Всичко за всички марки гел лакове 17

• 70 901
  • 738
  •   1
Отговори
# 150
Ако искаш да ти свалят само гела лака е бързо, да, но аз те разбрах да ти се направи поддръжка на гел, но без гел лак- един път минаваш с ел. пила, после с хартиена, оформяш, оправяш кожите. Останалото слагане на покритието е бързо. И ако ти имаш проблеми с гела после и следващия път е много надигнат работата е за нейна сметка. Разбира се може и да намериш колежка. Питай твоята маникюристка, нищо не губиш Simple Smile

# 151
Ками, ти къде изкара апаратен курс, искам да се запиша, в Интеркозметика ми казаха, че няма смисъл докато не мина модул изграждане с гел Simple Smile И по колко вървят долу-горе ? Аз съм набелязала Татяна Гюмишева, ако някой има отзиви?

# 152
Апаратен не съм карала, работата ми с ел пила беше включена в курса. Гел лак не свалям само с пила, и кисна. Педикюра го правя само с ел. пила.
И аз искам при Татяна, да правя апарасен само с пила и на сухо. И надграждащо по ноктопластика при Каря Райкова. Ама сега ще ходя първо на курс по миглопластика

# 153
Ясно, да разбирам че Татяна е добра така ли?
Щом киснеш, значи надираш топа и част от цвета и тогава овиваш във фолио?

# 154
Гледах работата на нейни ученички и много ми допадна. Курса е 250 и фрезите остават за теб.
Точно така, и свалям база коди без проблем.

# 155
  • София
Някой миналата вечер питаше за ЕФИРНИ ЦВЕТЯ как стават.
Не се мъчете, ето
https://ru.aliexpress.com/item/1-3d-3D/32842367704.html?spm=a2g0 … 6a6ae9f&tpp=1
Ефекта е същия.

# 156
Вани, благодаря, поръчах ги.
Ками, а те за почистването на кутикулите с ел.пила, пак ли на курса те обучиха?

# 157
  • София
Здравейте,
Какво ще кажете за venalisa premium? Изглежда ми да има много приятни нюанси, и видях хубави снимки в отзивите. Също така...сега с тази голяма разпродажба на Али-то дали ще ми се забавят два месеца, направо се чудя да поръчвам ли каквото и да било Simple Smile

# 158
  • София
Камалия а с какви материали работи?
Водните стикери ги мернах,ама искам избор...
Гледах Билей прави камъни и най различти обемни нещица с силикон и гел за зъботехници,оцветява ги с пигменти лакове,уникални...

# 159
На курса ме учиха да ги режа под правилния ъгъл. Ако не се режат правилно след 2 дни "цъфват", а след това стават още по-големи. При правилно рязане с времето се прибират, не се разпростират така по плочката. Прави се и едно "запечатване" с клещите, което не мога да обясня с думи.
Един ден бях сама в салона и имах много работа, не ми стигаше времето да си стерилизирам инструментите и взех любимата фреза на колежка- много ми допадна, с нея изпилвам по-малки кожички. С по-големите не става, трябва рязане. Колежката полираше кожичките след рязане с нея, аз й измислих друго приложение.
Лаковете са Опи, Джесика( пада много лесно с киснене) и снб. И останалото Коди.
Юлия Билей е просто гений в бранша...

# 160
  • София
 Таня с какви материали работи,знаеш ли?

# 161
# 162
# 163
Мен сега ме учат че кутикулата се реже, но епонихиума не, или обясняваш на клиента какви може да са последиците. Защото епонихиума, защитава нокътното легло и матрицата. За ъгъл конкретика нямаше... Не трябва да има прекъсване като се реже, за да не се "рошат", именно това е запечатването. Поне това аз разбрах Grinning

# 164
Номер, Татяна работи с тези продукти, да видим какво ще е мнението ти:
https://beautycenter-deva.com/%D0%BC%D0%B0%D0%B3%D0%B0%D0%B7%D0%B8%D0%BD/

Общи условия

Активация на акаунт