Всичко за всички марки гел лакове 17

• 69 393
  • 738
  •   1
Отговори
# 540
Момичета, за малко ме нямаше, прочетох всичко до тук...пак сте сътворили големи красоти Кам, Фейри, Мама, Обичах, Фокси, Мспасов простете ако изпускам някоя.
Мама, рейнфорса може над базата преди цвета, както и след цвета преди топа. Който вариант си избереш Simple Smile
Неви, отново научих нови неща от теб, страхотна си, моля те не изчезвай повече така Simple Smile :*

# 541
  • Бургас
Майка Зайка, кои номера са розовите? Може би ще са добре за френски?

# 542
Обичах, имаме много сходен вкус за маникюрите (тези, които си правим на себе си предимно де, че другите хора си искат различни неща). Казвам го предвид факта, че този маникюр е поредния, за който си казвам, че бих си го направила и на себе си. Много е красив!
GDcoco на мен ми е падал лесно като запилявам топа, но не съм ползвала 805 (нали за него говориш), той може и по-трудно да пада.
Ти какви видове рейнфорс си ползвала за бомбе до сега и от кой си най-доволна? Аз имам на Азур и на GDcoco. Първия е гъст и труднонанасящ се, а втория е по-рядък. Като за начинаещ с кой ще ми е по-лесно да се опитам и аз да си направя бомбе?
Благодаря Simple Smile  и аз не помня другите цветове да са ми създавали проблеми като този.
Рейнфорс имам само един - на GDCOCO прилично се държи ,сега в по- топлото време е по-рядък ...правя по два пръста и всичко е точно:) ползвам рубър база и рейнфорс след това - да кажем ,че правя половината бомбе с базата и след това довършвам с рейнфорса.
Снимах кутията на въпросната лампа в Лидл

# 543
Здравейте,нова съм тук,но искам да изразя мнение за лампата,която коментирате от Лидл. Аз съм ползвала  друг модел от тази марка пак от Лидъл временно докато моята бе на ремонт в салона където работя и  останах доволна,предполагам,че за удома ще Ви върши работа.

# 544
  • София
Днес в ДМ видях продукт, на който пишеше "превръща всеки лак в гел лак". Не си спомням на коя фирма беше. Някой има ли наблюдения?

# 545
Круела - мисля, че на Есенс съм виждала такъв продукт. Аз лично не съм пробвала, но предполагам, че е нещо като база и топ 2в1, между двата слоя на които да сложиш обикновен лак, но за целта същият трябва да е много добре изсъхнал, защото иначе се набръчква а и е нетрайно.

# 546
  • София
Намерих го: https://m.emag.bg/transformirasht-gel-polish-to-gel-fing-rs-sens … 781/pd/DM9M47BBM/ смесва се с цветен лак, но вече пече в Лед лампа, каквато нямам Frowning1

# 547
Мда, на същият принцип като Есенс е. Не ти се поръчва лампа от Али ли? Тая в Лидъл не става ли?

# 548
Така и никой не ми отговари за лаковете на марка Елора,какво се случва с вас момичета,не ви се сърдя,но все пак сме затова тук Grinning
Ето нещо ново от мен

# 549
Няма как да отговоря за нещо ,което не съм ползвала ..предполагам и другите не отговарят по същата причина Simple Smile

Препоръчайте ми хубав огледален пигмент.
Имам на Борнприти ,но не е хубав ,а един едър ,зърнест или не знам как да го обясня ... абе не е хубав

# 550
Няма как да отговоря за нещо ,което не съм ползвала ..предполагам и другите не отговарят по същата причина Simple Smile
+1
Куклата, не искам да се засягаш, пиша ти го с най-добри намерения. Трябва да помислиш/поработиш върху държанието ти с хората.Понякога се изказваш така, сякаш оставяш едно неприятно усещане у  другите. Ако искаш да работиш с клиенти трябва много да внимаваш в държанието,шегите  и изказванията си. Наполовина си маникюрист, наполовина психолог. Половината идват да си направят ноктите, другата половина идват да си поприказват с някого, да се разтоварят. Това "разтоварване" изгражда връзката клиент- "моята" маникюристка. Има много хубава литература, за мениджмънта  и управлението на салон, полезни съвети и препоръки. Наистина се надявам, да не се засегнеш, да се замислиш.

# 551
  • София

Препоръчайте ми хубав огледален пигмент.
Имам на Борнприти ,но не е хубав ,а един едър ,зърнест или не знам как да го обясня ... абе не е хубав

Блускай предлагат на Индиго, перфектен е!

# 552
  • София
Фокси, не ми се поръчва, защото скоро си взех една 36 вата Ув лампа и за сега ми върши работа.

# 553
  • Бургас
Куклата, първия и единствен път, когато съм ходила на маникюристка за гел лак, ме лакираха с Елора. Много ми хареса цвета, нещо като коралово беше. Издържа около 2 седмици, доколкото си спомням, но не знам и какви други продукти е ползвала...

# 554
  • Paris, France
Лелееее, страхотни маникюри, ей! Половин час ги зяпах като хипнотизирана. Камалия, кой е лилавия цвят?

куклата7, зная колко е неприятно живо да те вълнува даден въпрос а никой да не ти отговаря. Не е нарочно. И на мене ми се случва. Ако питаш и никой не отговаря в тази тема, то е, защото никой няма смислен отговор. Трудно ще намериш мнения за непопулярни в момента или нови продукти и марки. Марката Елора аз не съм я чувала и не мога нищо да кажа за нея. Споменавана е май в предишни теми. Потърси в търсачката тук, но също из нета и съм сигурна, че ще намериш отговор. Има го и фактора време. Никой не виси в темата денонощно за да отговори до минути. Това не е чат. Много от редовно пишещите не са писали вчера и днес, а някои драсват веднъж месечно или спират да пишат, временно или постоянно. Може и да са пропуснали въпроса ти по невнимание. На моя таблет редовно се появява второто непрочетено мнение и ако не проверя може и да пропусна. Ето, съни ти написа впечатлениятя си и съм сигурна, че тези дни ще пишат и други хора. Идея е да попиташ колежки в професионален форум. Те имат наблюдения как се носят най-различни продукти върху най-различни нокти. Също в чужди сайтове. Beautytech и salongeek са най-популярните англо сайтове. Forum.manucure е френскоезичният. Има руски, тонове испано-,  португало- и другоговорящи. Успех с намирането на информация и ще се радвам да я споделиш с нас.

Крюела, в предишни теми сме коментирали геловете за смесване с обикновен лак. Всъщност преди 15-20г маникюрите с гел-лак бяха точно това - смесваха лак с течен разтворим мек гел. Над го имаше този на Сенсейшънейл. Имам го и аз. Купих първият, на друга марка с големи надежди. За съжаление много от лаковете променят типа си и стават много прозрачни и непокривни, дори на 5 слоя. Аз се отказах. Като искам даден обикновен лак го лакирам в сандвич между гел база с почистен лепкав слой и гел топ. Или слагам 2 много, много тънки слоя върху 3в1 гел лак със сходен цвят. Така става покривно, но издържа колкото маникюр с гел лак. Лак може да се смеси и с топ с лепкав слой. Отгоре слагаш гел топ отново и готово. С две думи - пробвай с топа от гел лака! Същото е. Първо на изкуствен нокът да видиш дали ти харесва и дали се изпича. Успех

Общи условия

Активация на акаунт