Стани богат от 1 април 2018 г. по БНТ 1 с водещ Джаро - Михаил Билалов!!!

• 212 062
  • 3 086
  •   1
Отговори
# 2 715
Има един голям плюс - за разлика от вакуума не прилича на фолкаджийка, а изглежда елегантно и премерено ексцентрично. Ако не бяха излишните приказки, нямаше да изглежда глупава според мен.

на мен ми изглежда по скоро налудничаво, а под плямпането прозира тъпотия или силно притеснение

Последна редакция: вт, 12 мар 2019, 14:49 от trotinettka

# 2 716
Шията много се набива в очи, но не искам да коментирам повече физически характеристики, и аз не съм перфектна.

# 2 717
  • тук, на мястото си
Дразнещо приказлива,  дърдореща глупости, но не и тъпа. Ако си спести само 50% от приказките  ще има много добри разсъждения. Тя ходи от тема тема,  хванала едната дума за краката, другата за главата,  но за да си разбира значи така е свикнала.  Също като някоя подредено разхвърлена жена. Grinning

# 2 718
Шията много се набива в очи, но не искам да коментирам повече физически характеристики, и аз не съм перфектна.

не виждам нищо лошо в истината. когато шията ти е като на жираф е природна даденост. когато набиваш вниманието там с къса прическа е единствено твоя грешка и не виждам проблем да се изкоментира

# 2 719
  • Пловдив
Дразнещо приказлива,  дърдореща глупости, но не и тъпа. Ако си спести само 50% от приказките  ще има много добри разсъждения. ...
Не, и аз не бих казала чак тъпа. Казвам, че заради многото приказки изглежда така.

# 2 720
"Стани богат" е едно добро предаване на фона на останалата простотия дето ни залива.  Може би е единственото, което гледаХме цялото семейство. Друго не гледаме почти, защото ТВ отдавна изгуби доверието ни... като ни пробутва - пошлост, не истина, не култура, не хумор   .. Въобще бълват анти разум и морал, за който им  плащаме данъци .  ДО КОГА!!! ?
Естествено, че има добри играчи в предаването . Браво, българи-знаещи и интелигентни!!!
Естествено, че парата се дава на когото прецени предаването... При едно постоянно следене на предаването се вижда  как отрязват умните хора още в първата част.
Такъв пример беше с човека, създател на кръстословици... След това предаване   НЕ гледам "Стани богат"...  по тази причина...   
Едва днес бях провокирана и изгледах зорлем частта с не обикновения "човек" за когото говорите... Да...определено тенденциозно и потвърждаващо мнението ми за предаването ...
Да... продължавайте да гледате - по здравословно и развиващо е от турските сериали...
-----------------------------
Адмирации!  за Михаил Билалов-  нямам забележки -  справя се по- добре от Кънчев.   

# 2 721
Абе, глуповатичка си е Simple Smile
И което е по-неприятно, претенциозно глуповатичка. Ако не й бяха претенциите, които се отразяват в приказките, нямаше така да ни събере очите.
Ама как, тя химия много обичала и знаела... И натриевият хлорид е част от солта... Пък тя сол не яде, само натриев хлорид по малко...
Ама как я разбирала географията в училище...
Ама, да, да, и тя точно така си мислела (нищо, че секунда преди това говореше точно обратното)...
Ох, как не се сетих (а тя и името на човека дори не знае)...
Ако има "ж" в началото и в края...

И пр., и пр....
То един бисер ли беше, та да го запомниш Wink

# 2 722
Не знам дали е глупава, обаче разсъжденията й бяха глупави и безсмислени - може да е било от притеснение. Ако държите, мога да намеря записа в Ю Тюб и да извадя в писмен вид 10 изключително тъпи изречения. Ще ми е трудно да избера само 10.

# 2 723
Аз пък много се дразня на днешното образование!
Точно в такива предавания се вижда до къде сме я докарали... Дипломи имат и вишУ образование децата ни.... а не могат да кажат по пет произведения от класик от българската литература!!! Да не ги пък питаш и за цитати -кой от къде е.....
Автори като Ивайло Петров, Емилиян Станев, Хайтов , Елин Пелин, Йовков, Вазов, Ботев, Дебелянов, Вапцаров, ... и пр...   Тонове световна класика са написали хората, преведени са на по   40 и повече езика, чужденците ги четат и знаят, НО нашите деца НЪЦ!!!
--
МАЙКИ сме всички тук, направете така, че децата ви поне това да научат,  за да не се излагаме пред чужденците... 

# 2 724
  • Пловдив
Хайде сега само децата...аз съм сигурна, че и голяма част от възрастните няма да могат да изредят по пет произведения. Както и във форума добре личи, че възрастен не означава непременно грамотен. А пък и чужденците всички едни учени, ум да ти зайде, само ние се излагаме пред тях... Елементарни са такива обобщения.

# 2 725
Разбира се, че е дразнещо. Особено като погледнеш пунктуацията и структурата на текста. Претенции до небето, пък... Joy

Козирогче, редактирала си последната част и сега "интрото" на моя пост увисва Joy

# 2 726
О, да, с писателите пък вече беше не комично, а трагично направо.
Но най-лошото - забелязахте ли, че тази жена нито веднъж не каза "не знам"! Абе кажи се, бе, в пъти ще е по-добре от глупавото и до откат дърдорене на пълни безсмислици. И накрая, като й каже правилния отговор Бибалов, и тя: Да, да, точно така... bowuu
Накрая и публиката и водещият не се забавляваха с нея, а направо й се подиграваха. При предаване, в което, предполагам, това по принцип не се толерира!

# 2 727
  • Пловдив
Но най-лошото - забелязахте ли, че тази жена нито веднъж не каза "не знам"! Абе кажи се, бе, в пъти ще е по-добре от глупавото и до откат дърдорене на пълни безсмислици. И накрая, като й каже правилния отговор Бибалов, и тя: Да, да, точно така... bowuu

Забелязва се. Wink

# 2 728
Не е толкова глупава, на колкото се прави, но е много далеч от играч в това предаване. Дори и най-хаотичните участници могат да разделят две купчинки поравно, когато се налага. С отскачане от тема в тема и пипнешката нещата се получават до момента, в който хората спрат да те взимат на майтап.

# 2 729
Пуснах си я пак - да се посмея малко и да загрея за днес Joy
Пф, ама иначе е симпатична и има готина прическа Joy

Общи условия

Активация на акаунт