Откраднат живот - ТЕМА 37 Критична точка... Любовта е очакване

• 38 429
  • 737
  •   1
Отговори
# 150
хахахах Фейри, сбъркала си болницата!

Разбира се, че има и такива доктори, но са единици. И е разбираемо, защото работата в отделение е изключително натоварваща и стресираща, носят много отговорност.
Виж, при тези които си работят на кабинет, сигурно се срещат повече такива.

Интересно би било Шопов какъв лекар ще излезне, когато започне да практикува. Дали няма все да му подвикват д-р Тасев 😀😀

Наскоро четох, че май щял да става пластичен хирург. Малко се изненадах, честно казано.
А, той докато стане доктор, ще го забравят, че е бил Тасев Joy

# 151
  • Разпиляна във въображението
Мен ме обърква единственото и множественото число при сестрите, когато говорят за случилото се с Калин. Затова си и помислих, че може би нещата няма да се случат пред болницата и се сетих за дилъра на Наталия.

# 152
  • София
Мен ме обърква единственото и множественото число при сестрите, когато говорят за случилото се с Калин. Затова си и помислих, че може би нещата няма да се случат пред болницата и се сетих за дилъра на Наталия.
Аз като го слушах това си помислих, дали Инчето Фотева не му е спретнала нещо. Доста злобничка ми изглежда, а той как я овика заради Романова.

Последна редакция: вт, 20 мар 2018, 14:14 от Aннa

# 153
  • тук, на мястото си
Да ви кажа вече два часа стоя в една софийска болница - коридорите са пълни с хора, докторът го няма и нито един хубав лекар не минава по коридора, май не е като в св. Кирил Joy

Добре, че не е като в Св. Кирил, че докато се огледаш и може да си в операционната. Grinning

# 154

Дано да е така, защото на Тони никой няма да му прости, че заради Мона и нейният приятел, Калин ще остане в инвалидна количка, недай Боже !

# 155
Ина може да се опитва да сплашва по модели копирани от мъжа си, но такова нещо няма да направи. Дълбоко в себе си изглежда добър човек и скоро вярвам, че ще започне повече да го показва.

# 156
Аз също смятам, че Ина е добра и нежна. Показа го на сцената с бебето. Много мека енергия излъчи, но прави това, което е виждала от мъжа си. Не случайно той каза, че хората често я бъркат с него. Но тя е различна, затова и Фотев толкова си я пази. Виждаше се, че се разстройва когато не я харесват. Това Виолета никога не го е правила.  

# 157
Аз също смятам, че Ина е добра и нежна. Показа го на сцената с бебето. Много мека енергия излъчи, но прави това, което е виждала от мъжа си. Не случайно той каза, че хората често я бъркат с него. Но тя е различна, затова и Фотев толкова си я пази. Виждаше се, че се разстройва когато не я харесват. Това Виолета никога не го е правила.  

Виолета ме кефеше как даже се забавляваше с хорското неодобрение около себе си.
Никога не падна по гръб !

# 158
Да, и аз мисля, че е добра по душа, просто самочувствието й е доста голямо. А и има защо - парите и властта на мъжа й й го дават. Кефи ме как запазва самообладание всеки път когато влезе в конфликт с някого. Хареса ми когато чакаше Галя в кабинета й и я захапа как влязла под кожата на мъжа й. И двете не си отстъпваха, бяха като змии, които си съскат. Joy

# 159
Изобщо не ми и минава през главата, че може да има нещо общо с Ина страданието на Калин. Тези хора са купили болница, която искат да функционира добре и да бъде печеливша. Последното, което ще им хрумне, е да осакатят някой лекар, защото той се е изрепчил на шефката. Не забравяйте, че в началото Фотев каза, че няма да отвърне на онези, които простреляха семейството му, камо ли да седне да се разправя с малко по-киселите лекари Grinning

Единственото, което си представям като възможно, за да са повече от един човек, е пред болницата Калин да обезвреди Нарко и да си тръгне. Той да го проследи, да вземе някой негов приятел, да го причакат някъде и да го нападнат далече от болницата.

Ето описанието на епизода довечера. Не че има нещо ново, но поне знаем върху какво точно ще се фокусират. Също така, вече със сигурност знаем, че Пешко е толкова страхлив миличкият, че явно ще се напие от страх Фотев да не разбере за метадона Joy

https://nova.bg/accents/view/2018/03/20/210397/множество-опаснос … т-критична-точка/

Последна редакция: вт, 20 мар 2018, 15:11 от Fairy

# 160

Анонса за тази вечер:

Гледайте хитовия български сериал тази вечер от 20.00 ч. по NOVA

Редица рискови ситуации предстоят в премиерния епизод на "Откраднат живот: Критична точка" тази вечер от 20.00 ч. по NOVA. След като Захариев разбира, че е в болницата се провежда нелегална химиотерапия с метадон, той е притеснен за бъдещето на болницата, ако Фотев разбере.
Ина Фотева пък ще пристигне в болницата с болки в корема и д-р Борис Тасев ще я прегледа. Какво ще установи той и има ли опасност за живота на финансовия директор на "Свети Кирил"?
Животът на Калин ще претърпи коренна промяна само часове преди отново с Наталия и бебето да отпътуват за Канада. Каква ще е причината за драматичния развой на събитията и какво ще бъде състоянието на Генадиев?

# 161
Обаче  горкият Пешко - както той е мекушав, страхлив и слабохарактерен и както всичките му лекари са своенравни и изобщо не им пука от него, просто ще го довършат до края на сезона. Joy

# 162
Обаче  горкият Пешко - както той е мекушав, страхлив и слабохарактерен и както всичките му лекари са своенравни и изобщо не им пука от него, просто ще го довършат до края на сезона. Joy

20 пъти ще съжали, че е станал директор. С много повече простотии трябва да се справи (за разлика от Банков), обаче ми харесва така - да види лесно ли е. Трябват .... трябва характер за тази работа Simple Smile

# 163
Тя скоро и Галя ще разбере, че не е готова да е шеф на АГ-то. И двамата едни болно амбициозни, но има голяма разлика между добрия лекар и добрия мениджър. Но сега като си напатят ще го разберат по трудния път.

# 164
Тя скоро и Галя ще разбере, че не е готова да е шеф на АГ-то. И двамата едни болно амбициозни, но има голяма разлика между добрия лекар и добрия мениджър. Но сега като си напатят ще го разберат по трудния път.
Галя поне е жена с характер. Може пък да успее, не се знае. Ех, ако Банков беше там нямаше да се потули това с метадона, щяха да хвърчат глави. Той само заради това, че Боби и Вяра щяха да правят секс в кабинета и ги завари там на калъп, пусна Вяра в отпуск, пък затова не знам. Grinning

Общи условия

Активация на акаунт