Нашите кухни - 73

• 92 224
  • 755
  •   1
Отговори
# 120
Имах предвид ако се наложи да сменя целия борд. Иначе да, щипките са стотинки, ама дали има за какво да ги хване?!

# 121
Не е на крачета. Другата колона е 30-на см, там ще са препарати, кош за пране. И този борд/цокъл е и на двете. Днес ако ходя до там, ще го снимам. Ще го питам дали може да стане с тези щипки. Може ли някаква снимка, какво представляват?

# 122
Имах предвид ако се наложи да сменя целия борд. Иначе да, щипките са стотинки, ама дали има за какво да ги хване?!
Е шкафовете на какво ще стоят, нали на крака. А и не разбрах, ма май не е готова кухнята.

# 123
Ето:
https://avlonbg.com/bg/mebelni-kracheta-i-stapki/330-shtipka-za- … ensko-krache.html

Е добре де, няма значение от колко секции е шкафа. Той на какво стъпва на пода?

# 124
Не е на крачета. Другата колона е 30-на см, там ще са препарати, кош за пране. И този борд/цокъл е и на двете. Днес ако ходя до там, ще го снимам. Ще го питам дали може да стане с тези щипки. Може ли някаква снимка, какво представляват?
Ясно ми е, че той не е на крачета! Другият шкаф обаче до него е! При мен е така, само дето е миална и после колона до нея. цокалът се закача с щипка за краката на колоната само и няма къде да ходи! Този нали е мебелист. Не мисли ли като знае, че трябва да се дърпа?! После да си го развивала, ама ПДЧ-ето ще се разбие за отрицателно време и ще вземе да се рони. Питай го на жена си така ли ще го направи? Егати професионалистите!

Последна редакция: пн, 26 мар 2018, 11:05 от drago_2008

# 125
Ами до шкафа е хладилника, той е свободно стоящ..

# 126
Ами до шкафа е хладилника, той е свободно стоящ..
Другата колона е 30-на см, там ще са препарати, кош за пране.
Тази колона на какво седи не разбрах? Няма ли да е на крака? Тя не представява ли самостоятелен шкаф, залепен до този за пералнята. Виждам, че след въпросната колона е свободностоящия хладилник.

# 127
Ами то е един шкаф, разделен на две. Няма крачета. Както вашият е от лявата страна, при мен и от двете страни е така. Плоскостите са до долу. На тях стои и на този борд...
Имам една снимка само на компютъра, долната част не се вижда на нея..
http://prikachi.com/images.php?images/283/9294283H.jpg

# 128
Ами значи крайните страници обикновено се правят наравно с вратичките, т.е. надстърчат, съответно междинната вертикала, която виждам се прави навътре. По-тясна с 1,8 см. Тази колона с коша за пране няма ли дъно, което е във въздуха на 10-15 см от пода?

Последна редакция: пн, 26 мар 2018, 10:30 от drago_2008

# 129
Ами вчера нямаше, не съм и питала за нея. Днес ще видя какво е станало. Говорихме само за тази част където ще е пералнята. Но според него няма какво да се направи вече. А аз първоначално не съм казала как да го прави, тъй като си мислех че ще има дъно, ще е повдигната..или ще е направено по някакъв начин по който няма нужда да клеча с отверка и да отвивам бордове.. Не съм се замисляла изобщо за това как ще е направен. Чак като го видях и ми светна че няма как да отворя филтъра Sad

# 130
Виждам от снимката, че останалите шкафове са с бели крачета. Виж дали и колоната е така или поне тази част за препаратите. Трябва да има дъно. Да монтират там крачета, ако не са сложили. И ще има за какво да се защипе бордът.

# 131
drago_2008, килимчето в кухнята е много хубаво. От къде е купено?

# 132
Пералнята наистина не се вдига във въздуха, но другото трябва да има дъно във въздуха и както petiaivanov писа, там да сложат крака. Освен това ако направят цокъла плътен и го набият, той няма сам да пада. Вярно, трудно и ти ще го вадиш, ама поне няма да е с винтове. Не е нужно ти да разбираш от всичко, но този като е мебелист при положение, че знае, че там ще има пералня е редно да съобрази цокъла и да обсъди предварително с теб този момент.

# 133
drago_2008, килимчето в кухнята е много хубаво. От къде е купено?
От Айко е. Имаше 2-3 сходни модела. Въжено е и лесно се прахосмучи и запира ако нещо капне. Много е евтино. Около 60-70 лв по спомен.

# 134
Настоявай това да се оправи. А ако трябва да се извади после пералнята за нещо как ще я вдигате?

Общи условия

Активация на акаунт