Топче отзад на ухото

• 477
  • 4
  •   1
Отговори
Здравейте,
съжалявам за гнусната снимка.Имам час при Унг след три дена,дотогава изчетох всичко и разбира се си мисля най-лошото(рак на кожата).една седмица отзад на меката част на ухото имам като огромна пъпка,която не минава и минава.Днес изтече малко кръв и е много много гадно,има болка само като го пипна.някой има ли идея какво е,имали ли сте такова?може ли да са някакви стафилококи ,защото имах такъв проблем преди години..
Благодаря за отговорите!

# 1
Никакъв рак не е това. Там има желези и някоя се е възпалила.
Не цеди и не стискай.
Купуваш риванол и правиш компреси по 4-5 на ден, като стоиш с риванола по 15 минути.
Аз бих мазала и с антибиотична паста като Банеоцин или Гентамицин.

# 2
Мерси много,дано е безобидно...ще видя какво ще каже лекарят,но ще послушам и Вас

# 3
  • София
Здравейте,
съжалявам за гнусната снимка.Имам час при Унг след три дена,дотогава изчетох всичко и разбира се си мисля най-лошото(рак на кожата).една седмица отзад на меката част на ухото имам като огромна пъпка,която не минава и минава.Днес изтече малко кръв и е много много гадно,има болка само като го пипна.някой има ли идея какво е,имали ли сте такова?може ли да са някакви стафилококи ,защото имах такъв проблем преди години..
Благодаря за отговорите!

Това е за дерматолог не за УНГ.

# 4
И аз се чидих на дерматолог ли да ходя,просто е отзад на ухото и мислех че е за унг

Общи условия

Активация на акаунт