Всичко за всички марки гел лакове 17

• 70 815
  • 738
  •   1
Отговори
# 105
Ле-ле, това с въздушните цветя изглежда супер красиво... Аз така и не успях да намеря гел лаковете на Флормар. Единственото, което откривам е Gel Look, което за мен не е гел лак. Не съм ходила в Ремедиум на Витошка, но пък ходих в ДМ, Фармастор и още много други места с щандове козметика, ма нъцки...

Сега съм в търсене на хубав гел лак в бебешко розово, не знам как по-друг начин да го опиша - светло розов, може би? И да покрива добре, защото голям зор видях с едно розово на Блускай, даже и на три пласта пак си прозират чертите, мнооого е дразнещо. Да ме посъветвате нещо?

Последна редакция: вт, 20 мар 2018, 14:13 от Petq_mi

# 106
Може  да пробваш с плоска обла четка с по-разредени акрилни бои и да очертаеш контура с по-гъсти. 

# 107
  • София
Поне във Фантастико на Тина Киркова съм виждала гел лаковете на флормар. Бяха около 8лева.

# 108
От Фантастико Надежда си купих Флормар.

# 109
  • София
Имам вече червен кадс......луда работа.И  печат със камъчета си поръчах.....
Камалия ще ми трябва такава четка,незнам дали ми се купува.

# 110
Номер, какъв е този печат с камъчета и четка?

# 111
И аз сложих един такъв печат,че в Инстаграм го гледах на клипче и ми хареса много. 😂
Дойдоха ми много неща от Алито,та спретнах това:

Не е много добра комбинация,но исках да пробвам всичко накуп. 😂 Едното беше лепило за фолио,но нещо не се справих много добре с него. Виж,огледалния пигмент много ми хареса и дори нямах апликатор,нанасях с пръст и става много бързичко и лесно. Определено ще поръчам още цветове от него.

# 112
  • София
Четка от еми.
Печата е прозрачен и има камъчета за декорация,като четките на боан.
Много цапа червения кадс.
Аз съм със лепенки на цял нокът от борн прити,нарочно съм ги сложила на показалците,тествам издръжливост.За сега държат,аз обичам да си чопля по лака.Сложих база с акрил,база,лепенка,бонд,база и топ.Няма да снимам че се омадах с червения кадс и съм предварително подготвена за Велик Ден

# 113
  • На плажа
Много лесно се правят тези цветя.Смесваш съвсем малко от цвета с топ лак,почти прозрачно и рисуваш.После се минава леко по края с по-плътен цвят и накрая се очертава със съвсем плътно.
Ето тук клипче -

# 114
Момичета, да ви похваля тънките четки на снб, много са добри и са по 3,50

# 115
Ето и моя маникюр днес беше време за мен Simple Smile

# 116
Някой ползва ли такъв вид пила и дали е доволен?

# 117
момичета а какво ще ми кажете за тази техника база акрил,печем повтаряме пак база и акрил печем после само база и цвят вече ?

# 118
Някой ползва ли такъв вид пила и дали е доволен?

Аз имам нещо подобно, не е от Avon, но изглежда горе-долу така и предполагам върши същата работа. На мен лично не ми е удобно да работя с тази джаджа. Пробвах да си надрасквам топа, за да сваля гел лака, но не става. За подкъсяване на ноктите не става, а за оформяне - вибрира много неприятно. Честно казано, единствено ми беше от полза като си лекувах кокошите тръни Laughing

# 119
^ И при мен така. Ползвах го единствено за премахване на кожички и полиране на нокътната плочка.

Общи условия

Активация на акаунт