Нашите кухни - 73

• 92 186
  • 755
  •   1
Отговори
# 495
  • In transit
И аз се интересувам от боите. Четох за Dulux, че са хубави. Споделете какви сте ползвали и сте доволни от резултата.

# 496
На мен  майсторите  ми препоръчаха миналият  път гръцките  бои Вехро.
https://www.vechro.gr/bg/points/vechro-sell-points?country=2642& … 643&city=2644
Много  сме  доволни  и този  път с тях.
Много  добра  цена /качество!

# 497
Здравейте,
Оферта за 3 000 лв за тази кухня е добра, нали?!
 Размери -  долен ред 5.70 м. ПДЧ

Без включени механизми е.
Приемам предложения и коментари

# 498
Харесва ми изчистения дизайн. Под климатика какво ще има?
Хадилникът седи в някаква ниша ли? Доста по- назад е спрямо шкафчетата.

# 499
Хладилника е така на скицата. Иначе е почти на нивото на кухнята. Леко излиза напред .
Под климатика мисля да си сложа стъклени полици за книги примерно.
ПДЧ е пясъчно бежаво с комбинация плот и гръб дървесни .

Според вас под климатика да сложа ли гръб като продължение на кухнята или така да оставя: Rolling Eyes

Последна редакция: сб, 21 апр 2018, 13:09 от This_season

# 500
Според мен- без гръб. Аз питах дали евентуално там няма да има телевизор.
Та...да си кажа защо смятам да е без гръб... Един вариант е картини на стената, друг е полици, трети витрини..... Има и други варианти, естествено, но ето три, при които гръб не е необходим.

# 501
И аз се интересувам от боите. Четох за Dulux, че са хубави. Споделете какви сте ползвали и сте доволни от резултата.

Абсолютно няма смисъл да се дават хиляди левове за боя, по-добре инвестирайте парите в по-хубава кухня, настилка или дори мека мебел. Мога много да похваля латекса на Артеколор, чуден е, а цената му е направо символична.

# 502
Ако се събира прах по полиците, дали климатика няма да го раздухва Thinking
А то ще се събира....няма отърване от него.

# 503
  • In transit
Настилката вече е ясна, ММ иска трислоен паркет за холокухнята. Кухнята ще е Метод, само не съм си решила конфигурацията как ще направя. Другите неща не съм ги измислила, имам визия, но дотам.

# 504
Ти ли искаше тюркоазен гръб за кухнята или бъркам, Mikkey? Simple Smile Все има към какво друго перо да се пренасочат спестени пари от боята - нещо, което няма да се сменя бързо и скоро. Цвят на стени се сменя само за ден, не си заслужава там да се наливат супер много пари. Дулуксът е скъпа боя, само за една стая излиза като цифра повече, отколкото ние боядисахме целия апартамент стени и тавани + грунда... смятай. Утре да реша да сменя цвета - няма и да го усетим, докато пак наново Дулукса... половинката няма да е много щастлив. Simple Smile

# 505
Здравейте,
Оферта за 3 000 лв за тази кухня е добра, нали?!
 Размери -  долен ред 5.70 м. ПДЧ

Без включени механизми е.
Приемам предложения и коментари
Хубава, изчистена кухня. Функционална също. Аспираторът къде ще бъде?

# 506
  • София
Взехме си маса, ама нещо ми боде очитте тези бели столове .Задължително трабва в секцията , която вземем да има бял лак, също и и в холната масичка ,ще гледам и на диваните да има бели възглавнички и бял килим тип шаги .http://prikachi.com/images.php?images/10/9312010h.jpg и.http://prikachi.com/images.php?images/12/9312012c.jpg

# 507
  • In transit
Ти ли искаше тюркоазен гръб за кухнята или бъркам, Mikkey? Simple Smile Все има към какво друго перо да се пренасочат спестени пари от боята - нещо, което няма да се сменя бързо и скоро. Цвят на стени се сменя само за ден, не си заслужава там да се наливат супер много пари. Дулуксът е скъпа боя, само за една стая излиза като цифра повече, отколкото ние боядисахме целия апартамент стени и тавани + грунда... смятай. Утре да реша да сменя цвета - няма и да го усетим, докато пак наново Дулукса... половинката няма да е много щастлив. Simple Smile

Да аз и все още съм на вълна тюркоазен гръб. Simple Smile Само си мисля дали да е едноцветно като първия вариант или в няколко нюанса като на друготе два?

# 508
Че колко пък толкова да е скъп Дулукс-а? Стая 3,50х4,20 м. с голяма кутия Дулукс я минах 2 ръце. А качеството си е качество.
Принципно предпочитам друга УК марка Crown paints, която вече не се продава в България. Доставих си я от британския амазон, но не си харесах цвета - избирах по монитор, затова купих Дулукс за стаята - готов цвят. Другият латекс отиде за хола - 6 м.х3,50  кутия и половина от 2,5 л. на една ръка. И двете марки са НЕотмиващи се.
Преди боядисването мих стените заради наемателКи, боядисали не с прасковен, а с циганско розАв цвят латекс гаражно производство - няма такава гадост, която още си спомням как ми течеше по ръцете Weary. Отмих всичко, докато не стигнах до основата с Краун латекса, боядисван преди 10 години. Той все още не се отмива. Него съм го мила през годините с разтвор с някакъв препарат за съдове плюс цвръквам малко Доместос в кофата. И не се отмива.
Гаражни латекси не купувам.
Имай предвид, че на нова стена основата, дори грундирана с Боро грунд, попива и 2 ръце са задължителни.
Исках да купя от италианските декоративни латекси, за да мина върху Краун латекса в хола, но вече щеше да ми дойде много солено и се отказах. А латекса, който не харесах за стаята и отиде в хола, е в така модерния сив цвят, но само на по-тъмно/смрачено и на изкуствена светлина. През деня е сиво-бежов, по-топъл цвят.
И преди УК да излязат от ЕС смятам да си купя още една партида боя за следващото боядисване.

# 509
Защо реши, че всичко, което струва под 30 лв литъра е гаражен латекс с ниско качество? Simple Smile

Mikkey, ако ще са няколко нюанса, по-добре е да са по-малки плочиците, тип мозайка някаква, за да се получи по-плавно преливане. Имай предвид, че площта на кухненския гръб е малка и с големи плочки може и да не успееш да постигнеш ефекта, който искаш. Иначе на мен много ми хареса това, първото. Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт