Всичко за всички марки гел лакове 17

• 69 307
  • 738
  •   1
Отговори
# 495
Няма база дето хем да е щадяща, хем да държи бетон, хем да се сваля лесно. Вземи си Коди, слагай лаково каре и при смяна на лака запилявай повече с груба пила. В темата ще намериш и коди, и лаково каре. Peace

# 496
  • Paris, France
NiaV точно щях да питам и аз какви изследвания точно си правила и амини ме изпреварила. Едва ли си изследвла всичко свързано с нокти. Повечко протеини, горчиви зеленчуци и много спорт помагат. 10-15 зеленчука на ден, много яйца и спиране на въглехидратите за известно врме направиха чудеса за моята кожа коса и нокти.

Отисарк, и моите нокти са сухи и порозни и се белят. С люспите нокти пада и лакът. При това положение не мисля, че гел-лак би държал, особено на плосък нокът. Гел-лаковете са идеално решение за трайно покритие на здрави, твърди и безпроблемни нокти. Горещо те съветвам да си поставиш гел-лак при добър професионалист, който работи с проблемни нокти - гризани, меки, растящи неправлно итн. И ако резултата те удовлетвори да закупиш точно продуктите, с които а те лакирали. Иначе ще дадеш 100-200лв на вятъра и ще си доукепазиш ноктите.  Прочети първа страница! Ноктите ти трябва да се шлифоват , компактират и полират и да се мажат редовно с масла поне месец. Ще видиш резултат. Това за изпилването на белещите се части го написа Камалия преди най-много 2-3 страници. Както и да е. Виж тези блокчета за полиране от които съм доволна:

https://www.aliexpress.com/item/10pcs-Washable-4-Way-Nail-Shiner … 042311.0.0.3eQTdn

Можеш да си направиш и японски маникюр или  да идеш да ти залепят разслойките на ноктите с IBX. После с лаково каре, ултрабонд, яка база, евентуално изграждане с бомбе под гел-лака, което за плоските ти нокти е даже красиво, запечатане с реинфорс или база нещата може да с получат. Загледай и белещите се бази! Те се поставят на полиран нокът и с лаково каре и ултрабонд по свободния край държат около седмица на скапанорски нокти като моите и твоите.

И ако гел лаковете не ти държат, новите гелове, полигелове и добрият стар акрил вършат чудеса. Плоският мек и поемащ вода свободен край може да се махне до дъно за да не пречи и да се изгради нов, твърд и стабилен. Поддръжката е веднъж на 2-4 седмици и отнема същото време като махане на стар и поставяне н нов гел лак. Травмира по-малко или никак нокътя. Успех ти желая.

Последна редакция: сб, 07 апр 2018, 02:16 от Nevena Virolan

# 497
Имам клиентка, която е била натрошена в тежка катастрофа и половин година е била на кис. мляко- ноктите й са страшно дебели и твърди!

# 498
Пуснах ПКК и витамин B, D и цинк. Ползвам Коди с каре, свалям с тяхната течност и се храня, следвайки Дюкан-предимно месо, яйца и зеленчуци, но може би ми липсват млечни, ще включа от тази седмица. 

# 499
Nevena Virolan благодаря за изчерпателния отговор! Ще помисля и ще действам Simple Smile Успех на всички!

# 500
  • София
Първият ми опит за френски с напечатана черта, има мнооооооого забележки, чертата печатах с гел-лак за печати на Мойра, мноооооооого трудно се чисти от кожата, голямо мазало  ooooh!

Не помня маникюр да ми е отнемал час и половина, определено няма да повторя. Много ми хареса основния цвят - China Glaze Diva Bride, нанася се като масло, без да става на петна, като OPI Bubble Bath, ако някой си търси нито бежаво, нито розово, това е гелЪТ  Mr. Green

# 501
  • на брега на морето
Ех, че красота, Над! Heart Eyes Рядко харесвам френски, но твоят е уникален! Къде ги видя тези забележки не знам. Розовото е толкова невидимо, но пък толкова красиво, че няма как да бъде скрито, за мое съжаление, хаха.  Mr. Green А цветята как ги направи?
Съни, и твоето котешко е страхотно!  Hug

# 502
  • София
Ех, че красота, Над! Heart Eyes Рядко харесвам френски, но твоят е уникален! Къде ги видя тези забележки не знам. Розовото е толкова невидимо, но пък толкова красиво, че няма как да бъде скрито, за мое съжаление, хаха.  Mr. Green А цветята как ги направи?
Съни, и твоето котешко е страхотно!  Hug

Благодаря  Hug
Това ми е най-трудния маникюр, който съм правила, а не ми допада.... обикновено за 40мин. съм готова, при това с гел без забележки, на този чертата е много дебела, на места неравна, не трябваше да слагам директно топ на нея, а да мина още един слой от основния цвят.... цветето и на мен ми харесва, много нежно стои, печат е.

Някой питаше дали има разлика между лак за печати и гел лак за печати, разликата е, че гела е по-прозрачен, обикновения лак/боичка за печати е по-добър.

# 503
  • София
Над, China Glaze Diva Bride е обикновен лак, не е гел лак, нали?
И би ли обяснила как го направи с печат френския, има щампа такава ли?

# 504
  • София
Над, China Glaze Diva Bride е обикновен лак, не е гел лак, нали?
И би ли обяснила как го направи с печат френския, има щампа такава ли?

Гел лак си е, с безумни снимки в нета.... 3-4 дебели слоя трябват за да изглежда така.

Чертата е напечатана с шаблона на Конад m19

Линиите са по-прави, дойде ми и шаблон на Мойра, но там френския е много закръглен за мен, ако някой го иска да ми пише.

# 505
  • София
Над, писах ти.....

# 506
Ето го и първия ми опит, след като получих печката и лаковете.

На едната ръка едното, на другата - другото

# 507
  • на брега на морето
Уау! Невероятно за 1ви опит!  HugПреди правила ли си го?
Над! Hug

# 508
Уау! Невероятно за 1ви опит!  HugПреди правила ли си го?
Над! Hug
Не, напълно начинаеща съм.

# 509
  • Враца
Мспасов, супер е като за начало, само обърни внимание на кутикулите, подранвай ги с нещо, изглеждат ми сухи.

Общи условия

Активация на акаунт