Откраднат живот - ТЕМА 37 Критична точка... Любовта е очакване

• 38 068
  • 737
  •   1
Отговори
# 105
Аз иначе още си чакам Зорница да му разкаже за миналото си и мотива си да му се метне на врата в банята и все пак да видя на Марио реакцията, когато разбере, каква е работата. Grinning Искам да видя какъв "фен" ще му стане на Банков. Joy И  да почне лека полека да й зашива раните. Wink

# 106
Аз иначе още си чакам Зорница да му разкаже за миналото си и мотива си да му се метне на врата в банята и все пак да видя на Марио реакцията, когато разбере, каква е работата. Grinning Искам да видя какъв "фен" ще му стане на Банков. Joy
Яница, да, и аз се надявам да се стигне до този момент, но дано само сценаристите не са забравили Grinning И друго се чудя, той сега като рицарски се оттегли от нея, ще се опита ли да се задържи покрай нея поне като приятел (ако го направи, може да си поговорват от време на време и в един момент тя да му разкаже) или ще използва аварийния изход на болницата само и само да не я срещне? Grinning

# 107
Аз иначе още си чакам Зорница да му разкаже за миналото си и мотива си да му се метне на врата в банята и все пак да видя на Марио реакцията, когато разбере, каква е работата. Grinning Искам да видя какъв "фен" ще му стане на Банков. Joy

И аз много искам да видя този разговор, може да се получи много хубава сцена. Обаче не мисля, че Марио ще коментира особено Банков, не ми дава вид на такъв човек. Просто ще я ......палпира и ще прави кекс Simple Smile

# 108
Яница, да, и аз се надявам да се стигне до този момент, но дано само сценаристите не са забравили Grinning И друго се чудя, той сега като рицарски се оттегли от нея, ще се опита ли да се задържи покрай нея поне като приятел (ако го направи, може да си поговорват от време на време и в един момент тя да му разкаже) или ще използва аварийния изход на болницата само и само да не я срещне? Grinning

Лично бих го заключила този авариен изход аз. Joy Ще си минава през главния пък! Grinning
Дона, е хайде кекса да не е веднага, само може да я палпира към себе си и така да си останат в този момент. Каква романтика ей. Joy

# 109
Бих искала да ги видя да правят нещо обикновено и нормално, да отидат на разходка, да гледат филм заедно, да се опознаят като личности, а и самите ние да опознаем по-добре тях, да могат да признаят пред себе си "той/тя си заслужава всяка трудност", преди отново да скочат в дълбокото Simple Smile

# 110
Бих искала да ги видя да правят нещо обикновено и нормално, да отидат на разходка, да гледат филм заедно, да се опознаят като личности, а и самите ние да опознаем по-добре тях, да могат да признаят пред себе си "той/тя си заслужава всяка трудност", преди отново да скочат в дълбокото Simple Smile
Майче, абсолютно. Не искам никакви кексове и други кулинарни удоволствия. Да вземат да се разходят, да се хванат за ръка, да си поговорят...омръзнало ми е от тия разговори от по две изречения, обикновено нееднозначни, дето да седим и да се чудим какво точно са искали да кажат, и после натискане по ъглите.

# 111
И аз подкрепям! Много искам да видим едни нормални отношения на двама души между които се зараждат чувства. Иска ми се да видя и някои малки спонтанни жестове от негова страна. Човека си мислел за нея и решил да й донесе кафе примерно. Нали искахме да й носи близалки и шоколади? Ами ето - да се сети и да действа. Grinning Драги сценаристи, бъдете така добри, не искаме много. Joy

# 112
Яница, той Ковачев носи кафета и бонбонки, ама Тони, не Марио Joy

# 113
Остави го Тони, искам Марио да й носи. Grinning Той е човекът!

# 114
Joy

Знае какво да носи момчето, а вие тук го хейтите Joy

# 115
Остави го Тони, искам Марио да й носи. Grinning Той е човекът!
И аз, Яница. Ми той човекът се беше приготвил с вино, на мен ми стана много мило, че се е сетил, че е решил да направи нещо повече от простото изпълнение на баса. Ама тя го посече отново Grinning Нищо, айде, дано някое кафе занесе Grinning

# 116
Joy

Знае какво да носи момчето, а вие тук го хейтите Joy
То момчето освен бонбонки сега и проблеми й донесе. Grinning Недей ми го хвали. Joy Като се поправи ще го призная пак може би.
Fairy, те до тортите не стигнаха, та виното ли да отворят. Joy И на мен между другото ми дойде първо на акъла както на нея - как така червено вино с торта?!? Joy А иначе за изненадките, ако се реши, може да се допитва до Калин, той е спец. Grinning

Последна редакция: пн, 19 мар 2018, 23:21 от yanitsa.s

# 117
Ама и ние сме едни разбирачки. Joy Аз, като видях червеното вино, си казах "Розе, бе, пич, розе, какво е това червено вино с тортата" Joy

Между другото, мисля си, че това клипче, дето го видяхме с разсъждаващите лекари върху състоянието на Калин, няма да е от утре, а от следващия епизод. Тоест, очаквам утре да се нищи проблемът с метадона и в последните минути да стане инцидентът с Калин и продължението му да остане за сряда.

# 118
Аз по-скоро си мислех за Шардоне, от личен опит, шоколадова торта и бяло вино е много добра комбинация Grinning
О да, утре каквото и да стане с Калин ще е на финала като съспенс, сряда ще го спасяват цял епизод и тревога от всички в болницата, четвъртък реанимация и петък да ни засилят с някоя друга драма за цвят Joy

# 119
И червено нямаше да откажа Grinning Grinning Не си ходят много, ама сега подробности Wink

И според мен няма всичко да е в утрешния епизод, иначе какво ще гледаме до петък

Общи условия

Активация на акаунт