Стани богат от 1 април 2018 г. по БНТ 1 с водещ Джаро - Михаил Билалов!!!

• 210 476
  • 3 086
  •   1
Отговори
# 2 985
  • Пловдив
Има версии, че Елизабет I е била някакъв вид хермафродит. Малко изсмукани от пръстите, разбира се.
Това за брата, дето не можел да бъде наследник, беше яко. Grinning

Николай има знания и определено беше един от много добрите играчи дотук; имитациите на Вейдър и приказките как мислел по-добре на английски мен не ме спечелиха.
На Шелдън Купър ли ви прилича, или на Хауърд от филма? На мен щото - на никой от двамата физически. Ако има общо с Шелдън, то е в "ексцентризма".

# 2 986
Трябва да питам баща ми на кого му прилича... Вчера чух коментар и от майка ми - тя не гледа Теорията, обаче е гледала Междузвездни войни и вероятно под влияние на имитациите каза, че ако той беше джедай, щеше да е от тъмната страна... Не знам защо мисли така))

# 2 987
Предполагам за Шелдън са говорили като маниери, на Хауърд като визия. Аз лично не мисля, че има прилика с никой от сериала просто и той е geek запален по Междузвездни войни и си го изразява по своему.

# 2 988
  • тук, на мястото си
Много бих искала някой от пишещите тук да иде в Стани богат и да се справи  толкова "фриволно" като това момче.

# 2 989
  • Далече, далече
Някакъв потребител нали написа, че му предстои участие. Няма никакви новини от него.

# 2 990
  • София
Много бих искала някой от пишещите тук да иде в Стани богат и да се справи  толкова "фриволно" като това момче.
Абсолютно.  "аутистично-психопатски"... вие па сте много Убави всички в тази тема.

# 2 991
вие па сте много Убави всички в тази тема.
И най-вече знаещи всичко. Simple Smile Като чета тази тема, оставам с впечатлението, че поне на трима-четирима пишещи стоте хиляди са им в кърпа вързани. Само трябва да намерят няколко часа да отскочат до студиото на "Стани богат". Simple Smile

# 2 992
Това е някаква западна мода - ако си емоционален или пък твърде спокоен, ексцентричен, прекалено затворен, прекалено отворен и т.н. - ти се лепва диагноза. Измислили са диагнози за всичко.
Оня ден гледах по една от документалните програми - здрав, общителен мъж, с нормален вид и поведение (май беше някакъв строител по професия) да обяснява, че бил високофункционален аутист...

# 2 993
може просто да е девствен. на някои хора това им се отразява

# 2 994
може просто да е девствен. на някои хора това им се отразява
Ахахахахах,не вярвам,някои момичета харесват такъв тип зубъри,вкл. и аз :Д

# 2 995
то важното е те да харесват и най-вече да действат. а ми се струва че не е характерно за такива типажи да действат

# 2 996
  • Варна
Уф, дразни ме Билалов като почне да им подсказа на лесните въпроси. Дамата създала вселенска теория щеше да е гръмнала жокер още на гайлето. Ужас, еми тя нищо не знае.

# 2 997
Споко тя вече си ги гръмна. Сега още един и после като нищо да се откаже.

# 2 998
Може ли да е толкова тъпа тази създателка на теории,там като седнат и си забравят имената.

# 2 999
Тази ме уби. И за Колумб, и за велосипеда да иска жокер!

Общи условия

Активация на акаунт