Откраднат живот - ТЕМА 37 Критична точка... Любовта е очакване

• 37 744
  • 737
  •   1
Отговори
# 30
Трябва много да се мразиш за да си причиниш това.

Мода, тренд...нещо злокобно е !

# 31
Както се очертава след няколко дена в следващата анкета трябва да са само Катя, Зорница, Калин и Марио за да отчетем двамата абсолютни фаворити.

# 32
Както се очертава след няколко дена в следващата анкета трябва да са само Катя, Зорница, Калин и Марио за да отчетем двамата абсолютни фаворити.
И накрая да изпратим резултатите на Милошев и да му кажем - ето тия са двамата най-обичани, моля съберете ги в двойка. Примерно Катя и Калин Joy

# 33
И накрая да изпратим резултатите на Милошев и да му кажем - ето тия са двамата най-обичани, моля съберете ги в двойка. Примерно Катя и Калин Joy

Мммммммм, нааайс! Ще избият рибата Joy

Аз от известно време си мисля нещо друго. Тук очевидно много се радваме на Диана и героинята й - поне според анкетата (във фейсбук горе-долу също), но в гласуването за наградите на Нова тя остана някъде 4-5та. Знам, че ние тук не сме представителна извадка, но все пак ми е любопитна тази разлика.

# 34
Сценария за сезона предполагам е приключен, а подобна анкета към края на сезона може да покаже съвсем различен резултат. Ето например аз харесвах много и Галя, но вече съм много разколебан само след разговора й с Фотев на който за пореден път показа, че би могла да се продаде само заради болните си амбиции. Този филм вече го игра с Петър, но тогава мислех, че е влюбена в него. Обясненията й какво разбира под любов са обаче меко казано странни и вече не й вярвам, че е влюбена.

# 35
Дона, ти сама си отговори - не сме представителна извадка. По никакъв начин резултатите тук не могат да пресъздадат реалната ситуация. Не знаем каква е целевата група от гласуващите за наградите на Нова, там гласуват и ужасно много хора, които харесват по принцип съответния човек или пък са му близки и т.н. Много е различно, просто.

# 36
Хахахах Veracruz, направо ме шашна. Joy Много е добро това. Браво!

# 37
Сценария за сезона предполагам е приключен, а подобна анкета към края на сезона може да покаже съвсем различен резултат. Ето например аз харесвах много и Галя, но вече съм много разколебан само след разговора й с Фотев на който за пореден път показа, че би могла да се продаде само заради болните си амбиции. Този филм вече го игра с Петър, но тогава мислех, че е влюбена в него. Обясненията й какво разбира под любов са обаче меко казано странни и вече не й вярвам, че е влюбена.
На мен миналия сезон Галя ми беше симпатична, но имах леко едно наум. В настоящия обаче, по много грозен начин лъсна направо болната ѝ амбиция. Не знам как ще се развие нататък образът ѝ, но да речем, че в момента я гледам строго под вежди Grinning

# 38
Според мен разликата идва от там, че тук обсъждаме любим персонаж (което разбира се включва и самия актьор и качествата му), докато класацията на Нова е за любим актьор.
Виолета винаги е била нехаресван образ, няма как да очакваме да се изсипват суперлативни по нейн адрес.
Мисля, че е излишно да изясняваме защо Буковска води, тя просто няма равна!

# 39
Аз все още гледам да не я съдя Галя заради сцената в джипа - имам съмнения около ноансите там - ама дали тръгнала да излиза, ама дали той заключил вратата, ама дали би го направила или не. Хич не ми стана ясно. Със сигурност по-натам ще се разбере - от следващите й действия.. Засега ми е  на кантар.

Ванилия - за мен Буковска с тази си роля се.....реабилитира, да речем. Дълго време мисля, че беше подценявана - още от Дунав мост.

# 40
Нова темичка за Първа пролет , благодаря на Мириел  bouquet ! Анкетите са интересни - аз няма да съм изненадата на форума : Зори и Марио  Heart Eyes Калин малко ми се изхаби в предишния сезон покрай истериите на Наталия , а освен това бяха наблегнали и на онзи човек .
От вчера си мисля  дали Тончо наистина е виновен за злополуката с Калин . Може пък да е невинен /поне за това/ . Ако обаче  заради него  се случва гадорията , не знам как би живял с тази вина /ако е нормален човек /  newsm78  .
Аз все още гледам да не я съдя Галя заради сцената в джипа - имам съмнения около ноансите там - ама дали тръгнала да излиза, ама дали той заключил вратата, ама дали би го направила или не. Хич не ми стана ясно. Със сигурност по-натам ще се разбере - от следващите й действия.. Засега ми е  на кантар.
.....
  И аз така за Галя , не съм убедена ,че отказа категорично .

# 41
Аз все още гледам да не я съдя Галя заради сцената в джипа - имам съмнения около ноансите там - ама дали тръгнала да излиза, ама дали той заключил вратата, ама дали би го направила или не. Хич не ми стана ясно. Със сигурност по-натам ще се разбере - от следващите й действия.. Засега ми е  на кантар.

Ванилия - за мен Буковска с тази си роля се.....реабилитира, да речем. Дълго време мисля, че беше подценявана - още от Дунав мост.

Според мен Стилянова, ако заеме поста, трябва да знае, че във всеки един момент Фотев може да поиска да преспи с него и няма да има много избор. Не знам защо си мисли, че ще ѝ се размине унижението.
От монолозите ѝ в последните две серии оставам с впечатлението, че Захариев не го обича изобщо, просто е с него, защото има позиции и защото има дете от него.

# 42
Гледах, че на наградите на Нова нашият сериал е спечелил, отвял ги е дето се вика. Буковска и Вергов са победителите, след тях са Димо, Моню Монев, Дария и Ралица.

# 43

Според мен Стилянова, ако заеме поста, трябва да знае, че във всеки един момент Фотев може да поиска да преспи с него и няма да има много избор. Не знам защо си мисли, че ще ѝ се размине унижението.
От монолозите ѝ в последните две серии оставам с впечатлението, че Захариев не го обича изобщо, просто е с него, защото има позиции и защото има дете от него.

Предложението на Фотев ще лъсне някога, ще ми е интересно нашият Петър как ще реагира
Стилянова е обичала Захариев в началото, предполагам (мисля, че имаше любов в първи сезон все пак). Сега се е сблъскала с реалността от връзката с много по-възрастен, че и слабохарактерен мъж (второто мисля, че е водещо в нейния случай) и съжалява.

Яница, то другите сериали не бяха никаква конкуренция май Grinning

# 44
  • Разпиляна във въображението
Ееее, мисля, че Галя си обича Петър. Другото е, че и Фотев държи на жена си. Гледа да е добре, никой да не я обижда, да я уважават и т.н. Тя му поставя задачки, той ги изпълнява, а когато срещне спънки - той се заема да ги отстранява.

А Вергов не заслужава наградата. Той мина през сериала и замина. Гласували са, защото е хубав.

Общи условия

Активация на акаунт