Звездни компромати- 356 част

• 101 084
  • 743
  •   2
Отговори
# 225
  • Наблизо
Това е просто отвратително. Може ли да имаш такова отношение към парите? Дрисльовци!

Може. То затова не знам да има някой дето да е успял в две поколения за запази натрупаното.
Тръмп,Рокфелер,Ротшилд,но за българи не се сещам..

# 226
Аз се чудя съпругата на Константин как го издържа. Да си толкова млада и хубава и да си с тоя мъж ми се вижда отврат.

# 227
  • Наблизо
Аз се чудя съпругата на Константин как го издържа. Да си толкова млада и хубава и да си с тоя мъж ми се вижда отврат.
Български вкус на новото поколение явно.И аз се чудех как може този,Валери Божинов и Джизъса да са ''секс символи'' и да се избиват за тях,ама на.

# 228
Когато работех в един хотел,са ми били често клиенти-Константин и съпруга,същата лигла и кукувица е като него,идеално си се разбират.

# 229
Това е просто отвратително. Може ли да имаш такова отношение към парите? Дрисльовци!

Може. То затова не знам да има някой дето да е успял в две поколения за запази натрупаното.
Тръмп,Рокфелер,Ротшилд,но за българи не се сещам..

Именно де

# 230
Дара постоянно споменава приятеля си.Приятеля ми това, приятеля ми онова...На колко е Дара?17?

# 231
Ти, па много знаеш! Да не си ПР!

Сещам се за три ПиАрки, които задължително трябва да си изгорят дипломите- Dessy-то Радева, Стрина Ирина де Опосум и Екимова.  Mr. Green

# 232
Когато работех в един хотел,са ми били често клиенти-Константин и съпруга,същата лигла и кукувица е като него,идеално си се разбират.
Joy Joy

# 233
Е това е добре, духовната връзка им е на ниво Simple Smile

# 234
  • София
Дара постоянно споменава приятеля си.Приятеля ми това, приятеля ми онова...На колко е Дара?17?
Казаха, че е на 15 г. в "Гласът на България". А тоя приятел го има поне от 2 г.
Като се замисля, би трябвало да е повече от 15 годишна.

# 235
Деян Донков става рекламно лице на серия кремове
https://www.youtube.com/watch?v=Se825btnzFU&feature=youtu.be

# 236
И как още не го е напипала някоя от нашите прочути с устните и веждаците си красавица newsm78
Цеци Красимирова го беше напипала, но не знам дали са заедно още.  Сега ходих да видя на колко години е Цецка - на 38 била, а имам чувството, че е над 50, от толкова много години чета и слушам за нея Thinking

# 237
  • Sofia
Не са заедно

# 238
  • Rock & Roll feeling ...
А по-лошото е,че  това дето не се купува с пари им е такъв сорт.  Мухлив.

Гала що така с Ива Екимова преде ... Мислих я за човек с по-реална преценка.

# 239
  • I want it all and I want it now.
Като са ги присвоили тези пари 😆 си ги и харчат . Имат доста 😅 Тома е само за няколко часа. 😆

Общи условия

Активация на акаунт