Откраднат живот - ТЕМА 37 Критична точка... Любовта е очакване

• 38 066
  • 737
  •   1
Отговори
# 120
Глас за Марио и Зорница,

Липсва ми старият Мазов.

# 121
Бих искала да ги видя да правят нещо обикновено и нормално, да отидат на разходка, да гледат филм заедно, да се опознаят като личности, а и самите ние да опознаем по-добре тях, да могат да признаят пред себе си "той/тя си заслужава всяка трудност", преди отново да скочат в дълбокото Simple Smile
Много ти е развинтена фантазията. Няма кино и разходки. В този филм има само работа, висене по покривите, а домашният уют е винаги секс. Само вечерите у Женито са платонически.

# 122
И червено нямаше да откажа Grinning Grinning Не си ходят много, ама сега подробности Wink

И според мен няма всичко да е в утрешния епизод, иначе какво ще гледаме до петък

Еми да, какво ми пречи да си изям тортата и после да си пийна едно червено вино, ако ще е в компанията на Марио 😉

# 123
Този трогателно нескопосан жест с винцето само показва , че Батко не е имал време да изучи " тези хватки". Чул е ,че така се прави и е донесъл бутилка ,беше мило .

# 124
Аз си мисля, че Марио и е взел червено вино, защото такова пи тя на пицата с брат му.  Абе мило беше, ама свърши сега 10 епизода не ги чакам да скасят дистанцията.

# 125
Сигурно покрай Тони и неговия проблем се е въздържал от алкохола, нали братска солидарност трябва да има и така не е изучил тия хватки - кое вино с какво върви. Grinning

# 126
Марио да отиде за съвет при Евгения или Кръстева, тях ги бива в това  Joy

# 127
Нейното взимане на две вилици също беше мило. Тя нямаше как да знае, че той ще й вземе торта, така че явно беше предвидила двамата да изядат парчето заедно.

# 128
Нейното взимане на две вилици също беше мило. Тя нямаше как да знае, че той ще й вземе торта, така че явно беше предвидила двамата да изядат парчето заедно.

Да, а той изобщо не го отрази това JoyJoy

Ако отиде при Генадиева коя приказка ще разиграват? Stuck Out Tongue Winking EyeStuck Out Tongue Winking Eye

# 129
И двамата направиха крачка напред, но след признанията на Тони към брат си и предстоящите събития се страхувам да не се върнат съвсем в началото.

# 130
И двамата направиха крачка напред, но след признанията на Тони към брат си и предстоящите събития се страхувам да не се върнат съвсем в началото.
Всичко зависи от реакцията й към Тони. Ако го отреже, ще понапреднат пак. Ако не го, направо ще влязат в глуха улица Grinning

# 131
  • Разпиляна във въображението
Ако го отреже още сега и повече нищо не последва от страна на Тони, тогава цялата заявка, че братята ще се борят за една жена, изглежда смешна и несериозна.

За серията довечера. Според мен Петър се напива заради случката с Мона. Чел е конско на Зорница и Марио и после е изпил запасите си. На следващата сутрин Фотева й става зле и епизодът се върти около нея, махмурлията, Тасев, Романова, Фотев и бодигарда му.  Ще има сценка между Мона и Тони /промото/. Накрая е случката между Тони, наркомана, Калин и лоста.

# 132
Е, добре де, Мириел, ако не го отреже не смяташ ли,че отново ще приключим със заявката за триъгълника, при положение, че тогава не вярвам повече Марио да се пробва?
Аз си мисля, че ще го отреже нежно и внимателно и Тони просто ще реши да не се отказва и ще продължи да дълбае, пък на Батко ще му поникнат крила и ще почне отново ще дълбае Grinning

# 133
  • Разпиляна във въображението
Не, защото Зори ще хвърля белтъци по Марио, последният ще въздиша тайно, а само братчето ще е доволно. Ако това стане ще се стигне до момент да направят нещо зад гърба му.

# 134
Аз мисля, че това може да стане, само ако Тони и Зорница имат някаква доза несигурност в отношенията. Ако тя му отговори положително, може би ще въздиша тайно по батко, но не вярвам батко да си позволи да направи нещо зад гърба на брат си. Ще е непочтено, а той не дава индикации за такъв човек. Затова ще има неопределеност у всички, та да могат всички тайно да си преследват целите.
Но при всички положения очаквам Тони да разбере по много гаден начин и да е сърдит.

Общи условия

Активация на акаунт