Сватба 2018 - VII-ма част

• 56 418
  • 736
  •   1
Отговори
# 600
Какво друго ще има на тема пътешествие? Simple Smile

Украсата на масите ще е с макети на световни забележителности (същите като на бутилките).
Ще имаме фотокът- с винил на тема пътешествия, разни старинни куфари, табелки за посоки и тн.
Подаръчетата ще са тагчета за багаж във формата на куфарче с надпис "Приключението започва - 06.09.2018".
Разпределителното табло ще е като карта на света. 
Масите ще са с имена на съответния град/държава и табелките им ще са във формата на самолети.
И много ми се иска кутията за подаръци да е глобус, на който да пробием дупка. За съжаление на този етап не намираме глобус с диаметър повече от 30 см Sad, което е доста малко. Гледахме тези бар глобусите, но и те не стават. Та ако някой мерне голям глобус (поне 40 см диаметър) - ще съм благодарна да ми сигнализира Simple Smile
...Мисля, че засега е това

# 601
Мхмм за това става въпрос  Hug Моминското парти не са стриптийзьори, вибратори и пиене до припадък, моминското парти е да накараш една близка приятелка да се чувства най-специалната на света  Wink
О, не, никакви такива. Simple Smile Даже първоначално се събрахме вкъщи, хапнахме, пийнахме, правихме си караоке, играхме типичните за моминско парти игри, а в това време момчетата бяха на заведение. След това сляхме купоните в един пиано бар и откарахме до 4 сутринта.

Няма как да не ви споделя уникалните домашни меденки на кумата, както и лудата торта, с която ме изненадаха. Simple Smile
Скрит текст:

# 602
  • София, България
wastedsunset, много хубаво!!! Настръхнах с теб Simple Smile Страхотни са тези моменти! Purple Heart

G_amore, аз ще чакам снимки от готовите маси. Още като показа макетите бях сигурна, че ще се получи страхотна украса Relaxed
За глобуса.. 30 см не е никак малко. Колко искаш да е голям? И колко гости ще имате? Ако са около 100-тина гости, глобус от 30 см, спокойно ще побере 50-60 плика си мисля  Thinking

# 603
Wastedsunset, какво е усещането по-малко от седмица преди сватбата и последните дни като "свободна жена" Simple Smile ? Леле, направо всичко ми се разтреперва само като си помисля Sweat Smile 

# 604
  • Beyond the stars
Мхмм за това става въпрос  Hug Моминското парти не са стриптийзьори, вибратори и пиене до припадък, моминското парти е да накараш една близка приятелка да се чувства най-специалната на света  Wink
О, не, никакви такива. Simple Smile Даже първоначално се събрахме вкъщи, хапнахме, пийнахме, правихме си караоке, играхме типичните за моминско парти игри, а в това време момчетата бяха на заведение. След това сляхме купоните в един пиано бар и откарахме до 4 сутринта.

Няма как да не ви споделя уникалните домашни меденки на кумата, както и лудата торта, с която ме изненадаха. Simple Smile
Скрит текст:

Heart Eyes Heart Eyes

Идеята ми беше за момичетата, които не искат, че може би си представят нещо, което не е точно така. В смисъл - на мен като приятелка ми доставя винаги огромно удоволствие просто да накарам някого да се чувства много специален и денят/вечерта да си е само негова, по начина по който той би се чувствал комфортно  Wink

# 605
wastedsunset, много хубаво!!! Настръхнах с теб Simple Smile Страхотни са тези моменти! Purple Heart

G_amore, аз ще чакам снимки от готовите маси. Още като показа макетите бях сигурна, че ще се получи страхотна украса Relaxed
За глобуса.. 30 см не е никак малко. Колко искаш да е голям? И колко гости ще имате? Ако са около 100-тина гости, глобус от 30 см, спокойно ще побере 50-60 плика си мисля  Thinking

Purple и аз така си мислех, че ще е достатъчен, но после се замислих, че ако някой плик застане накриво...както формата е кръгла- ще стане проблем. Мислех си поне 40-45 см. Бяхме намерили един 42 (изглждаше идеален), но се оказа, че е изчерпан и съответно няма да внасят повече от него Sad.
В краен случай - ще вземем 30 см и ако стане гаф ще слагаме в куфарите украса Wink.
Иначе да, гостите ще са около 120.

westedsunsed Нещата изглеждат страхотно. Най-важното е, че сте си изкарали хубаво. Дано и нашите са такива Simple Smile

# 606
  • Варна

Вчера обсъждах точно моминското парти. Не че не предложиха и стриптизьор, но на мен ми стига просто да се разходим или да отидем на бар. В крайна сметка решихме да направим караоке вечер. Ще наемем едно заведение за два часа, ходили сме там и преди на детски рождени дни.
Много се радвам за теб, wastedsunset Simple Smile

Последна редакция: пн, 16 апр 2018, 11:56 от gpym4e

# 607
  • Burgas
Момичета ние сме готови остават само 4 дни до събитието и вече нямам търпение. След всичката тази подготовка си мисля, че мога вече да организирам нечия сватба от раз, само да не е моята Grinning  Ако има булки от Бургас които тепърва започват питайте спокойно

# 608
Благодаря ви, момичета! И от сърце ви желая и на вас такива хубави емоции! Да усетиш, че някой се старае да те зарадва и да те накара да се почувстваш специален, е нещо, което никакви пари не могат да купят. Heart
Иначе, Anichka 89, усещането е много странно, сякаш още не мога да го възприема напълно. Имам чувството, че не се случва на мен, а на друг човек. Grinning

# 609
  • WonderLand
Момичета, почти съм готова с дизайна на поканите, и сега се чудя как и къде да ги разпечатам в София. Първо си мислих да са на фотохартия като снимки, но не знам ще се получат ли. Искам да питам тези от вас, които вече минаха през това къде разпечатахте поканите и на каква хартия?

Забравих да добавя, че не ми е нужна много дебела хартия или картон, тъй като поканите ще са залепени върху декориран картон.

Последна редакция: пн, 16 апр 2018, 15:08 от SilverDream

# 610
Момичета, почти съм готова с дизайна на поканите, и сега се чудя как и къде да ги разпечатам в София. Първо си мислих да са на фотохартия като снимки, но не знам ще се получат ли. Искам да питам тези от вас, които вече минаха през това къде разпечатахте поканите и на каква хартия?

и аз ще следя... и на нас ни предстои печат на поканите.
Нашите вероятно ще са на картонена хартия  - предоплагам 160/180 гр би било достатъчно като плътност.
За печат на хартия за снимки не съм виждала...но реално не би трябвало да има проблем, ако така си ги представяш Simple Smile

# 611
  • София
Здравейте.
Като ви слушам и ми става много готино... не мога да си представя какво е да остават само 4 дни. Сигурно си много развълнувана и с право. Много се радвам за вас... (изпращам Ви прегръдки)

Да се похваля, поръчахме си в събота халките. Ходихме първо до Дуо, но имаше 4 двойки... и това за 3ти или 4ти път се случва... та не ни се чакаше пак, въпреки че е много готин и внимателен. Отидохме в БирШе (БирСе) и ги поръчахме от там. Мога да похваля и тях. Жените бяха внимателни, подробни и много мили. След 2 седмици ще са готови и като ги взема ще показвам. Макар, че не са нещо особено... стандартни класически халки от бяло злато. Simple Smile
Следващата седмица ще отида за рокля да погледна в сватбен център Лита... да ми стискате палци. Grinning

# 612
Здравейте Simple Smile
Моето Моминско парти беше в събота и мина страхотно! Всички любими приятелки ме уважиха и направиха тази вечер незабравима! Имаше много емоции, подаръци, чувствах се специална! На следващия ден доста си поплаках, мисля, че на сватбата ще ми трябва 1 стек с кърпички... Пожелавам ви да се чувствате винаги Специални, не само в този ден!

# 613
Момичета ние сме готови остават само 4 дни до събитието и вече нямам търпение. След всичката тази подготовка си мисля, че мога вече да организирам нечия сватба от раз, само да не е моята Grinning  Ако има булки от Бургас които тепърва започват питайте спокойно
Виждам,че и вие ще сте в хотел Аква ще съм ти благодарна ако после споделиш мнение как са като обслужване,кухня и т.н.Пожелавам ти един хубав незабравим ден какъвто и ще бъде:confused:

# 614
  • София, България
Здравейте.
Като ви слушам и ми става много готино... не мога да си представя какво е да остават само 4 дни. Сигурно си много развълнувана и с право. Много се радвам за вас... (изпращам Ви прегръдки)

Да се похваля, поръчахме си в събота халките. Ходихме първо до Дуо, но имаше 4 двойки... и това за 3ти или 4ти път се случва... та не ни се чакаше пак, въпреки че е много готин и внимателен. Отидохме в БирШе (БирСе) и ги поръчахме от там. Мога да похваля и тях. Жените бяха внимателни, подробни и много мили. След 2 седмици ще са готови и като ги взема ще показвам. Макар, че не са нещо особено... стандартни класически халки от бяло злато. Simple Smile
Следващата седмица ще отида за рокля да погледна в сватбен център Лита... да ми стискате палци. Grinning

Честито и на вас за халките!
Подозирам, че сме се засекли в Дуо Simple Smile Ние бяхме там към между 12 и 2 часа и след нас дойде една двойка, която бързо си тръгна. Сигурно сте били вие Simple Smile

leidi_nimeriq,успех и на теб Simple Smile

Момичета, имате ли някакъв списък в самия ден на сватбата, според който да не забравите нещо?
Вчера майка ми ме посъветва да направим такъв списък, защото то не са питки, не са бутилки, чаши, късмети и т.н.... сигурна съм, че нещо ще забравим накрая... Та имате ли такива списъци?

Общи условия

Активация на акаунт