Всичко за всички марки гел лакове 17

• 70 794
  • 738
  •   1
Отговори
# 75
Бял гел лак, флумастери и спирт. Wink Hug

# 76
Здравейте, какво е мнението ви за лаковете Luxio? Нанесен върху ноктите ми се обелва/отлепяа като желе някъде на 7-я ден като започва отстрани на нокътя. Забелязала съм, че ако съм с по-заоблени нокти, издържат малко повече време Thinking Уж е по-щадяща формула, с повече блясък Smirk

# 77
Висок клас са по принцип. Издържливостта на лака зависи от базата и топа, не толкова от самия лак.

# 78
  • София
Камалия хубави са,аз искам въздушни цветя но нещо не ми се получават с флумастрите.😣

# 79
я дай снимка как представлява

# 80
Висок клас са по принцип. Издържливостта на лака зависи от базата и топа, не толкова от самия лак.
Скоро излизам по майчинство и мисля да продължа да се правя вкъщи с Mesauda Smirk Много добра основа и топ в едно

# 81

Как точно се правят тези, ако не е тайна Simple Smile Какви флумастери и кое кога се нанася? Благодаря предварително!

# 82
Тирити - виж в тубата sharpies nail decoration

# 83
Най-добре перманентни маркери. Лакираш в бяло, изтриваш лепкавия слой, рисуваш си точки и чертички и ги размазваш с четка, напоена със спит. Като изветрее спирта слагаш топ.

# 84
Най-добре перманентни маркери. Лакираш в бяло, изтриваш лепкавия слой, рисуваш си точки и чертички и ги размазваш с четка, напоена със спит. Като изветрее спирта слагаш топ.
Подобно на мрамор ефекта, нали

# 85

Много интересно гел лака ми е ясно но може клип или подробно описание какви флумастери и спирт Simple Smile иначе е страхотно и при мен лятото дойде

# 86
Какво ще ми кажете за pretty gel подариха ми 5 лака на тази марка ама нищо не знам за тях

# 87
  • ново
Кукле, много нежни модели, точно по мой вкус.
Аз ползвам Прити, за мен и дъщеря ми, наситени и плътни цветове са. В неделя свалих на щерката след двусед.ично носене и не беше мръднал, но и омръзна. Моят е вече на 10 дни и се държи чудесно. Но...база и топ ползвам Коди.

# 88
  • Враца
Аз открих как да правя печати с пигменти
Утрабонд на печата и на нокътната плочка.Пигмента трябва да е от "мазните"става и с тези за грим.
Какви са тези мазни пигменти?
Ками, търся от вчера клипчета за този водния мраморен маникюр, но с гел лас и не намирам нищо. Има някакви подобни, но не изглежда със същия ефект.

Ето нещо подобно на въздушните цветя:
https://youtu.be/os4vRuvUkA8
Но панеже никак не разбирам руски и не разбрах това, което капе във водата обикновен лак ли е?

Последна редакция: вт, 20 мар 2018, 07:46 от ferriy

# 89
благодаря. На шишенцето пише гел

Общи условия

Активация на акаунт