Всякакви въпроси относно съдомиялните - 21

• 86 246
  • 724
  •   1
Отговори
# 270
Благодаря на всички за отговорите.
Проблемът е решен успешно.
Да, няма механизъм. Само дървената врата се закрепя за тази на съдомиялната и "вървят" заедно. 😊 Тежестта на дървената е достатъчна, за да държи другата отворена до долу. 😊

# 271
  • София
За какво служи тази светлинна сигнализация и къде точно се намира?
Служи за да ти покаже кога работи и кога е свършила, както и ако има проблем с машината водоподаването и т.н. Някои модели са с черена и зелена светлина или синя, като червената е когато е приключила програмата, а когато червената мига има проблем /някои и пищят същевременно/. Има модели които изобразяват самата програма /приметно чаша или тенджера и подобни/, както минути със секунди от програмата нещо такова или такова или такова. И в двата случая светлината се изобразява на пода, а свети от вратата на миялната. Моного е удобно. Такава сигнализация имат няои модели на миялни за пълно вграждане, т.к. реално нямат видим дисплей.

# 272
брейй какви неща са измислили. А аз едно време точно исках лентата ми с програми и копчета да се вижда Simple Smile въпреки че е вградена, а сега какви модерни техники

# 273
# 274
Моята миялна е изцяло вградена и няма нищо което да свети на пода и да показва оставащо време , ама тя е стара вече де 6-7 години е . Иначе има звуков сигнал като свърши програмата , но аз основно я пускам през нощта на отложен старт и сутрин като стана чиниите са готови за прибиране . Само ако се наложи да я пускам по два пъти на ден мие през деня , но аз си знам на каква програма съм я пуснала и след колко време ще е готова .

# 275
Моята е на 11 г. , но си има светлинен индикатор. Оказва се, че някакъв клапан за солта ми прави проблем пък сега. Уффф, ще се разделяме май

# 276
Здравейте, имам нужда от помощ, на родителите ми им подариха съдомиялна  Midea WP5G /но в този момент бяха в ремонт и естесвено книжката с инструкции "е изчезнала някъде" Smiling Imp  Laughing
Самата съдомиялна представлява като тази

Въпросите ми са:
1 - къде се слага сол и гланц /аз съм с електролукс и на вратата имам място за гланц и таблетка/гела, а вътре на дъното, място за солта/ на тази не успях да ги открия
2 - има ли място за таблетката/гела за миене - вчера сложих таблетката направо вътре на дъното - изми чиниите, нямаше остатъчи от таблетката, но предполагам, че трябва да има някъде, все пак място за препарата.
3 -  ако някой има възможност да ми изпрати книжката с инструкциите
Благодаря предварително

# 277
  • София
Здравейте, моля и аз за съвет:) Колебая се между две миялни - АЕГ и Грундиг ( Grundig) , и двете имат характеристиките, които искам, но от една страна предпочитам АЕГ като марка, от друга обаче Грундиг има трета кошница за прибори и това ми се струва много удобно, въпреки съмненията ми за марката.

Та питането ми е има ли доволни от марката Грундиг ( четох, че са купени от Беко) и също дали сте доволни от третата кошница?

# 278
  • София
Здравейте, моля и аз за съвет:) Колебая се между две миялни - АЕГ и Грундиг ( Grundig) , и двете имат характеристиките, които искам, но от една страна предпочитам АЕГ като марка, от друга обаче Грундиг има трета кошница за прибори и това ми се струва много удобно, въпреки съмненията ми за марката.

Та питането ми е има ли доволни от марката Грундиг ( четох, че са купени от Беко) и също дали сте доволни от третата кошница?
Аз бих си взела аег от изброените, т.к. ми е по-важно да са ми добре измити съдовете и да не ги съсипва машината, отколкото удобството на третата кошница. Не познавам на Grundig качеството, но познавам на АЕГ, а едва ли Grundig са по-добри. Освен това в момента аег са с 5г. гаранция, ако се закупят до края на годината /за всики уреди на марката/.

# 279
Ами удобно е нивото за прибори, но според мен е надценено. Не си заслужава само заради това да си купуваш някаква тъпа марка. На мен най-много ми харесва това, че миялната ни е малка и така имам повече място в другите кошници, иначе не е кой знае какво.

# 280
обаче Грундиг има трета кошница
Bosch SMS46KI03E-700 лв също е с трета кошница:
Скрит текст:
https://bqlamania.eu/product/%D1%81%D1%8A%D0%B4%D0%BE%D0%BC%D0%B … 0%BA%D0%BE%D0%BC/

# 281
  • София
обаче Грундиг има трета кошница
Bosch SMS46KI03E-700 лв също е с трета кошница:
Скрит текст:
https://bqlamania.eu/product/%D1%81%D1%8A%D0%B4%D0%BE%D0%BC%D0%B … 0%BA%D0%BE%D0%BC/

Благодаря за отзивите, сега с този Бош съвсем се замислих:) Този магазин за уреди втора употреба ли е или с транспортни дефекти? Ползвали ли сте ги?

# 282
Illit,
нови са, без транспортни дефекти (2г гаранция).
Ето SMS46KI01E - 799лв от Технополис, с 5г гаранция:
https://www.technopolis.bg/bg/Freestanding-dishwashers/Dishwashe … S46KI01E/p/683933
Скрит текст:

# 283
  • София
Благодаря!

# 284
Illit,
нови са, без транспортни дефекти (2г гаранция).
Ето SMS46KI01E - 799лв от Технополис, с 5г гаранция:
https://www.technopolis.bg/bg/Freestanding-dishwashers/Dishwashe … S46KI01E/p/683933
Скрит текст:

Гледам снимката и се чудя на втория етаж съдовете измиват ли се така както са ги наредили тия купи примерно. На мен все ми идва малко мястото за купи.

Общи условия

Активация на акаунт