Сватба 2018 - VII-ма част

• 56 408
  • 736
  •   1
Отговори
# 180
Изчетох 76 нови мнения. Пак сте писали много.

wastedsunset, за килограмите и при мен положението е същото.
G_amore, добре дошла в темата. Аз бях на сватба в Парк-хотел Кайлъка преди 2 години и ми хареса много.
Pipilotev@ и аз искам същата декорация за чашите и се вписва отлично с останалата част от флоралните детайли.

И момичета, да се похваля. Вече имам рокля. Снощи се прибрах от Украйна. Роклята е на Оксана Мука, от новата им колекция за 2019, та я няма на сайта им все още. Много е красива, и след като пробвах 35-40 рокли, само тази ме накара да се чувствам като истинска булка. Не е както си я представях, но ми стои по-добре и от най-смелите ми мечти.

Ще я шият по мои размери и ще си я взема на път за България юни месец. Щастлива съм много.

# 181
КатастроФа, честито! Прекрасен е моментът, в който познаеш своята рокля. Simple Smile Аз два пъти мерих рокли - в Асеновград и Варна. Облякох 4-5, повечето ми харесаха, но никоя не ме накара да се почувствам страхотно. Като облякох моята обаче, си я познах. Всичко ми хареса в нея и вчера ми се обадиха, че вече е пристигнала от Украйна. Да ви питам обаче момичетата, които сте с А линия или тип принцеса - дали не е по-удобно за ходене и танцуване с обръч да се носи? :/

# 182
  • София
Pipilotev@ , ще съм ти благодарна ако споделиш някакви координати на жената с цветята.

Видях, че се обсъждаха бутониерите за гостите. Аз мисля да нямам такива. Зная, че е традиция, но пък аз не можах да си харесам такива, които да ми отиват на сватбата, да не са много накичени и претруфени и да ми влизат в бюджета най- вече. Grinning

Аз още не съм ходила за рокля... някак избягвам момента,  имам още килца за сваляне и като цяло не ми се бута из между абитуриентките... имам време до края на юни, ще си намеря нещичко. Simple Smile

# 183
  • Варна
Аз май ще си шия рокля. Искам по-модерна, без излишни обеми и украси. В чуждите сайтове има по мой вкус, но из бг магазините - не.  И не знам защо хубавите почват от 1000 лева. Предпочитам да дам по-малко за рокля и повече от бюджета за някаква програма или изненада за гостите. Но пък в Сватбен център Варна ми харесаха нещата за младоженеца. Има всичко - обувки, ризи, костюми, вратовръзки и т.н. Повечето нали не обичат да ги мъкнеш на пазар... Simple Smile

# 184
Pipilotev@ , ще съм ти благодарна ако споделиш някакви координати на жената с цветята.

Видях, че се обсъждаха бутониерите за гостите. Аз мисля да нямам такива. Зная, че е традиция, но пък аз не можах да си харесам такива, които да ми отиват на сватбата, да не са много накичени и претруфени и да ми влизат в бюджета най- вече. Grinning

Аз още не съм ходила за рокля... някак избягвам момента,  имам още килца за сваляне и като цяло не ми се бута из между абитуриентките... имам време до края на юни, ще си намеря нещичко. Simple Smile
По принцип изобщо не е задължително да се поставят бутониери на всички гости. В повечето случай се закичват само най-близките: младоженец, родители, кумове, братя, сестри и шафери/шаферки. Някъде това го прави булката, другаде, кумата или шаферките. Кой както си го разбира и усеща.

# 185
  • София
wastedsunset моята рокля стой много добре без обръчи, но си е цяло приключение да се придвижваш с нея. След като й сложих съвсем малки обръчи вече стана съвсем лесно за ходене и танцуване

# 186
wastedsunset моята рокля стой много добре без обръчи, но си е цяло приключение да се придвижваш с нея. След като й сложих съвсем малки обръчи вече стана съвсем лесно за ходене и танцуване
Да, моята рокля също стои хубаво и си има собствен обем заради тюла, но ми се струва, че пластовете ще ми се завират и пречкат из краката, когато ходя и танцувам, та се чудя дали да не ми сложат обръч. Балната ми рокля беше с два обръча и беше доста удобна.

# 187
  • Хайделберг, Германия

С удоволствие, ще ги пусна на лично. Simple Smile

Относно бутониерите, ние няма да имаме ритуала с взимането на булката и понеже роднини казаха, че тогава обикновенно се закачат на хората които са там, ще го направим в църквата. Аз също имах проблем с харесването на бутониери, защото ми се искаше да избягам от обичайните розички, изкуствени цветенца и тюл, та харесах един от моделите тук в духа на горската тема, дано да е полезно за някого. Simple Smile Simple Smile Simple Smile
Малко зеленина/Розмарин или нещо друго зелено с Гипсофил и канапче, ще издържи дори направено предходния ден. Simple Smile

Скрит текст:

# 188
  • Beyond the stars
Аз още чакам да ми проговори моята рокля .. дълга май не искам, нещо по-лежерно и небрежно и с повече тюл.  
Вчера започнахме тренировки за сватбения танц, има тенденция да се справим до края на май .. пък да видим  Laughing
Подаръчетата за гостите пристигнаха - компасите даже работят, да не им се надяваш на китайчетата  Grinning Днес дойдоха и печатите, че ръчното надписване  с моя краснопис, ще е доста далеч от красиво  Laughing
Още обмислям украсата на свещите и чашите, въпреки че на чашите им вързах по една панделка уикенда и взеха да ми стават много симпатични само по панделка.  Simple Smile
Бутониерите ги пропускам генерално. Евентуално можем да измислим за господин младоженеца и кумовете, ама до там.
Помислете за дамите варианти за ръка - не е от най-приятните моменти да ти бодат чудната сатенена/дантелена рокля  Wink

Pipilotev@ много са хубави и изчистени вашите  Heart Eyes

# 189
Да, моята рокля също стои хубаво и си има собствен обем заради тюла, но ми се струва, че пластовете ще ми се завират и пречкат из краката, когато ходя и танцувам, та се чудя дали да не ми сложат обръч. Балната ми рокля беше с два обръча и беше доста удобна.
Моята е А-линия и жената ми каза, че трябва поне малък обръч, иначе плата ще се събира между краката и ще е трудно да се върви с нея. И аз я послушах. С най-малкия обръч ще съм. Мисля, че това ще улесни и ходенето до тоалетна.

# 190
Изчетох 76 нови мнения. Пак сте писали много.

wastedsunset, за килограмите и при мен положението е същото.
G_amore, добре дошла в темата. Аз бях на сватба в Парк-хотел Кайлъка преди 2 години и ми хареса много.
Pipilotev@ и аз искам същата декорация за чашите и се вписва отлично с останалата част от флоралните детайли.

И момичета, да се похваля. Вече имам рокля. Снощи се прибрах от Украйна. Роклята е на Оксана Мука, от новата им колекция за 2019, та я няма на сайта им все още. Много е красива, и след като пробвах 35-40 рокли, само тази ме накара да се чувствам като истинска булка. Не е както си я представях, но ми стои по-добре и от най-смелите ми мечти.

Ще я шият по мои размери и ще си я взема на път за България юни месец. Щастлива съм много.

Честита рокля, КатастроФа! Много е хубав момента, когато усетиш точно твоята рокля. Simple Smile
И аз се спрях на модел, които най-малко очаквах , но ми застана най-добре на фигурата. Ще бъдем всички много красиви булки! Simple Smile

# 191
Мда, явно и вие мислите като мен за обръчите... Повечето хора смятат, че те са неудобни, а всъщност улесняват значително ходенето. Ще взема да им занеса кринолина от балната ми рокля и да видим дали ще стане с него. Grinning Иначе покрай TLC ми харесаха за бутониери на мъжете само малко стръкче жива роза. Аз вече купих изкуствени, ама ще видим, може да ги използвам за украса на кошницата за късметчета. Grinning

# 192
Аз няма да имам шаферки, затова мисля само на кумовете и близките роднини да дам бутониери. За роднините ще харесам изкуствени, но за кумовете ми се иска да са от живи цветя.

# 193
За нас и кумовете ще са от естествени цветя,а за гостите от изкуствени.Ще си ги вземем готови.

# 194
Катастрофа, дай снимки на модела, не се скатавай! Simple Smile)) Честито. Няма друго такова чувство, като да си намериш роклята.

Общи условия

Активация на акаунт