Всичко за всички марки гел лакове 17

• 69 377
  • 738
  •   1
Отговори
# 525
Вани - да, пека ги и после махам формите. Моите форми са прозрачни и не виждам смисъл от още печене. След това си мажа следващите слоеве.

# 526
  • София
Много ти благодаря, Фокси!

# 527
Ето и аз днес какво сътворих

# 528

Последна редакция: пн, 09 апр 2018, 22:54 от Камалия

# 529
Мама - чудни са!

Кам -уауууу, черното с пластелиновите цветя е жестоко. А би ли споделила техниката за лилавото ?

# 530
Кое лилаво?

# 531
Момичета споделете мнение за марката ЕЛОРА търсих,ни нищо не намерих.ще съм ви благодарна ако ми отговорите Simple Smile
Ето нещо и от мен

# 532
Кам -  на първата снимка на средните пръсти Simple Smile

# 533
синьо с ефект мрамор със  светли цветове. мокро в мокро

# 534
  • на брега на морето
Кам, изплакнах си очите пак!Големи красоти! Heart Eyes Hug

# 535

Да не казвам какво мъчение беше да сваля стария ...GDCOCO - НЕ ПАДА с киснене или поне този конкретен цвят ...

Последна редакция: вт, 10 апр 2018, 10:39 от Обичах

# 536
# 537
  • Враца
Обичах, имаме много сходен вкус за маникюрите (тези, които си правим на себе си предимно де, че другите хора си искат различни неща). Казвам го предвид факта, че този маникюр е поредния, за който си казвам, че бих си го направила и на себе си. Много е красив!
GDcoco на мен ми е падал лесно като запилявам топа, но не съм ползвала 805 (нали за него говориш), той може и по-трудно да пада.
Ти какви видове рейнфорс си ползвала за бомбе до сега и от кой си най-доволна? Аз имам на Азур и на GDcoco. Първия е гъст и труднонанасящ се, а втория е по-рядък. Като за начинаещ с кой ще ми е по-лесно да се опитам и аз да си направя бомбе?

# 538
  • София
Днес ми пристигнаха тези лакчета:

Някой ползвал ли ги е? Мнения?
Третия е толкова прозрачен,  че се чудя за какво да го ползвам.

# 539
Пристигна ми Рейнфорса на coco но незнам след кое се нанася бях чела някъде но забравих.

Общи условия

Активация на акаунт