Стани богат от 1 април 2018 г. по БНТ 1 с водещ Джаро - Михаил Билалов!!!

• 212 481
  • 3 086
  •   1
Отговори
# 345
  • I want it all and I want it now.
Докторчето е симпатичен играч. Дано да продължи.

# 346
много умни деца са. дано и другия брат да се престраши - той е още по-начетен.

# 347
Докторът играе добре, но за “готвачът на Путин“ никак не разсъждава правилно - какви бяха тези сложни мисли за ястреби, а още повече пък свързани с Америка (символът на САЩ е орел, а не ястреб).

# 348
Билалов надобрява все повече Blush

# 349
Чичко Гугъл пак се прояви  Joy  Истината е, че ако някой ме използва като жокер, ще гледам да съм близо до компютър и не виждам нищо срамно в това...

# 350
  • DE
За пръв път приятел се справи с търсачката навреме  Laughing

# 351
Изгоря ли докторът? Изпуснах какво стана след голф-игрището.

# 352
Изгоря ли докторът? Изпуснах какво стана след голф-игрището.
Изгоря. Тръгна си с 2500.

# 353
Доста сложни въпроси му се падаха. На какъв въпрос изгоря?

Тази участничка е доста зле май.

# 354
 Каменни оръдия на труда , който са открити преди рода Хора в коя държава.😊 са намерени. Отговора: Кения. Той отговори - Сирия.

# 355
Момчето малко нерешителен ми се стори, каза на моменти това-онова, но като цяло и въпросите не бяха нещо особено, повече логика/елиминиране.
Момичето до момента не показва кой знае каква задълбоченост, нещо което и особено личи от "безумната й усмивка", пък и цялата в зелено като скакалец...Чудо ще е, ако вземе втора сигурна сума.

# 356
Да не знае,че изумруда е зелен ...

# 357
Да - пианистката си изгърмя жокера за този изумруд, а знаеше отговора...
Ама и последния въпрос на доктора беше лесен - в отговорите имаше само една африканска държава.

# 358
  • София
На мен разсъжденията ми идват малко повече. Като седне някой дървен философ и цяло предаване мисли на глас. Доктора изяде цялото време в петък. Или знаеш едно нещо или не го знаеш, какво разсъждаваш 1 час.

# 359
  • Испания
На мен разсъжденията ми идват малко повече. Като седне някой дървен философ и цяло предаване мисли на глас. Доктора изяде цялото време в петък. Или знаеш едно нещо или не го знаеш, какво разсъждаваш 1 час.

Карат участниците да го правят и не само у нас.

Общи условия

Активация на акаунт