Звездни компромати- 356 част

• 101 090
  • 743
  •   1
Отговори
# 210
И аз мисля, че брака на Раева и Сираков е повече от успешен, но за неговите забежки се носят легенди и то не от долнопробни източници като Блиц. Тяхна си работа, щом не им пречи на отношенията.

# 211
Хайде сега Ива Екимова и Дара при Гала Grin Ще говорят как едно дете е разочаровано от 'един музикален формат' Triumph

# 212
На Константин булката реагира точно по същия начин.

# 213
  • Оптимист по принуда
Хайде сега Ива Екимова и Дара при Гала Grin Ще говорят как едно дете е разочаровано от 'един музикален формат' Triumph
Да си го преместя освен.. Sunglasses

# 214
Няма проблем -ще я набутат в Х фактор и там ще е звезда.

# 215
Хм, интересно ми е Гала дали ще даде думата и на други разочаровани от музикалните формати деца?  Thinking

# 216
  • София
Ива Екимова на това ли учи дъщеря си? Че винаги трябва да е първа, даже и да не го заслужава? Не й прави услуга като я мъкне по предавания.

# 217
Ти, па много знаеш! Да не си ПР!

# 218
Този наш олигарх за тази тема ли е, или за селските номера?
https://m.fakti.bg/bulgaria/291652-sin-na-roden-oligarh-potroshi … na-v-alpite-video

# 219
Супер смотани са. Все едно някой им е длъжен!

# 220
Този наш олигарх за тази тема ли е, или за селските номера?
https://m.fakti.bg/bulgaria/291652-sin-na-roden-oligarh-potroshi … na-v-alpite-video
Много се ядосах,  и едновременно ме досрамя като го погледах това клипче. Може ли такива лекета да отглеждат тези т.нар. бизнесмени.

# 221
  • До морето
Това е просто отвратително. Може ли да имаш такова отношение към парите? Дрисльовци!

# 222
Това е просто отвратително. Може ли да имаш такова отношение към парите? Дрисльовци!

Може. То затова не знам да има някой дето да е успял в две поколения за запази натрупаното.

# 223
  • софия
Като слушаш Екимова ще речеш, че за първи път ходи в чужбина  Crazy Голяма смешка.

# 224
  • Once there was a Hushpuppy...
И как още не го е напипала някоя от нашите прочути с устните и веждаците си красавица newsm78

Общи условия

Активация на акаунт