Звездни компромати- 356 част

• 100 857
  • 743
  •   1
Отговори
# 630
А, самодостатъчна, та тя си умира да се изявява навсякъде. Очевидно се наслаждава на ролята си, каквато и да е тя всъщност.

# 631
Гледайки Радева, ми напомня на компаньонка тръгнала на кръчма с дипломат! Чуди се на къде да хване, а дипломатът е зает да се умилква около човекът от бизнес срещата!
Облеклото и е кръчмарско! Поне костюм да беше сложила! Пу, да му се и на селенията!

Последна редакция: нд, 25 мар 2018, 07:48 от koki1

# 632
  • София
Зачетох се в страницата на Нордел, редовно критикува Радева. И твърди, че хората от протокола в Президентството са вдигнали ръце от нея, а някои са напуснали. Скандализира и дразни повсеместно.
Сигурна съм, че ни Корнелия, ни който и да било, е очаквал подобна развръзка.

# 633
Разбира се, че ще я поканят да седне. Най-малкото е жена. А още по-малкото- да не пречи на журналистите Simple Smile

# 634
  • София
Да. Президентът се обезценява като политическа фигура, заради пълната неадекватност на жена си. Тази го направи на смешник.

# 635
На Емилия няма ли кой да и каже, че щастието обича тишината?!
https://www.24chasa.bg/ojivlenie/article/6779203
А,точно.Доказва ли си нещо,или на някого с това тръбене навсякъде  Rolling Eyes

# 636
Най-вероятно показва и доказва на бившия си мъж, че се е намерил някой да я обича и цени, какъвто при него очевидно не е бил случаят.

# 637
Според мен Емилия никога не е получавала такова внимание от мъж и за това сега така често пуска снимки. Аз и се радвам.
Ива Екимова ми прилича на травестит на тази снимка.
Скрит текст:
Скрит текст:

Последна редакция: нд, 25 мар 2018, 09:38 от Няма смисъл

# 638
Да. Президентът се обезценява като политическа фигура, заради пълната неадекватност на жена си. Тази го направи на смешник.
Чак пък смешник.🙄
Аз харесвам Радев като президент. Да, жена му може би прекалява на моменти, но той е добър политик. СПОРЕД МЕН.😉
Предишния ми беше смешен и без присъствието на жена му.

# 639
  • София
А не, бе! Гаф след гаф твори и това рефлектира върху неговия публичен образ. Не коментирам как си върши работата той, а това че поведението на жена му вреди на имиджа като политик.
Но.... тя нали е ПР, разбира ги тия работи.... Просто няма кой да я спре.

# 640
Нито Радев, нито жена му харесвам, лика прилика са си.

# 641
Започнах много да оценявам липсата на първата дама по времето на Плевнелиев, но започнах да го оценявам сега , защото ясно виждам,че е по-добре да я няма, отколкото да ти съсипва имиджа с постоянните си гафове!

# 642
  • Варна
В петък вечерта по новините на Канал 1 даваха репортаж за събитието с Радева. Тогава за първи път чух гласа и, изказа и. Разказваше за целите на кампанията и накрая завърши с едно нагло, назидателно “НАЛИ”, гледайки високомерно журналистите. Тоест пишете си каквото искате, аз ще правя и говоря каквото си искам и то винаги ще е правилно. Нали?! Ужасна особа! Облеклото дори няма да коментирам. Пак като не се е нагласила под сакото с онези актуални плюшени потници с дантела...

# 643
Като се сетя колко се смяхме на Мария, че му закривала чашата, пък какво ни сполетя.

# 644
  • София
Очевидно Радева има прекалено свободно време, иначе не си обяснявам напъните й да огрява навсякъде и всичко. Не се наемам да я критикувам като визия, според мен си е окей жената.

Общи условия

Активация на акаунт