Стани богат от 1 април 2018 г. по БНТ 1 с водещ Джаро - Михаил Билалов!!!

• 210 462
  • 3 086
  •   1
Отговори
# 3 000
  • Варна
За Пандора била чувала нещо... Joy
Жокерът ме накефи с ,,не знам". Уникален!
Астралобионика създала жената.

Последна редакция: вт, 26 мар 2019, 19:39 от julisa

# 3 001
Жокерът и той като нея, к'во да се пъне да мисли 😁

Последна редакция: вт, 26 мар 2019, 19:44 от Emiliana V55

# 3 002
Аз се позамислих, честно казано сигурно щях да се подведа и да посоча Евридика, защото е човек, за разлика от Пандора, която е нещо като робот (създадена от Хефест, от земя и вода): https://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%9F%D0%B0%D0%BD%D0%B4%D0%BE%D1%80%D0%B0
Обаче във въпроса не се споменава, че трябва да е човек - само, че е жена и е смъртна...

Но жокерът и на мен ми хареса - "Не знам. Не съм ги и чувал"

# 3 003
Е, не! На какъв принцип са подбрани последните две участнички?
Между другото, адвокатката с връхната дреха ли е в студиото? 🤣🤣🤣

# 3 004
Баш с шлифера си е влязла в студиото и аз я загледах, май 'щото е в тон с тоалета  🤭

# 3 005
не знам за теориите за вселената но определено тази дама не е от земята

# 3 006
В старогръцките легенди така я наричат Пандора - първата смъртна жена, в историята за кутията на Пандора, където останала надеждата.

# 3 007
  • тук, на мястото си
Евала на жокера! Няма ааааа, няма ъъъъъ, директно не знам.  Точно така трябва.
Като един типичен български реотан не загрях  що е то астралобионика, даже и не знам дали правилно го написах. Тази жена каква беше по професия също не разбрах.

# 3 008
Билалов я попита какво работи, тя отговори, че пише. А какво и е образованието и има ли такова, не стана ясно.
Та тук се сещам за вица : чукча не читател, чукча писател.

# 3 009
  • Русе
Мале-ей, този надут пуяк е много зле. Реюнион е в Испания, защото му звучи по испански и е единственият по-малък град. Обаче случайно улучи отговора, защото името означавало "обединен съюз" и това явно му звучи като "обединена Европа".  Ето така се печели в тази игра.
Аз съм доста назад с коментарите, защото гледам предаването на запис.

# 3 010
    "Погонатът" нямало да си тръгне с по-малко от 50 бона(които между другото отдавна не съществуват в дървото на парите)...
    Чалнатата госпожа пък буквално не знаеше на кой астрал се намира, горката, чак я съжалих. Шегувам се, час по-скоро се надявах да отпадне, защото по-безличен участник отдавна не е имало.
    Червената лястовица от Пещера също изглежда безперспективен играч, много говори, а нищо не казва.

# 3 011
    • Пловдив
    Това е някаква западна мода - ако си емоционален или пък твърде спокоен, ексцентричен, прекалено затворен, прекалено отворен и т.н. - ти се лепва диагноза. Измислили са диагнози за всичко.
    Оня ден гледах по една от документалните програми - здрав, общителен мъж, с нормален вид и поведение (май беше някакъв строител по професия) да обяснява, че бил високофункционален аутист...
    Има такова нещо и според мен, да. Само не знам дали западът Wink е виновен, щото и за там май тва е ново, но има.

-----
    На създателката на теории жокер и беше братът на един мой колега, който брат е университетски преподавател. Не знам дали е астрално насочен като нея.
    Говоря не за жокера, на когото се обади, а за един от другите два. Този, на когото се обади пък, много ме изкефи, като каза "не знам".
    В интерес на истината аз щях да изгоря на този въпрос. Изключих всички без Андромаха. Мислех, че Пандора с кутията я пращат на земята при вече съществуващо смъртно човечество. А за Андромаха съм забравила, че беше от "Илиада".

Последна редакция: ср, 27 мар 2019, 11:25 от Магдена

# 3 012
    Ами от тях идва.
    Скрит текст:
    И не е само това - измислили са сто вида сексуалност - включително ако просто човек е по-консервативен и чувствителен и не прави секс с всеки - това се нарича демисексуалност. Astonished Не вярвам че тази мода ще оцелее дълго - няма абсолютно никакъв смисъл, освен хората да се обиждат на еди-какъв-си...

# 3 013
    ще еволюира даже. вече можеш да си направиш бебе дори да си картофосексуален

# 3 014
    Ох, пак ще са мъкииии....Върнете си късметлията Николай, който случайно налучкваше отговорите.

Общи условия

Активация на акаунт