Звездни компромати- 356 част

• 101 114
  • 743
  •   1
Отговори
# 180
А Златкиният жених кой е? Попитаха го за името, но не чух добре.

# 181
Гледаме, гледаме, в темата на Капките го коментирахме.
Георги Валентинов се казва годеникът на Златка.

# 182
Тук в темата е споменаван, Георги май беше. ММА- ец

# 183
  • София
Синтия Никсън е обявила кандидатурата си за губернатор на Ню Йорк
http://www.segabg.com/article.php?id=898190

# 184
  • София
Не смятам, че Златка е знаела за предложението. Ръцете й страшно трепереха. Просто си мислеше, че е някакъв майтап.

# 185
Синтия Никсън е обявила кандидатурата си за губернатор на Ню Йорк
http://www.segabg.com/article.php?id=898190
Синтия Никсън влиза в политиката?! Леле, това не съм го предполагала никога.
Ама е идеалният кандидат! Идеалният! Жена, лесбийка, преборила рака.

# 186
И според мен Златка беше изненадана. Леко конфузно беше цялото предложение, но някак сладко се получи. 

# 187
  • Rock & Roll feeling ...
Гледам си аз Капките и изведнъж ослепителна бяла светлина, викам си край дотук бях, пък той Блажко 😀

JoyJoyJoy

Деси изказа публично категорична позиция по отношение на леля си и детето й. Какви са причините и дали е редно да го прави публично достояние, не коментирам. Но след като така и така си се изказала в "Черешката" , какво правиш като подкрепа в Гласа.... Гнусничко ми стана чак.

Раева е толкова суетна и напета, не ми прилича на човек,който с гордост ще си носи рогата. Просто не мога да ги побера в един образ суетата и самочувствието й и подобно унижение.

Радвам се за Емилия. Сега за щастие й е ред.

# 188
Емилия наистина изглежда щастлива. Дано този път уважава повече себе си!

# 189
И мъжът не е лош новият.(визуално)

# 190
Емилия само не я разбирам защо си развява новата връзка навсякъде, освен ако твърдо няма да се жени или заживява с този човек.

И защо рога на Илияна? Не се е чуло Наско да е кръшкал мисля. Там издънката за мен е дъщеря им Славея... много глупаво момиче.

# 191
  • Rock & Roll feeling ...
Защото може би за пръв път от много време се чувства влюбена и оценена, едновременно.

Синът на Софи Маринова с песен. Въздържам се от коментар. https://www.youtube.com/watch?v=UkNCu0VFvDQ

# 192
Спомням си, че когато бях ученичка имаше голям скандал с някаква изневяра на Наско Сираков.
Интересно е, че сега интернет пространството мълчи за тия циркове отпреди години  newsm78

# 193
  • Sofia
Не беше ли с някаква футболна съпруга,Елена?

# 194
А, за това преди години те самите разказваха как Илияна му изхвърлила дрехите през балкона след някакъв инцидент Simple Smile Ама мисля, че сега се е кротнал човека и си е семеен отвсякъде.

Мисля, че Боби Михайлов беше кръшнал с футболната съпруга Елена, а не Наско.

Общи условия

Активация на акаунт