Всякакви въпроси относно съдомиялните - 21

• 86 332
  • 724
  •   1
Отговори
# 90
Типичен женски форум...................Не виждала миялна отворена,ама се пени.......смени си ника уважаема

Последна редакция: пн, 09 апр 2018, 14:17 от bez_lice

# 91
Ехоооо.Аз още съм в Англия.Тук живея и работя от три години.Съдомиялната е чисто нова.Писах защото няма да ми върши работа.Кухнята ми е малка което не е на-големия проблем.Моето семейство е двучленно.Така че съдомиялна за 13 комплекта е несериозно.Ако някой проявява интерес да ми пише .

# 92
  • София
Типичен женски форум...................Не виждала миялна отворена,ама се пени.......смени си ника уважаема
О, не, къде да видя аз миялна, че и отворена при т'ва, тцтцтц hahaha! А ника ми к'во общо има с миялните, че да го сменям, не разбрах Thinking? И въобще знаеш ли за какво се бориш в тая тема или просто си избиваш комлплексите, плюейки в женски форум? Явно и сам не знаеш! Вместо да се пенявиш тука, вземи се ограмоти малко, че правописа ти куца яко!

# 93
И нашата е голяма, тричленно домакинство бяхме, когато купувахме. Идеална ни е. Когато не можехме да я напълним, ползвахме опцията за половин зареждане, но уикендите и като готвим повече, сме я пускали и по два пъти. Аз пожертвах шкаф с чекмеджета, за да я сложим. Така или иначе разликата с 45 см. е 15 и не ми вършеше особена работа, а консумацията на ток и вода бяха сходни.

# 94
  • Mediterraneo
Моето семейство е двучленно.Така че съдомиялна за 13 комплекта е несериозно.

Ще се учудиш като почнеш да я ползваш! Ние сме четирима, често пускам по две миялни на ден, голяма е, но понякога не стига. Ако имаш място, хич не я мисли, а я ползвай!

# 95
https://zora.bg/product/esl-4581ro-1
Спрях се на този модел. Може ли да споделите мнения за нея.

# 96
Аз си купих тази. Чакам я да пристигне. Дано не съм сбъркала с избора Simple Smile
https://zora.bg/product/smv-46kx01e-1

# 97
  • на Мелмак
Честито и със здраве да си я ползваш помощницата!

# 98
И аз тоя Бош съм харесала, но се колебая между него и едно Беко. Ще видим колко пари ще останат за съдомиялна Simple Smile

# 99
https://zora.bg/product/esl-4581ro-1
Спрях се на този модел. Може ли да споделите мнения за нея.

С риск да  стана досадна, но  отново да попитам, читав ли е този модел?
Честито на  дамите с нови помощнички, да им служат  дълго и качествено.

# 100
  • Бургас
Взимай Електролукса. Добри машини са!
Извън темата - имам керамичен плот на марката. Това чудо не задържа никакви замърсявания, никакви! Дори нещо да загори, се маха само с вода, без търкане
 Не знам от какво са го направили, но съм във възторг!

# 101
Благодаря ти,  Tintina.

# 102
От 1 месец ползвам Електролукс и съм много доволна, всичко е измити и сухо. Нямам никакви оплаквания и забележки засега. Чудих се доста защото не е от най- високия клас но за момента не съжалявам.

# 103
Днес ще я поръчам. Дано и аз остана доволна.  Иначе вече 6 години ползвам фурна, котлони и хладилник на марката без забележки.  Надявам се модела да има всички необходими програми защото нищо не разбирам от съдомиялни.   В предишната тема Афродита ми препоръча модел, но ликовете вече не са активни и не мога да видя дали беше същата.

# 104
Извън темата - имам керамичен плот на марката. Това чудо не задържа никакви замърсявания, никакви!
Стъклото няма нищо общо с марката.
Всички се чистят по един и същи начин.
Два са в света производителите на такива стъкла:
Schott (Германия) с търговската марка Ceran и EuroKera (Франция)
Скрит текст:
Скрит текст:
Важно е:
- зони
- нагревателни плочи
- платка (управление)

Общи условия

Активация на акаунт