Добър гинеколог в Русе

• 24 301
  • 67
  •   1
Отговори
# 60
  • Русе
Леле, от какво е починал? Не че има значение. Той не е ли сравнително млад? Доволни имаше много от него, както и недоволни. Мир на праха му.
Бил е с Covid-19.

# 61
Аз съм изключително доволна от Граматикова. Много и мила и сърдечна, за първи път ми се случва да попадна на такъв лекар, който не вижда в мое лице банкомат😊

# 62
Да се включа и аз след мното години отсъствие в темите за русенските гинеколози пак с прекрасно мнение за д-р Иванов /болница "Медика"/, но този път за лечение на гинекологичен проблем!

Последна редакция: ср, 18 ное 2020, 15:21 от Чиби

# 63
Предстои  ми хистероспокопия при др . Н. Иванова , можели мнения за нея и ако някои си е правил да сподели опит от манипулацията

# 64
Момичета, никога не ходете при Рудницки!!! Ако ви трябва малка операция, то той ще избере най-инвазивния и архаичен начин. Няма да ви предпише антибиотици и обезболяващи, въпреки че те е сцепил и те е шил, а това са чужди тела в тялото. Никога нищо не обеснява, как да се пазиш и прочие. Сякаш иска да се изсипеш и да си му вечния клиент. Никога, никога не ходете там!!!

# 65
Стела Минчева не става. Искаше да ми отстрани матката напълно,  без да ми е изписала дори една таблетка. Нали знаете, че повече не отидох при нея.

# 66
Избягвайте д-р Кунев. Казва на моите всички момичета за същата диагноза (тесен цервикален канал), взема сумати пари и накрая оставаш с разочарование. На мен ми постави грешна диагноза и съответно абсолютно ненужно лечение. Върти собствен бизнес по определена схема.

Останах абсолютно очарована от д-р Веселин Илиев (АГ). Много внимателен и обеснява всичко по най-подробен начин. Старае се да помогне доколкото е възможно.

И съм на същото мнение за Дж. Стойнев (Медика). Обяснява, отнася се внимателно към пациента и се опитва да успокои, независимо за какво става дума.

# 67
Пазете се момичета, Рудници слага насилствено пластики и силикон докато си под упойка, но ти не си отишла за това. После почваш да боледуваш от инфекции, кървене, миризми, но стореното не може да се поправи вече. Пазете се и не ходете там!!!

Общи условия

Активация на акаунт