Сватба 2018 - VII-ма част

• 56 403
  • 736
  •   1
Отговори
# 195
Уф, момичета, съжалявам, че малко измествам прекрасната тема за роклите, но да изкажа разочарованието си от някои хора. Поканени са преди толкова време, дала съм им краен срок, до който да ми кажат, и няколко човека още ми се туткат в стил "тука има, тука нема". След 4 дни запазваме стаи и куверти, управителят проявява разбиране засега, но скоро ще тегля някоя майна на някого с тая несериозност. Това не е домашен купон, на който може да не дойдеш и да го обявиш половин час преди това. Това е СВАТБА и трябва да се каже директно ДА или НЕ, а не да се увърта и маже до последно. Така, олекна ми, извинявайте за отклонението.

# 196
Здравейте, търсих но се извинявам ако съм пропуснала, бихте ли ми споделили как вървят цените на кувертите във Вила Екатерина? Благодаря ви

# 197
  • София
Sunset, почти винаги има такива хора за съжаление.

# 198
Аз оставам с впечатлението, че хора, които не са организирали сватба, не си дават сметка за какво планиране става въпрос. Обясни им в прав текст - така и така, запазвам стаи и куверти, наистина ми е важно да имам бройка хора. Ако и тогава се мотаят, значи просто ти показват колко им пука.

Amisuy, обаждаш им се и питаш. Те ще ти дадат най-актуална информация.

# 199
Катастрофа, дай снимки на модела, не се скатавай! Simple Smile)) Честито. Няма друго такова чувство, като да си намериш роклята.

На никой няма да я покажа до сватбата. Но е голямо упорството от страна на близки и приятели. Само приятелката, с която бях и сестра ми са я виждали. Но обещавам след сватбата да ви удавя в снимки.

Все съм си мислила после да я продам и да даря парите за благотворителност, но не знам дали ще имам аутроизма да го направя.

Вие мислили ли сте дали ще си ги запазите?

wastedsunset, съжалявам, че се занимаваш с несериозни хора, забелязвам, че при всички сватби има по няколко такива.

# 200
Ооо, разбирам, аз на гостите не я показвам, само на приятелките, с които избирах. Друго си е да те видят изведнъж в целия ти блясък Simple Smile)))

Аз засега планирам да си запазя и нея, и букета, колебая се дали да пазим чашите, или да ги счупим по обичая.

# 201
Ние за чупене сме си взели обикновени чаши,а тези за ритуалната зала ще се вече украсени и т.н.

# 202
Тоя ритуал с чупенето ми е леко странен. Simple Smile Аз не мисля да го имам, малко ще ми е странно да троша и после някакви хора в ресторанта да идват да метат стъкла. Grinning Все повече се замислям да си взема обикновени чаши и просто да им сложа украсата с рози, която взех.

А за роклята... Чудех се какво да я правя. От една страна ще ми е жал да я продам... Може да я прибера и някой ден, ако имам дъщеря, тя да я облече. Grinning Като в онова предаване "Нещо ново, нещо назаем". Grinning

# 203
  • София
Ама тя дъщерята може и да не я иска, кой знае каква ще е модата тогава. Grinning Моята е в един гардероб при свекърите. Grinning

# 204
  • София
Аз проблема с тоалетната вече го реших. Мисля, че е отличен вариант за всякаква рокля Simple Smile

# 205
Ама тя дъщерята може и да не я иска, кой знае каква ще е модата тогава. Grinning Моята е в един гардероб при свекърите. Grinning
То даже и дъщеря може да нямам, ама както и да е... Grinning Винаги може да си я обличаме и да пускаме прахосмукачка, припомняйки си сватбения ни ден. Grinning

# 206
  • Варна
В някои държави като Албания и Индия си ги пазят, като ги обличат на празници или други сватби /ако им стават, разбира се/. Simple Smile Виждала съм в ОЛХ скъпи рокли на половин цена. Лично аз искам да е по-модерна, за да мога да си я ползвам и после като официална вечерна рокля напр. Тъй и тъй ще я шия, едва ли ще стане на друг.

# 207
Аз роклята не мисля да я продавам, но ми се иска вместо цветя гостите да дадат пари, които да дадем за благотворителност. Някоя от вас мисли ли да го направи и как да се упомене, така че да стане ясно, че е само по желание, а не хората да се чувстват длъжни.

# 208
  • София
Аз роклята не мисля да я продавам, но ми се иска вместо цветя гостите да дадат пари, които да дадем за благотворителност. Някоя от вас мисли ли да го направи и как да се упомене, така че да стане ясно, че е само по желание, а не хората да се чувстват длъжни.

Принципно това е малко чувствителна тема тук. Grinning И е много спорна, вече сме го коментирали ако не се лъжа... та може да разгледаш в някоя от по-старите части на темата, към които има линк на първа страница.
Аз лично считам за не лоша идея, но така и не измислих начин, който да не е много задължаващ, с който да съобщя... и се отказах от идеята.

Някой беше изказал мнение, че ако някой има да ми подари цвете ще го направи така или иначе. Понеже идеята ми беше такава... вместо да ми се купуват цветя, паричките да се дарят, но не искам в никакъв случай да се чувстват неудобно гостите ми, затова се отказах. Нека подарят каквото сметнат за добре... ако ще им донесе радост да ми поднесат букети... нека. Simple Smile

# 209
Pipilotev@ , ще съм ти благодарна ако споделиш някакви координати на жената с цветята.

Видях, че се обсъждаха бутониерите за гостите. Аз мисля да нямам такива. Зная, че е традиция, но пък аз не можах да си харесам такива, които да ми отиват на сватбата, да не са много накичени и претруфени и да ми влизат в бюджета най- вече. Grinning

Аз още не съм ходила за рокля... някак избягвам момента,  имам още килца за сваляне и като цяло не ми се бута из между абитуриентките... имам време до края на юни, ще си намеря нещичко. Simple Smile

С удоволствие, ще ги пусна на лично. Simple Smile

Относно бутониерите, ние няма да имаме ритуала с взимането на булката и понеже роднини казаха, че тогава обикновенно се закачат на хората които са там, ще го направим в църквата. Аз също имах проблем с харесването на бутониери, защото ми се искаше да избягам от обичайните розички, изкуствени цветенца и тюл, та харесах един от моделите тук в духа на горската тема, дано да е полезно за някого. Simple Smile Simple Smile Simple Smile
Малко зеленина/Розмарин или нещо друго зелено с Гипсофил и канапче, ще издържи дори направено предходния ден. Simple Smile

Скрит текст:

Много ми харесват бутониерите у аз гледах нещо подобно.Много ти благодаря,че ги сподели.
Катастрофа честито за роклята.И аз мисля роклята преди сватбата,както и халките да не ги показвам.

Общи условия

Активация на акаунт