Стани богат от 1 април 2018 г. по БНТ 1 с водещ Джаро - Михаил Билалов!!!

• 212 025
  • 3 086
  •   1
Отговори
# 720
Тъй, де, тъй Laughing, и на мен девойката ми дойде в повече и ме поизнерви, но също и някои прекалено категоричните квалификации тук. Скрити зад никовете е много лесно да определяме кой тъп и кой остър. То и тя нищо чудно да се е подигравала на предишни участници. Защото, нали знаете - човек обикновено не знае колко не знае Mr. Green

# 721
Сега потърсих името на участничката, както и предполагах, е на 25, вече е завършила и дори се е реализирала прилично. Леко ми е смущаващо сякаш хора с толкова бедна обща култура да са някакъв фактор, но явно се случва:
https://gradat.bg/news/2017/03/30/2945026_plovdiv_plaza_-_nai-mo … _plovdiv_otvaria/
http://oshtepan.com/index.php/news/entertainment/item/9593-%D0%B … D0%B3%D0%B0%D1%82

# 722
"Аз знам, че нищо не знам, но има такива които и това не знаят." Тази мисъл стоеше над дъската в училище и цял живот ми е била мото.

# 723
Ми newsm78
Отказала се "след кратък размисъл"  Joy

# 724
Това, че се притеснявали, не им оправдава тъпотата. Чисти оправдания. Какво правят там тогава? Или да се видят после как изглеждат по телевизора, и родата да ги види. Който го е страх от мечки, не ходи в гората.

Абсолютно! Поздравления за точния коментар.

някой замислял ли се е изобщо че цялата обстановка на предаването е направена да е против участника. не казвам че нема и глупави хора но стола и светлините оказват влияние на неподготвените психически а дори и на подготвените ако им е за пръв път.

Обстановката е такава каквато е била дълги години - студио, прожектори, камери, публика, стол(на богатството) и водещ, който задава въпросите.
Като се знаеш, че си притеснителен човек и се смущаваш в подобна среда...или няма да се записваш или ще откажеш участието, това е!

... Да видим дали познанията и общата култура на фитнес-инструктора ще бъдат еквивалентни на високия му ръст.
Защо да не са Simple Smile Човекът не изглежда прост, спокоен и уравновесен е, всичко това е предпоставка за добро представяне. Междудругото, волейболистите съвсем не са глупави, в този спорт и акъл се иска, а той май точно волейболист е бил.

И какво значи прозрачност при подбора на участниците Simple Smile Желаещите попълват анкети, по тях се избират участници. Въз основа на подадената информация се подбират по-атрактивните. Да не кандидатстват за държавни чиновници или общински поръчки, та прозрачност търсите Joy

Девойката вчера се представи лошо, определено й личи, че не е титан на мисълта, но със сигурност в реала не е чак толкова зле. Аз не  бих се присмивала на провалил се, каквито и глупости да е издрънкал. Не съм участвала, не знам какво е да седиш на онзи стол, пред камери и публика в студиото и още няколко хиляди невидими познати и непознати пред екраните, които следят и коментират всяка твоя дума, знание и незнание, но предполагам, че само мисълта за това е много стресираща и действа затъпяващо. Ако съм участвала и стигнала до последно или предпоследно ниво - да, бих имала право да се подигравам, но иначе - не.

Не знам причината за пиперливия Ви тон, но мисля, че някак наивно тълкувате нещата.
Същността на предаването е върху т.нар. по(знания), обща култура, способност да анализираш или с други думи - да си адекватен с идеята на играта.
Печалбата е другата страна на монетата, която обаче е последствие от гореизброените фактори.
От това което виждам, считам, че голяма част от участниците до момента са с доста сбъркана представа за нивото на общата си култура - самочувствие без покритие и страшна надценка на способностите си, чиито плодове образно казано и берат в играта.
А това, че някои от тях имат и т.нар. високо йерархични професии, е не по-малко притеснителен факт!

Относно фитнес-инструктура, да, неслучайно и коментарът ми е под формата на въпрос-очакване.
Зависи много и от нивото на въпросите де, но също така и дали ще ги отговаря "'механично" защото ги знае, или достигайки до верния отговор ще прави(надявам се) логически взаимовръзки, разсъждения и т.н.т. следствие от добро ниво на обща култура.
Това ми е интересното на мен, размишленията на участниците и образно казано ми е вид лакмус за цялостното ниво на участника.
Но честно казано съм скептично настроена. Адмирации, че е чел Сенека, но има и някои други неща при него, които не обрисуват мащабна картина и респективно да откриват хоризонти за силна игра.
Сега потърсих името на участничката, както и предполагах, е на 25, вече е завършила и дори се е реализирала прилично. Леко ми е смущаващо сякаш хора с толкова бедна обща култура да са някакъв фактор, но явно се случва:
https://gradat.bg/news/2017/03/30/2945026_plovdiv_plaza_-_nai-mo … _plovdiv_otvaria/
http://oshtepan.com/index.php/news/entertainment/item/9593-%D0%B … D0%B3%D0%B0%D1%82

"Калинки" колкото искаш в държавата, няма какво да се учудвате.

# 725
  • ВАРНА
Лизинг мениджър в консултантска компания - какво ще рече на български?

При все че лизинг  значи на изплащане....??!!

# 726
  • София
Личния треньор ми вдъхва доверие, да видим докъде ще стигне след като вчера онази фльорца провали цялото предаване.

# 727
  • Пловдив
Лизинг значи по-скоро наем. Wink
За лизинговата шефка съм съгласна иначе, че разсъжденията ѝ бяха дълги и не винаги много смислени. По този повод - вчера се чудехме хипотетично какво би станало, ако участникът упорито отказва да маркира отговор в продължение на много дълго време - примерно половин час, един час..., има ли правило да бъде дисквалифициран или нещо друго.

# 728
  • DE
Позьор   Rolling Eyes

# 729
Георги игра добре, но аз се радвам, че остана с 500лв, понеже не го харесвам от онова предаване, в което го сватосваха. Видя ми се доста досаден и неприятен човек, тогава (не най-лошия от участниците мъже, все пак - имаше и един наркоман, чието хоби  беше бой с кучета).

За първи път чувам за клекавец.

# 730
  • София
Е, защо сега, симпатяга бе личния тренер. Simple Smile Внесе малко хумор и свежест в играта. Можеше да не гърми джокера си, ама се уплаши, че Билалов подходи така, все едно е дал грешен отговор. Ето че понякога жестовете и мимиките на водещия не са в помощ...

# 731
А при треньора имаше много стабилно подсказване - особено много ми хареса жокерът на водещия (за магистралите) "Пловдив и Плевен звучат подобно" - жалко, че участникът не го разбра))

# 732
Георги игра добре, но аз се радвам, че остана с 500лв, понеже не го харесвам от онова предаване, в което го сватосваха. Видя ми се доста досаден и неприятен човек, тогава (не най-лошия от участниците мъже, все пак - имаше и един наркоман, чието хоби  беше бой с кучета).

За първи път чувам за клекавец.
И на мен Георги много ми хареса.
И той се оженил... А Гергана , с която го сватосаха живее с ММА борец.

# 733
Съпругата му май е същата, с която се запозна след предаването (спомням си една жена, с която го снимаха по сайтовете за клюки - прилича ми на нея) - сам се е справил много по-добре от сватовниците (то и затова нямаше втори сезон - специалистите бяха пълен резил).
Гергана може също да не е цвете за мирисане, но това не променя фактът, че той беше дразнещ в онова предаване - пасивно-агресивен и понякога злобен.

# 734
  • ВАРНА
Този с побелялата брада беше главен герой  2016 март по Нова тв...в риалити шоуто Женени от пръв поглед. 

Общи условия

Активация на акаунт