Всичко за всички марки гел лакове 17

• 69 332
  • 738
  •   1
Отговори
# 600
  • На плажа
Аз свалям с ел.пила,но скоро се беше развалила и пробвах да сваля с тяхната течност,като хубаво надрах топ лака.Падна бързо с база Коди и акрил посипан .

# 601
Аз нямам проблем със свалянето на Куикгел с база и топ Коди, и каре.
Свалям с тяхната течност, също и с течността на Форте, от която съм изключително доволна.

# 602
  • София
Desi VI от къде и кой на форте взимаш?

# 603
  • Sofia
Здравейте момичета,
нова съм тук и досега само ви чета.
Иска ми се да ви попитам от коя марка сте най-доволни?
покривност, издържливост, качество, безвредност.
Желая ви хубав, слънчев и усмихнат ден! Simple Smile

# 604
  • Down south
Здравейте момичета,
Gelish   Peace
Новите опаковки

# 605
  • София
Здравейте момичета,

Ако не искаш да сваляш с ацетон, то обикновена база, Ултрабонд по крайчетата на Коди, основа Стриплак и топ Коди. Ако искаш да държи много, заменяш Стриплак с основа на Коди.

Ей това е моята най-сполучлива комбинация, към днешна дата!

# 606
  • Plovdiv, Bulgaria
Да ви докладвам какво стана с моята поръчка на лампата от Ибей. Днес я получих, не отиде на митница и дойде супер бързо, но останах разочарована, защото не съм догледала и лампичките не са 30, а 24бр. Според вас да се занимавам ли да я връщам или ще свърши работа за домашна употреба?
Вчера също така си взех базата и топа Коди и мисля довечера да ги пробвам с новата лампа. Вероятно ще е по-добра от старата ми УВ, която е с една крушка 9 вата и държах по 5 минути и пак се белеше... Frowning
Ето я лампата:
https://www.ebay.co.uk/itm/48W-Sunone-Professional-LED-UV-Nail-D … 60353.m2749.l2649

# 607
  • София
Да ви докладвам какво стана с моята поръчка на лампата от Ибей. Днес я получих, не отиде на митница и дойде супер бързо, но останах разочарована, защото не съм догледала и лампичките не са 30, а 24бр. Според вас да се занимавам ли да я връщам или ще свърши работа за домашна употреба?
Вчера също така си взех базата и топа Коди и мисля довечера да ги пробвам с новата лампа. Вероятно ще е по-добра от старата ми УВ, която е с една крушка 9 вата и държах по 5 минути и пак се белеше... Frowning
Ето я лампата:
https://www.ebay.co.uk/itm/48W-Sunone-Professional-LED-UV-Nail-D … 60353.m2749.l2649

Екстра е лампата, 48W е, кой гледа броя на лампите Mr. Green

# 608
  • Plovdiv, Bulgaria
Супер! Ами понеже четох инфото на първа страница и там пишеше, че е хубаво да са 30. Благодаря!

# 609
Момичета, попадали ли сте на лак (от Али), който де е със ситни брокатени частици без цвят. Дъщеря ми ходи при маникюристка, че искаше нещо по така, и върху цвета  е сложила нещо, което придава много нежност на цвета.Тя работи с Блускай. Така като разглеждам продуктите им си мисля, че е това https://www.nail-bg.com/shop/34/desc/bluesky-classic-535
и сега се опитвам да намеря нещо подобно, но по-евтин вариант.
Ето и последния ми маникюр
Скрит текст:

# 610
Наси и според мен няма смисъл да се занимаваш, хубаво беше да бяха 30, но и 24 ще ти вършат идеална работа Simple Smile
Това е последният ми маникюр, който сама прецаках, защото правих едно момиче, но не си сложих ръкавици...а топа ми стана на дупчици, знаете ли от какво, ако се забелязва на снимката, с топ на Коди с лепкав слой съм.?

# 611
въздух от четката

# 612
  • Враца
Аз не виждам добре дупките, но ако са малки и идеално кръгли са от въздух наистина, но ако са като петна явно нещо топа е избягал на места заради лепкавия слой на цвета отдолу (като го изтриеш не би трябвало да има проблем).

# 613
Здравей те и аз да се запиша в новата тема Simple Smile с нещо ново и от мен

Кукле кой е този лак?

# 614

Общи условия

Активация на акаунт