Откраднат живот - ТЕМА 37 Критична точка... Любовта е очакване

• 37 984
  • 737
  •   1
Отговори
# 45
За момента аз виждам повече уважение и любов между Ина и Иво, отколкото между Галя и Петър. Петър я обича, Галя обаче има проблем, според мен, именно заради неговата слабохарактерност. Тя му даде огромен кредит на доверие в предходния сезон, беше много търпелива, много разбираща. Сега обаче, сякаш вече загуби търпение, а и той за момента като директор се проваля на всички фронтове и тя го вижда. Галя е амбициозна и уверена в себе си. Петър е страхлив. Мисля, че това отваря пропаст помежду им. Може би по-нататък ще успеят да изгладят различията си, но Галя губи уважението си към Петър за момента, а това е най-пагубно за една семейна връзка. Като няма уважение, любовта много бързо си отива.

А относно случката в колата - Фотев просто я изигра. Възползва се от секундата шок, колебание, както искате го наречете. Трябваше да е твърда, категорична, да не се замисля нито за секунда и да го сравни със земята заради това предложение. Сега над нея ще виси сянката на тая случка. Може би ще намери начин да се реабилитира, не знам, очаквам с интерес да видя какво ще се случи нататък.

# 46
Съгласна съм с Мириел. Галя не ми прилича на жена, която ще стои в една връзка поради компромиси - заради детето, кариерата и т.н. Обича го Петър. Това, че се ядосва на неговата нерешителност понякога, не мисля, че показва не-любов.
За случката в колата - мисля, че тя беше стъписана и не можа да реагира адекватно.

Банков е харесван заради външния вид на Вергов, няма какво да се лъжем. Ако беше някой не толкова лицеприятен актьор, съмнявам се да беше събрал такива позитиви.

# 47
Още повече, че Вергов, някак игра между другото. Бях го казала и преди. Не е примерно като Димо Алексиев, който вече няколко години си дава сърцето и душата за тази роля. Не случайно води тук, един от най-силните образи и актьори. Имаше градация, имаше нюанси, любов, грешки, омраза...всичко. Разсипаха героя му, но това е защото Димо може да изиграе всяка емоция. Сега още повече са му подготвили.
И на този фон, да дадат наградата на човек, който се появи за около сезон, постоянно го нямаше, игра на майтап и накрая си тръгна...е меко казано нечестно и плитко. Феновете са толкова слепи понякога...

# 48
 Катя Кръстева и Калин Генадиев са моите любимци.

Радвам се за Вергов и Буковска, не мога да се сетя кой би бил по - добър /а такива сигурно има/ в образите на Банков и Виолета.

# 49
  • София
Галя в този сезон много ме дразни, даже повече от Петър. Mr. Green Сцената в колата няма да я коментирам, ще видим как ще се развият нещата с Фотев. Но много неприятна ми стана, че една концепция за отделението не може да напише сама. Нали се рекламираше като супер добрата докторка, а като я накараха да направи нещо, веднага тича при Пепито да помага.

# 50
Благодаря за темата. Hе знам как ще им развият образите занапред, но до този момент, най-интересни като персонажи са ми Mарио Kовачев и Ина Фотева. В анкетата гласувам за Mарио и Зорница.
За наградите на Hова ми направи впечатление, че и Ралица, и Дария бяха агитирали феновете си да гласуват за тях, докато, ако не бъркам, Диана не го направи. Предполагам, затова и събра доста по-малко гласове. Хубаво е, ако е останала над тази суета. За съжаление, по този начин, чрез усилена агитация и подкрепа от приятели, се печели най-много.

# 51
Благодаря за темата. Hе знам как ще им развият образите занапред, но до този момент, най-интересни като персонажи са ми Mарио Kовачев и Ина Фотева. В анкетата гласувам за Mарио и Зорница.
За наградите на Hова ми направи впечатление, че и Ралица, и Дария бяха агитирали феновете си да гласуват за тях, докато, ако не бъркам, Диана не го направи. Предполагам, затова и събра доста по-малко гласове. Хубаво е, ако е останала над тази суета. За съжаление, по този начин, чрез усилена агитация и подкрепа от приятели, се печели най-много.

А Владо Карамазов агитираше за Вергов Simple Smile

# 52
Вергов пък агитираше за Димо и ми направи впечатление израза, който беше използвал - "за прословутата класация".

# 53
При тези под 5 хил. гласа за артист е несериозно обективно да се прави класация за популярност. Ако беше например 1 млн. гласа едва ли някой би се осъмнил. Иначе гласовете на Вергов за Нова ги събира дори и само като се изплези във фейсбук без дори да се налага да участва във филм.

# 54
За наградите на Hова ми направи впечатление, че и Ралица, и Дария бяха агитирали феновете си да гласуват за тях
Деси Бакърджиева - също, но най-силно впечатление ми направи това, че Ралица имаше платена публикация във фейсбук, която постоянно се появяваше, както и клипчета с обяснения как точно да гласуваме за нея. Честно казано, стана ми неприятно. Да, намирам го за излишна суета.

Репликата на Вергов за прословутата класация също много ме подразни. То е хубаво да няма суета, но е добре да няма и пренебрежение.

# 55
Не сте сложили Стаменова, затова гласувах само за Марио

# 56
За наградите на Hова ми направи впечатление, че и Ралица, и Дария бяха агитирали феновете си да гласуват за тях
Деси Бакърджиева - също, но най-силно впечатление ми направи това, че Ралица имаше платена публикация във фейсбук, която постоянно се появяваше, както и клипчета с обяснения как точно да гласуваме за нея. Честно казано, стана ми неприятно. Да, намирам го за излишна суета.

Репликата на Вергов за прословутата класация също много ме подразни. То е хубаво да няма суета, но е добре да няма и пренебрежение.

Мега антипатична жена, от ден 1 в сериала, не ми харесва Naughty Naughty

# 57
  • Разпиляна във въображението
Не сте сложили Стаменова, затова гласувах само за Марио

За какво да я слагам? Тук са печелившите от предходните две анкети Simple Smile

# 58
При толкова бързо изписани теми някой не е успял да проследи как се е стигнало до полуфинала в анкетата Grinning

# 59

Това не ми беше попадало, дразнещо е наистина. Ще кажеш, че има и паричен бонус към наградата. Сигурно е приятно са те наградят, но чак такива напъни....

Общи условия

Активация на акаунт