Aз живея без брак.да се преброим кои сме.

• 7 286
  • 194
  •   1
Отговори
# 60
  • на пистата
Май малко разбраха идеята на пусната тема- колко сме без брак, а не кое е голяма или малка крачка   newsm78
Ние също нямаме брак и е СУПЕР !!!

Не се заяждам просто ми запали любопитсвото и като омъжена жена ми стана интересно кое му е суперското  Rolling Eyes
Ако един ден решим да се разделяме (аз нямам сключен брак) няма да имаме нужда от съдилища и адвокати Mr. Green
Миииииии, принципно е така. Ама ние няма да се разделяме. Пък и мен адвокати не ми трябват Laughing. Докараме ли се до там да се разделяме, последния ми дерт ще е това, че ще трябва да минавам през процедурата по развода.

Само това ли е разликата?
ами не е само това разликата ама няма да обяснявам аз как го виждам, а когато се стигне до развод няма да мислиш така(не ти пожелавам да ти се случи) но кой ще вземе детето кой кучето кой къщата и става сложна да знаеш, виждала съм го при много семейства които много малко преди това се обичаxа а после се карат кой какво да вземе.моля Stopискам ако не дай боже един ден се разделим както и стана преди да си взема всичко което си е само мое и да си тръгна.

Последна редакция: чт, 25 май 2006, 16:06 от nameika

# 61
Живеем без брак повече от 3 год.
Не харесвам сватбите и никога не съм си мечтала да се видя в бяла рокля ( като повечето нормални момиченца).
Мисля, че отношенията се променят след подписване на брак , дори и промяната да не е драстична. Самото обръщение "МОЯТА" или "МОЯ" сами по себе си дават някакво чувство за собственост.
Без брак се чувствам по- свободна ( а за мен това е важно), по- различна и по-спокойна.
Освен това разводите са гадно нещо.

# 62
  • Sofia
Темата май стана: "От колко години сте женени?" Mr. Green
 Да ме извинят мамите, които са отговорили на въпроса... Laughing
 Все пак първото изречение беше "Хайде да се преброим..." и ставаше въпрос за тези, които не са скючили брак и защо/може би?/ newsm78 Нали така? или аз нещо не разбирам Laughing

# 63
Аз съм от бракуваните Mr. Green Не, че съм голям фен на сватбите, ама честно казано сватбата ми беше много готина. Подписа и за мен не означава нищо, но венчавката означава, поне за мен  Peace

# 64
............
ами не е само това разликата ама няма да обяснявам аз как го виждам, а когато се стигне до развод няма да мислиш така(не ти пожелавам да ти се случи) но кой ще вземе детето кой кучето кой къщата и става сложна да знаеш, виждала съм го при много семейства които много малко преди това се обичаxа а после се карат кой какво да вземе.моля Stopискам ако не дай боже един ден се разделим както и стана преди да си взема всичко което си е само мое и да си тръгна.
Темата не е точно за това, но все пак, дай да го изясним тоя въпрос.
Така. Аз имам брак, живеем в общо жилище, през годините сме купували паници, лъжици и т.н. Развеждаме се и почват циганиите. Това е твоята гредна точка за нещата.

Ти живееш без брак. Но и вие имате деца, лъжици, паници, бойлери. Ако тръгнете да се разделяте - не дай си боже! - нали и вие ще решавате въпросите за децата, кучето и т.н.

Не ми казвай, че тия, които са женени, ще почнат панаирите, а тия, които не са, ще се разделят като приятели - великодушно и по джентълменски. Една двойка с деца и няколко години зад гърба си винаги има общо имущество. Без брак или с брак, какво ще стане с тия неща се определя от отношенията между двамата в тоя момент и от манталитета им, а не от това, как ще прекратят съвместното си съжителстване.

Но да оставим проблемите на развода и на подялбата. Само в липсата на разбод ли се състои голямото предимство? Кое е онова нещо, което прави този вид съжителстване "СУПЕР!!!"

# 65
  • Варна
И ние не сме женени, но ми се иска някой ден джуджето да е шаферка на мама и татко. Ние не сме се оженили още, защото искаме хубава сватба, а нямаме още парички за такава. Не приемам брака за голяма крачка. Просто една от стъпките в една връзка, която не е задължителна за щасливо съжителство.
Peace

# 66
  • Варна
Цитат на: nameika link=topic=102552.msg1816620#msg1816620
[/quote
Не се женим с идеята да се разделяме. Както в брака, така и в развода в края на краищата опираме до отношение и възпитание.
Онова за "супер" дето щели да го разберат само неженените - само да кажа, че женените не са се родили такива.

# 67
  • Кацнала на едно дърво.
Aз живея без брак, а вие?
Ние не.  Mr. Green Какво ще кажат бабичките, а?  Mr. Green

# 68

Все пак първото изречение беше "Хайде да се преброим..." и ставаше въпрос за тези, които не са скючили брак и защо/може би?/ newsm78 Нали така? или аз нещо не разбирам Laughing

Хмм, Thinking зa тези които не са сключили брак ли ставаше дума newsm78.
Заглавието обаче говори друго: " Aз живея без брак, а вие?....., затова и отговорих.  Crossing Arms

А това, че написах от колко години, сори, найстина не е по темата Blush, написах го да уточня. Rolling Eyes

# 69
  • В полите на Пирин планина
Аз живея с брак. С мъжа ми подписахме няколко месеца след като заживяхме заедно. Просто така чувствахме нещата.
Не считам, че подписът прави нещата различни.

# 70
  • на пистата
Темата май стана: "От колко години сте женени?" Mr. Green
 Да ме извинят мамите, които са отговорили на въпроса... Laughing
точно така.

# 71
  • на пистата
[ Mr. Green Какво ще кажат бабичките, а?  Mr. Green
[/quote]не ме интересуват

# 72
  • на пистата
блогодаря на тези които ме светнаха , че свадбата е хубаво нещо ама не е за мен Naughty

# 73
Със брак Peace

# 74
  • В полите на Пирин планина
блогодаря на тези които ме светнаха , че свадбата е хубаво нещо ама не е за мен Naughty

Коригирай си заглавието на темата  newsm78, че подвежда ...
Иначе - извинявам се, че се намесих нежелана и нечакана в темата.
Не ме бройте!!!  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт