Всичко за всички марки гел лакове 17

• 69 329
  • 738
  •   1
Отговори
# 615
Desi VI от къде и кой на форте взимаш?
От козметични магазинчета. В интернет много трудно се намира. Чак не ми се вярва.

# 616
Момичета, имам въпрос - искрено се надявам да не задавам нещо многократно питано, но въпреки че прочетох последната тема и особено внимателно първото мнение, не можах да се ориентирам напълно Hug

Към кои продукти бихте се ориентирали, ако сте напълно начинаещ и са ви необходими изцяло за домашна употреба? Ако държите най-вече на качеството и на здравите нокти.
Не е важно да е евтино или кой знае колко изгодно.
Досега ходих на маникюр, но, уви, последните два пъти, не бях доволна нито от издръжливостта на маникюра, нито от това как се отрази свалянето на ноктите ми. А не ми се иска поне на този етап да търся друга маникюристка и ми се иска да опитам у дома.

Лаковете няма да са проблем, защото съм изключително скучна в предпочитанията си - телесен цвят и някой розовеещ за разкош ще са ми напълно достатъчни. Тоест вложението ще е в лампата и в другите основни продукти. Кои бихте купили вие на мое място? От България или държави от Европейския съюз, защото, честно казано, не ми се занимава с митници, нито с чакане.

Предварително благодаря! Heart Eyes

# 617
За лампа - sun 1s, а за стартови продукти, макар че са за домашна употреба, пак бих вложила с качествени продукти.

Макар, ще поради което невежество и не толкова навлязла в темата, се прецакаха с едни лакове, които се оказаха китайски, та си поръчаш нещата наново, този път на Gel it up.

# 618
  • Пловдив
Тони, прочети първа страница, там има супер полезни и важни неща. Ще ти бъде в голяма полза и ще имаш насока.

# 619
Здравей те и аз да се запиша в новата тема Simple Smile с нещо ново и от мен

Кукле кой е този лак?

на блускай корал

# 620
  • София

Desi VI от къде и кой на форте взимаш?
[/quote]
От козметични магазинчета. В интернет много трудно се намира. Чак не ми се вярва.

[/quote]
Никога не съм срещала.
За София някое да споделиш?

# 621
  • София
На Петте кюшета в магазинчето за козметика. И аз много го търсих, но  изобщо не съм доволна. Лично мнение.

# 622
  • София
да покажа и аз малко моделчета
Скрит текст:

и да похваля новия гел лак на CND, супер плътен, лесен за нанасяне дори на един слой, базата е доста гъста, като сравнение с течния гел на Блускай една идея по-рядка, не се разтича. Ще видим колко ще издържи и как ще го сваля после.
Ето и снимка

# 623
  • Down south
На Петте кюшета в магазинчето за козметика. И аз много го търсих, но  изобщо не съм доволна. Лично мнение.
Ако това е възможно да се намери, препоръчвам го от все сърце. Сваля Gelish на люспи за около 5-8 минути  Praynig

# 624
  • София
Ааа Daylili😉😍.
На бюти 1 по препоръка на Над взех,но свършва.С каре на цял нокът сваля без запилване на топ.Вчера се лакирах и направих каре без да нанасям по края,да видим дали ще държи повече.

# 625
Дами, забелязах днес, че на показалците ми се надига лака, тоест се отлепя на връхчетата само.. Защо така? Да не би да не съм запечатала добре лака или съм го пекла повече? Явно утре ще трябва да ги направя на ново тези двата. Sad

Бту, правя и каре под Коди базата...

# 626
Аз започнах да слагам база преди топа на свободния край и е една идея по-добре.

# 627

Синьо зеления е температурен

# 628
Аз съм много доволна от този лакочистител, какви ли не съм пробвала но този на люспа сваля от аптека Фрамар го купих.

# 629
Момичета, опитвам се да кача снимка, взимам линка от албум във Фейсбук, който съм направила, копирам го между таговете за снимка тук, но нищо не излиза и на Предварителен преглед на поста стои празно също - някой имал ли е такъв проблем? (извинявам се, че не е по темата за лаковете).

Общи условия

Активация на акаунт