Премахване на бенка – стандартна манипулация (със скалпел) или с лазер? – Тема 2

• 102 600
  • 738
  •   2
Отговори
# 645
  • Sofia
Като за толкова малко време, мисля, че е доста добре. Peace

# 646
  • София
Страхотен резултат и то много скоро след махането! Много е добър д-р Тодор Йорданов!

# 647
Може ли мнение за д-р Монева ,Варна " Ego " център ?
Някой махал ли е бенки при нея ?

# 648
  • Варна
Аз съм си махала при нея. Много съм доволна, държеше задължително да отида и на вторичния преглед (безплатен), за да провери дали всичко е наред. Преди това съм ходила на махане на мастно топче на лице в скинлайн и енканто, не съм доволна от тях, защото след няколко месеца започна пак да излиза. При Монева ходих преди 2 години и няма и следа от него.

# 649
А ,какво Ви маха не разбрах ?
Останаха ли белези !?
Добър диагностик ли е ? В смисъл, как преглежда и как преценява дали нещо е за махане или не ?
Многоооо въпроси станаха !?
😁
Благодаря!

# 650
Здравейте! Юли месец миналата година ми махнаха бенка на гърдата със скалпел. Всеки дерматолог винаги ми казваше, че е за махане, че била опасна, та махнах я при млад дерматолог, при който ходех тогава за кожни проблеми. Белег още си има, като петно - следа от бенката. Правиха и някакво изследване и казаха, че всичко е наред. Обаче бях наскоро на лекар, общопрактикуващ и я видя, попита ме какво е и каза че трябва да се следи? Да се притеснявам ли, за какво да се следи? Като са и правили изследване и всичко е било наред…

# 651
Здравейте! Юли месец миналата година ми махнаха бенка на гърдата със скалпел. Всеки дерматолог винаги ми казваше, че е за махане, че била опасна, та махнах я при млад дерматолог, при който ходех тогава за кожни проблеми. Белег още си има, като петно - следа от бенката. Правиха и някакво изследване и казаха, че всичко е наред. Обаче бях наскоро на лекар, общопрактикуващ и я видя, попита ме какво е и каза че трябва да се следи? Да се притеснявам ли, за какво да се следи? Като са и правили изследване и всичко е било наред…
Само бенката ли е махнал? Би следвало да се премахне образуванието заедно със здрава тъкан около и под него, за да е сигурно, че нищо не е останало.
Аз имам само белег от разрезите, но не и следи от бенките. Посетете опитен дерматолог за мнение.

# 652
Само бенката ли е махнал? Би следвало да се премахне образуванието заедно със здрава тъкан около и под него, за да е сигурно, че нищо не е останало.
Аз имам само белег от разрезите, но не и следи от бенките. Посетете опитен дерматолог за мнение.

Ами уж и от тъканта.. но на пипане е малко подута зоната, а той я е поглеждал и тази година и каза, че всичко е наред. Беше образувала черни точки върху нея? И той ги изтиска?

# 653
Аз премахнах 3 на гърба. И трите места се вижда една линийка, където е бил разреза. Минаха 2 години, нищо не е ставало. Просто отидете на второ мнение, за Ваше спокойствие.

# 654
Здравейте. Насочила съм се към д-р Пепа Георгиева от Св.София или  д-р Иванка Стойкова от Дерма София за преглед и премахване на бенки. Тъй като не съм от София според вас дали ще приключа за един ден с двете дейности или ще е нужно повече време?

# 655
  • София
Лекарите обичат първо да прегледат, после да насрочат ден и час за процедурата. Ако искате да е в един ден, трябва още при запазване на часа, да попитате за такъв вариант.
Не съм ходила при споменатите лекари.

# 656
  • Sofia
Момичета, някоя от вас има ли информация за д-р Пенев от Варна? Искам да го посетя в скоро време (не съм от града), но не знам дали изобщо практикува в момента. Ако "да", може ли да споделите къде и кой е актуалният му номер? Всякаква насока ще ми е от полза. Peace

# 657
i]Здравейте. Някой махал ли е бенка при д-р Елмира Павлова в кабинета в МЦ "Св. Тома"?

Последна редакция: ср, 01 дек 2021, 14:51 от zvetlina

# 658
Момичета, може ли да ми обясниме за самата процедура при премахването? Правят ли се някакви изследвания преди да се премахне бемката или се слага упойката и се действа направо? След това првдполагам, че се ходи за махане на конци?

# 659
i]Здравейте. Някой махал ли е бенка при д-р Елмира Павлова в кабинета в МЦ "Св. Тома"?
Здравей, аз махнах преди 5 дни, още съм с конците. Честно казано винаги съм си представяла процедурата като нещо по-леко. Едната ми бенка беше много голяма и имам 4 шефа, а другата е с 2. Дано крайният резултат да е добър.

Общи условия

Активация на акаунт