Болка при полов акт

• 1 455
  • 6
  •   1
Отговори
Здравейте ,
Имам питане . Ситуацията е следната .
Януари месец ми се наложи да отида на гинеколог и ми откриха малки кисти  , и ми казаха , че левия ми яйчник е малко по-голям от нормалното ,предписаха ми да пия Инофолик за това нещо и ми казаха че няма нищо притеснително .
От тогава не бях правила секс вече (2 месеца и половина ) И сега когато го направих имах болки , мисля си дали може да се дължи на това , че не съм го правила от одавна , или е свързано с кистите .
Преди това водех често полов живот и не съм изпитвала никаква болка . Simple Smile

# 1
А болките в коя конкретно част на тялото са?
Отговорът на този въпрос ще даде представа и за евентуалната причина.

# 2
Защо не сте правили секс 2,5 месеца? Явно сте притеснена и може от там да са болките.
Може да пробвате другия път с лубрикант.

# 3
Може би си се стегнала от притеснение и затова. Пробвай по-отпуснато - малко алкохолче, повече предварителни заигравки и виж как ще бъде.

# 4
И аз имах болки при секс,попринцип съм нямала винаги,но в един период от 1 година имах..ходих на генеколог и лично при мен причината беше че матката ми била се изместила по-наляво и това причинява дискомфорт..не е опасно няма и лечение.Мина ми след известно време отсамосебе си

# 5
Дългата пауза беше защото имах дискомфорт (гъбична инфекция) И всъщност за нея отидох и ми предписа лекарства . Пих ги колкото ми каза. Не ми се струваше Ок да правя нещо веднага след като съм приключила лечението .
Иначе и двамата с партньора искахме да правим секс , но не се чувствах така съвсем разположена Simple Smile
Може и да съм се притеснила подсъзнателно , защото преди това редовно го правихме и до сега не е имало проблем , а и не е имало такива паузи .

# 6

Общи условия

Активация на акаунт