето на ноктите не ми забелязвайте, не съм правила почти нищо.
Пуснах ги през телефона заради снимката, сега като отварям на голям екран - ужас, ужас
Виждам всички недостатъци, които на ръката не личат, а и моите очи не са каквото бяха  Sad

Последна редакция: ср, 21 мар 2018, 15:17 от Cuckoo

# 122
То и аз ги видях, че ги има в страницата им, обаче някак цветовете хич не мога да си ги представя Simple Smile Даже и суочове не намирам в нет-а, ама може би не търся достатъчно упорито.

# 123
  • София
То и аз ги видях, че ги има в страницата им, обаче някак цветовете хич не мога да си ги представя Simple Smile Даже и суочове не намирам в нет-а, ама може би не търся достатъчно упорито.
https://www.olx.ua/obyavlenie/gel-lak-i-baza-s-zakrepitelem-2-v- … rmar-IDy5XFv.html

# 124
Момичета, според вас колко трябва да струва поддръжка на нокти с гел и оформяне, но без лакиране, за София става въпрос. Понеже аз искам сама да се лакирам и да си правя експерименти с декорации, но нещо съм супер бавна със свалянето на лака с пилата и поддръжката, особено с лявата ръка и ми отнема 2 часа минимум само това без лакирането, та се зачудих дали да не ходя в салон само за това. По принцип знам, че поддръжката с гел и лакиране е 30 лв, та ми е интересно някой знае ли без лака колко би струвало?

# 125
Аз не се съгласявам,  лакирането ще ми отнеме  още 5-10 мин и не ми е изгодно да правя такава процедура.

# 126
Тирити, а защо не ходиш само да ти го махнат тогава, щом това те бави много?Не знам дали няма да ти вземат същите парички, другия вариант е само цвят и отгоре да си експериментираш.

# 127
повечето салони вземат пари за сваляне на чужд гел/гел лак. Колежката ми за сваляне на чужд гел взема 20лв. Така според нея клиента или става наш и не ходи другане или не ни губи времето. Иначе поддръжката на гел съм я намалила от 35 на 30 с гел лак и две декорации подарък.

# 128
момичета а какво ще ми кажете за тази техника база акрил,печем повтаряме пак база и акрил печем после само база и цвят вече ?

някои знае ли нещо на мен ми казаха че така ноктите стават още по твърди и ако има счупен нокът се залепя

# 129
  • Варна
 Много база много нещо.....това ще стане 1мм. дебело поне  newsm78. Три слоя база двата с акрил,два слоя поне цвят и то-ужас.

# 130
Много база много нещо.....това ще стане 1мм. дебело поне  newsm78. Три слоя база двата с акрил,два слоя поне цвят и то-ужас.

ами да ти кажа видях как изглеждат така направени нокти не е дебело все пак малко се пили,просто питам някои процедира ли така

# 131
Защо ще го правиш? С 2 пласта база става дебело, какво остава за това нещо? Нокътят с гел лак трябва да е пластичен, не твърд като камък. Лепенето на счупен нокът зависи колко е счупен, често поддава. Аз го махам и изграждам

# 132
Защо ще го правиш? С 2 пласта база става дебело, какво остава за това нещо? Нокътят с гел лак трябва да е пластичен, не твърд като камък. Лепенето на счупен нокът зависи колко е счупен, често поддава. Аз го махам и изграждам

да но когато е счупен много дълбоко как процедираш когато неможе да се изреже и няма как да се захване да се изгради мисля че този начин с база и акрил ще го залепи

# 133
  • Враца
Аз съм решила скоро да пробвам да смеся база с акрил за по-издръжливо, защото дори и с Коди системата не ми държи повече от 6-7 дни (тогава започва да се обелва от някъде). Но с два слоя база и акрил и трети слой само база ми се вижда, че много грубо ще стане. Пробвай върху себе си и ще добиеш най-добри впечатления. Wink

# 134
Ето как стои и как изглежда със база и акрил

Общи условия

Активация на акаунт