Откраднат живот - ТЕМА 37 Критична точка... Любовта е очакване

• 38 069
  • 737
  •   1
Отговори
# 135
Аз мисля, че това може да стане, само ако Тони и Зорница имат някаква доза несигурност в отношенията. Ако тя му отговори положително, може би ще въздиша тайно по батко, но не вярвам батко да си позволи да направи нещо зад гърба на брат си. Ще е непочтено, а той не дава индикации за такъв човек. Затова ще има неопределеност у всички, та да могат всички тайно да си преследват целите.
Но при всички положения очаквам Тони да разбере по много гаден начин и да е сърдит.

Марио със сигурност няма да погледне Зорница, ако тя откликне на Тони.
Не е такъв човек.
Ще гледа страшно след нея, както онази вечер, докато тя тръгваше с таксито, след като той ѝ каза, че са сгрешили.

# 136
  • Разпиляна във въображението
Ще гледаме и ще видим. Марио прекалено много е жертвал и продължава да жертва заради брат си.

# 137
Моля ви, пишете довечера какво се случва и коментирайте.

# 138
Марио в един момент няма да се сдържи, "допингът" и при него ще е твърде силен и ще направи някакви крачки към Зорница.
Очаквам Тони да ги хване в крачка - примерно как я целува на тавана

# 139
Ще гледаме и ще видим. Марио прекалено много е жертвал и продължава да жертва заради брат си.
Аз също смятам, че е време да помисли за себе си,но за да го направи, трябва да мине още малко време и да опознае още малко Зорница. За момента има твърде крехък гъдел към нея, за да реши, че си струва да се конфронтира с брат си.

Моля ви, пишете довечера какво се случва и коментирайте.
Ще разказвам на рекламите Simple Smile

# 140
Благодаря ти!

# 141
Да ви кажа вече два часа стоя в една софийска болница - коридорите са пълни с хора, докторът го няма и нито един хубав лекар не минава по коридора, май не е като в св. Кирил Joy

# 142
Да ви кажа вече два часа стоя в една софийска болница - коридорите са пълни с хора, докторът го няма и нито един хубав лекар не минава по коридора, май не е като в св. Кирил Joy

Бре, каква изненада! То защото всички хубави и загрижени лекари са събрани в една, единатвена болница Wink А хората по коридорите са за заблуда на противника Wink

# 143
Аз пък мислех, че на секунда идва някой доктор, оставя личните си неща и се интересува от душевните ти терзания и емоции 🙄😂

# 144
Аз пък мислех, че на секунда идва някой доктор, оставя личните си неща и се интересува от душевните ти терзания и емоции 🙄😂

Само да кажа - била съм при такива лекари Blush

# 145
Оглеждам се за някой сгоден доктор да ми донесе кафенце, да му разкажа историята си, да прехвърчат искри, но уви, то няма доктор, камо ли хубав Joy

Извинявам се за спама. В очакване съм да видя как Тасев ще утеши болната Ина. Която се глезеше на промото, че й било студено гелчето Grinning

Дона, разбира се, че има и такива Simple Smile

# 146
Оглеждам се за някой сгоден доктор да ми донесе кафенце, да му разкажа историята си, да прехвърчат искри, но уви, то няма доктор, камо ли хубав Joy

Извинявам се за спама. В очакване съм да видя как Тасев ще утеши болната Ина. Която се глезеше на промото, че й било студено гелчето Grinning

Дона, разбира се, че има и такива Simple Smile

Иди да се оплачеш на господин Директора и госпожа Финансов Директор Wink

Ще ѝ затопли гелчето Grinning Това с гела стм го пропуснала, тази е уникална Simple Smile

# 147
хахахах Фейри, сбъркала си болницата!

Разбира се, че има и такива доктори, но са единици. И е разбираемо, защото работата в отделение е изключително натоварваща и стресираща, носят много отговорност.
Виж, при тези които си работят на кабинет, сигурно се срещат повече такива.

Интересно би било Шопов какъв лекар ще излезне, когато започне да практикува. Дали няма все да му подвикват д-р Тасев 😀😀

# 148
  • София
Сега гледам пак промото и не мога да разбера този наркоман какво точно ще направи с този метален кол (или там каквото държи). Ще го забие в крака на Калин и толкова ли ще е голяма травмата, че няма да може да ходи? Или поне известно време ще смятат, че ще остане инвалид, за да е по-драматично.

# 149
Сега гледам пак промото и не мога да разбера този наркоман какво точно ще направи с този метален кол (или там каквото държи). Ще го забие в крака на Калин и толкова ли ще е голяма травмата, че няма да може да ходи? Или поне известно време ще смятат, че ще остане инвалид, за да е по-драматично.
Аз мисля,че Калин ще му вземе кола и като се обърне, онзи ще го намушка с онова малко ножче, дето разнася. И ще засегне някой нерв.

Общи условия

Активация на акаунт