Всичко за всички марки гел лакове 17

• 70 798
  • 738
  •   1
Отговори
# 90
  • София
https://www.nyxcosmetics.com/loose-pearl-eye-shadow/NYX_004.html?cgid=eyeshadowferriy
със пигмента северно сияние,неоновите пигменти НЕ става.
Камалия https://allevents.in/sofia/%D0%95%D0%BA%D1%81%D0%BF%D1%80%D0%B5% … /2187797684780458

# 91
  • София
https://youtu.be/k1bG3bdmY1o това повече има вид на цвете.

# 92
  • София
Не,тази техника я знам-мокро в мокро.
Това което търся е въздушни цветя.

# 93
  • София
Момичета, да се похваля - снощи накъм полунощ най-после направих първия си гел лак в домашни условия. Ще го снимам по-късно, нищо особено, щерка ми избрала една маджента (пембе  Mr. Green) на Флормар, която не ми е най-любим цвят, но карай. Имам само 3 въпроса:

1. Нормално ли е след изпичане базата и лакът да са лепкави
2. Нормално ли е първият слой лак да е неравен, тук-там да прозира? Или аз лакирам прекалено тънко (това ми е навик и на обикновения лак, все ме е страх слоят да не е дебел)
3. На дъщеря ми лакът се отлюспи напълно от един нокът след 6 дни. На какво може да се дължи?

# 94
# 95
  • София
Това изглежда дооооста пипкава работа. Евала на този, който умее.

# 96
  • Варна
Момичета, да се похваля - снощи накъм полунощ най-после направих първия си гел лак в домашни условия. Ще го снимам по-късно, нищо особено, щерка ми избрала една маджента (пембе  Mr. Green) на Флормар, която не ми е най-любим цвят, но карай. Имам само 3 въпроса:

1. Нормално ли е след изпичане базата и лакът да са лепкави
2. Нормално ли е първият слой лак да е неравен, тук-там да прозира? Или аз лакирам прекалено тънко (това ми е навик и на обикновения лак, все ме е страх слоят да не е дебел)
3. На дъщеря ми лакът се отлюспи напълно от един нокът след 6 дни. На какво може да се дължи?

Браво на васе дерзайте  bouquet!

1. Абсолютно нормално е. Базата и цветния лак в повечето случаи са с лепкав слой. Не го бършете. Лепкав слой се бърше само на топ лак ако въпросният има такъв.
 2. Нормално е. Повечето лакове не покриват напълно на 1 слой даже някой и на 2 не покриват. Не се старайте да го постигнете лакирайте си тъничко. По-добре 3 тънки слоя отколкото 1 дебел и напластен.
 3. Възможни са много причини,но щом е чак на 6-ти ден и то само на 1 нокът подозирам не добро запечатване на свободния край.
 Лаковете на Флормар са много хубави,но наистина имат някой доста пикантни цветове  Laughing

Моите ноктаци са вече на десетина дни. Предния петък се лакирах или четвъртък. Междувременно се наложи да прелакирам повечето заради смотаната база на Глобал  #Cussing out.

# 97
  • София
На мен лака ми издържа много по добре като избърша лепкавия слой на базата.Цвета нанасям много по прецизно и без затичане когато няма лепкав слой база.

# 98
  • ново
Ох, вчера отидох до Лили специално за лаковете на Флормар, но нямаше и служителките казаха, че вече не зареждат. Така ми се искаше да взема някой цвят за проба. Ако знаете някъде да се предлагат онлайн, споделете.

# 99
Принцеске, нищо не спомена за свалянето последния път е белещата се база, как беше свалянето?

# 100
  • София
На флормар лаковете ги има във Фантастико.
Напуква ли ви се гела? Моят е на седмица и се напука... Използвам китайски лакове, поне докато свикна да работя с тях

# 101
  • Варна
 Аааааааа писах как да не съм  Laughing. Свали се идеално без забележки. Не знам какво се беше случило преди това. Явно съм сложила по-тънък слой каре или.....и аз не знам  newsm78. Цапам 2 сочни слоя микрогел и пада с поглед.  Laughing. Много е удобно под душа пада на цяла люспа като гума тъй,че не се налага да ги събирам из банята парчотиите.

С база и топ коди никога не ми се е пукал лак. С китайците не изкарваше толкова,че да свари да се напука  Joy.

# 102
На флормар лаковете ги има във Фантастико.
Напуква ли ви се гела? Моят е на седмица и се напука... Използвам китайски лакове, поне докато свикна да работя с тях
При меки нокти съм виждала такова напукване...или казано по друг начин - при по-силно огъване на нокътя. Пробвай да "укрепиш" основата с акрилна пудра върху базата примерно.

# 103
Най-добре перманентни маркери. Лакираш в бяло, изтриваш лепкавия слой, рисуваш си точки и чертички и ги размазваш с четка, напоена със спит. Като изветрее спирта слагаш топ.

Благодаря, ще пробвам непременно!

# 104
  • София
Ох, вчера отидох до Лили специално за лаковете на Флормар, но нямаше и служителките казаха, че вече не зареждат. Така ми се искаше да взема някой цвят за проба. Ако знаете някъде да се предлагат онлайн, споделете.
В store.bg, в Ремедиум онлайн, но не са показани цветовете, само номерата на лаковете.
В реален магазин - Ремедиум на Денкоглу, Елитис - в Халите (не всички цветове)

Ама съм карък - 2 седмици след като си получих лампата, в Али са намалени, а на 28.03 - още по-голямо, лампа като моята, купена за 20 долара - ще бъде около 13, дори по-добър вариант. Здраве да е...

Във Фантастико има обикновени и гелоподобни лакове на Флормар, но истински гелове наистина ли има?

Общи условия

Активация на акаунт