Откраднат живот - ТЕМА 37 Критична точка... Любовта е очакване

• 38 010
  • 737
  •   1
Отговори
# 60
Гласувах за д-р Кръстева и д-р  Калин Генадиев.
Освен че са ми любими персонажи, най- много ми харесват как се справят с ролите си. Много леко и естествено им се получава играта.

# 61
Д-Р Кръстева(Янина Кашева) я гледах скоро в един филм от нейната младост Всичко е любов. Съвсем млада е там, но пак ми направи страхотно впечатление.

# 62
Всички плювки са разбираеми,ама Fairy и Donna от вас малко се учудих .Чак пък толкова да го намразихте и вие,друга песен пеехте преди месец!Аз не си сменям любимците толкова бързо!;)

# 63
Всички плювки са разбираеми,ама Fairy и Donna от вас малко се учудих .Чак пък толкова да го намразихте и вие,друга песен пеехте преди месец!Аз не си сменям любимците толкова бързо!;)

Кого сме намразили? Вергов ли? Неее, не сме, гледаме си го в театъра с голямо удоволствие Joy

# 64
Хората гласуват по симпатии, а не по това кой как играл. Вергов е много популярно лице, на някои им стига само "Добър ден" да каже в сериала и са склонни да го гледат заради това.
И на мен ми е любимец, но в случая предпочитам Димо Алексиев. Обаче късно се усетих да гласувам.

# 65
Ааа, Амбър, няма такова нещо. Казах, че ми е станало неприятно от пренебрежителната му реплика спрямо конкурса. Това няма връзка с любовта ми към него като актьор и т.н. Аз и тук на няколко пъти казвах, че ми е изключително любим актьор. Което обаче, да не се бърка с героя му, нали. Simple Smile Иначе аз още в началото си казах, че гласувах за него в тази класация. И не смятам, че трябва да съм филмов критик и да определям обективно кой е играл най-добре. Гласувам без притеснения по пристрастия Grinning

# 66
Репликата му не е пренебрежителна,а е със специфичното му чувство за хумор.Защо я приемате така,той се зевзечи с всичко,ама вас вече ви дразни това Simple SmileИ бил минал през сериала,не знам как си,това е била ролята му,това се е искало от него,той си го изигра.А ,че за някой е била по-скоро отрицателна роля,пак не е вината в него.Класацията води,заедно с Буковска,защото са от най-добрите актьори,"заради външният вид",това звучи несериозно!

# 67
Ааа, Амбър, няма такова нещо. Казах, че ми е станало неприятно от пренебрежителната му реплика спрямо конкурса. Това няма връзка с любовта ми към него като актьор и т.н. Аз и тук на няколко пъти казвах, че ми е изключително любим актьор. Което обаче, да не се бърка с героя му, нали. Simple Smile Иначе аз още в началото си казах, че гласувах за него в тази класация. И не смятам, че трябва да съм филмов критик и да определям обективно кой е играл най-добре. Гласувам без притеснения по пристрастия Grinning

Аз да се присъединя към Fairy - сред любимите ми актьори е, в театъра е просто жесток! Обичам да го гледам как играе, оставял ме е без думи с някои свои роли. Също гласувах за него в класацията на Нова Wink Междудругото аз не мисля, че той е играл зле в сериала, но не ми се спореше, затова не коментирах.

В тази връзка с риск да ми се смеете, ама си признавам - днес издирвах къде играе Димитър Захариев. Намерих само някакъв куклен театър и проведох агитация на една колежка с деца в подходяща възраст да ги водим да гледат театър за деца Joy Трябват за камуфлаж, иначе ще е странно сякаш Joy Та другия месец и на куклен театър ще се ходи хахаха

# 68
Амбър, не че искам да се оправдавам, но самоиронията му я приемам и харесвам. Иронията - не. Айде сега, те любимите ни хора ни дразнят, та камо ли любимите актьори Joy
Заради външния вид не е моя реплика и изобщо никъде не съм казвала,че съм го намразила, много моля. Дойде,игра, остави следа, отиде си. Както казах, имам претенции към героя му, не към него. Вергов си го обичам, Банков го обичах дълго време, превъзмогнах го Grinning

# 69
Този сезон ми е по-приятен без Вергов  Thinking
Хайде да идва вторник ,за  да видим как ще пострада Калин .Дано да не е свързано с някой от  познатите лица , защото няма да можем да го гледаме ... Twisted Evil

# 70
Дано да не е свързано с някой от  познатите лица , защото няма да можем да го гледаме ... Twisted Evil
Ти щото сега с такъв кеф го гледаш това познато лице... Joy

# 71
Едно е да е безобиден льольо , а друго е  ако заради него  закъса Калин , а той да се покрие като мишка  . Тогава не знам дали ще минавам само с .....  след името му  Naughty .Не ми се иска да е заради него .

# 72
Дано да не е свързано с някой от  познатите лица , защото няма да можем да го гледаме ... Twisted Evil
Ти щото сега с такъв кеф го гледаш това познато лице... Joy

Тя Ели е председател на фен-клуба му, не си ли забелязала Wink

# 73
За Калин като пострадал обаче нещата стават различни и никак не ми е безразлично. Много ще ми е неприятно, че и Зорница е съучастник Мона да остане и има вина за поредицата от неприятности свързани с това. А всъщност и аз в началото Калин изобщо не го харесвах.

# 74
yahoo, той Калин в началото (първи сезон) си беше такова леке, че незнам някой да го е харесвал тогава. Но ето, хората се променят

Общи условия

Активация на акаунт