Звездни компромати- 356 част

• 101 167
  • 743
  •   1
Отговори
# 195
Не беше ли с някаква футболна съпруга,Елена?
И тази е талант, ама не става въпрос за нея.
Преди поне 15 години е било това нещо. Бая време дрънкаха по темата.

# 196
  • Sofia
Тя роди ли?

# 197
Имаше някакъв голям скандал с Наско Сираков,  даже дали не беше принуждавал към секс, нещо доста кофти беше, не стандартно като на Боби Михайлов.

# 198
Роди Елена  Peace
А, ето че и инфантилна си спомня.
Вярно, че беше нещо кофти.
Ама ми е интересно как сега никаква информация не се намира по този случай.

# 199
Аз даже си спомням, че тя му беше асистентка май. Имаше интервюта с нея. Но и аз нищо не откривам. Дълбоко е покрито Simple Smile

# 200
https://www.blitz.bg/article/14999 не знам същият случай ли беше, може би е друг, защото жената беше свързана нещо с работата му.

# 201
И аз помня. Илиана Раева ходеше по сутрешните блокове да го защитава. Помня, че казваше, че знае Наско каква жена би харесал и тази не можело да я е пожелал.
Теодора Цонева не е ли на 50? Не е възраст като за певчески шоута, но е в неин стил. След като прочетох историята на живота ѝ разказана от самата нея, не се учудвам на реакцията от роднините ѝ. Сега явно за пореден път са решили да ѝ помогнат да се изправи на крака.

# 202
Аз се притеснявам за Теодора Цонева, че като отпадне по-нататък /а тя ще отпадне/, да не се срине психически. По-добре друго занимание да и бяха намерили.

# 203
Няма какво друго да ѝ намерят. Тя е много нестабилна. И сега не изглеждаше никак добре.

# 204
И в тази статия има няколко думи по темата за Сираков

Скрит текст:
• В края на 2001 г. българското общество беше разтресено от “откровенията” на бившата фолкпевица Румяна Димчева. Тя разкри, че е станала жертва на сексуален тормоз от страна на известен футболен бос. По-късно се разбра, че това е легендарният Наско Сираков. Дамата довери в предаването на Миглена Ангелова ^Искрено и лично^, че през лятото на 2001 г. тя го е посетила в офиса му на стадион “Георги Аспарухов” в София. Димчева твърди, че още с влизането й Сираков заключил вратата. После си “изкарал фалоса, хванал й ръката и заедно с нея започнал да я движи…” Според футболната звезда обаче въпросната Руми е нагла лъжкиня, тя преследвала спортните босове и ги крънкала да дават пари на фондацията й.

Прочети повече в Blitz.bg: https://www.blitz.bg/article/1582

И коментар на Раева по темата

Скрит текст:
– Преди четири години фолк-певицата Румяна Димчева обвини мъжа ти в сексуален тормоз. Разбра ли се каква е истината?

– За тая парцалеса въобще не ми се говори вече. Доказа се, че жената има психически отклонения. Въпросната твърдеше, че Наско я накарал да му прави френска любов в съблекалните на „Герена“. Точно на тая Баба Цуцолана ще й предлага Наско, пък и в съблекалните…! Той е мъж, който щади достойнството ми и не би направил подобно нещо. като ми звънна да ми съобщи за случая той най-много се притесняваше как ще реагирам аз. Моите първи думи обаче бяха: „Трябва да провериш кой стои зад тази работа“. Като изпълнителен директор на „Левски“ срещу наско се водеха много подмолни битки. Това беше поредната провокация, целяща да опетни името му.

# 205
  • Once there was a Hushpuppy...

Синът на Софи Маринова с песен. Въздържам се от коментар. https://www.youtube.com/watch?v=UkNCu0VFvDQ

Съвсем тихичко си го пуснах за една минута и от бързане да спра клипа по погрешка си спрях компютъра....голям зор, голямо бързане Laughing

Та, ето го моя коментар Crazy Laughing

Барабанчета и кларинети
избиват комплекси за монети.
Бел хамър ме преследва
в ю туба клипа ми напредва.

Толкова, като за 1 минута bowuu

# 206
След като прочетох историята на живота ѝ разказана от самата нея, не се учудвам на реакцията от роднините ѝ.
И каква е историята на живота й? Убила ли е, измамила ли е някого?
То пък се намери, кой роднина да я изправя на крака-точно пък Десислава Цонева.
Относно  семейство Сиракови, аз мисля, че са здраво свързани помежду си и имам повече от добър брак. Просто Илияна има много добро самочувствие, голяма уста и способност да се навира навсякъде и това дразни драгия зрител. А  намеците за сексуален тормоз са проато смехотворни. На някоя неизвестна мадама много й се е искало да бъде известна май.

# 207
 И бабите Цоцолани са интересни на мъжете понякога, на мен пък оправданията с визията на въпросната са ми смехотворни. Дори и да е лъжа, точно визията не бих посочила.

# 208
Арнолд Шварценегер, принц Чарлс и хиляди други мъже все с красавици са изневерили. Grin

# 209
  • софия
Раева е при Николчето. Имала била РД. Не я харесвам. Иначе си изглежда добре, де. И Сираков не го харесвам. Добре са се събрали двамата.

И бабите Цоцолани са интересни на мъжете понякога, на мен пък оправданията с визията на въпросната са ми смехотворни. Дори и да е лъжа, точно визията не бих посочила.
И за мен обръщането към визия е признак на слабост и липса на аргументи.

Общи условия

Активация на акаунт