Откраднат живот - ТЕМА 37 Критична точка... Любовта е очакване

• 38 043
  • 737
  •   1
Отговори
# 75
Хахаха, Дона, да, а аз съм таен фен на Ели заради любовта й към Бамби, ама спазвам политически коректно поведение заради теб Joy

Все пак, да сложа каруцата пред коня и да кажа, че Тончо-бонбончо нямаше как да знае, че наркоманът може да направи една камара простотии.
Нито има как Зорница да предположи, че ако остави Мона, ще дойде онзи да я търси, ще се сбие с Тони и ще пострада Калин...да не ги правим по-черни от дявола. По някакъв ужасен начин ще предизвикат тези събития, но не носят отговорност за действията му. Представете си, че Мона продължаваше да е в болницата, но легално. Щяхте ли тогава да ги обвинявате?

Последна редакция: пн, 19 мар 2018, 21:18 от Fairy

# 76
  • Разпиляна във въображението
yahoo, той Калин в началото (първи сезон) си беше такова леке, че незнам някой да го е харесвал тогава. Но ето, хората се променят

Ами аз го харесвах от самото начало. Не го оставих и той не ме предава вече пореден сезон.

# 77
Трябват за камуфлаж, иначе ще е странно сякаш Joy Та другия месец и на куклен театър ще се ходи хахаха
Дона от сутринта ме разсмива Joy Joy

Aз освен Вергов, продължавам да харесвам и Банков   Mr. Green в предната анкета гласувах и за него. И в класацията на Hова също. Hо сюжетната линия с него я смятам за приключена.
Затова едниственото, което ме дразни във фейса е това тропане с краче по връщането на Вергов и хейта по В.Павлов, сякаш му е отмъкнал ролята, че и жената в реалния живот  Joy

# 78
Аз и друг път съм казвала - в началото Калин и Наталия ми бяха двата най-неприятни образи, а ето, че сега са ми любимци.

Относно Тони съм съгласна с Фейри. Може той да е забъркал цялата каша, но реално за инцидента с Калин не е отговорен. Както виждаме Калин е на път да се качи в такси, ако беше тръгнал дори една минута по-рано, нямаше да се намеси в борбата, но съдба....
Ако Тони пък не беше довлякъл Мона, то нещо друго щеше да се случи и пак Калин да пострада, човек не може да избяга от това, което му е писано✌
В крайна сметка, ако трябва да обвиним някого това е наркомана, който го е ранил! Не е честно друг да носи отговорност за неговите действия.

Не ми харесва обаче това, че Тони се покри, когато откриха Мона в стаята. В промото го дават да върви назад, ще видим дали наистина ще постъпи толкова долно. Бих го разбрала до някъде, ако батко го смъмри да си мълчи, но май той сам си се ската... 

# 79
Хахаха, Дона, да, а аз съм таен фен на Ели заради любовта й кум Бамби, ама спазвам политически коректно поведение заради теб Joy

Все пак, да сложа каруцата пред коня и да кажа, че Тончо-бонбончо нямаше как да знае, че наркоманът може да направи една камара простотии.
Нито има как Зорница да предположи, че ако остави Мона, ще дойде онзи да я търси, ще се сбие с Тони и ще пострада Калин...да не ги правим по-черни от дявола. По някакъв ужасен начин ще предизвикат тези събития, но не носят отговорност за действията му. Представете си, че Мона продължаваше да е в болницата, но легално. Щяхте ли тогава да ги обвинявате?

Знам, знам, а заради постове като този аз съм ти явен фен Joy  За съжаление сюжетът в този сезон е като ... как беше - ефектът на пеперудата - едно съвсем случайно действие води до второ, трео и т.н., без да предполагаш какво би могло да се случи.

Злати, тя и колежката се смя днес с мен Joy Коментарът беше - онзи, малкия брат ли? Ми той такъв дечко, идеален е за куклен театър Joy Важното е, че се нави да заведем децата Stuck Out Tongue Winking Eye

# 80
Репликата му не е пренебрежителна,а е със специфичното му чувство за хумор.Защо я приемате така,той се зевзечи с всичко,ама вас вече ви дразни това Simple SmileИ бил минал през сериала,не знам как си,това е била ролята му,това се е искало от него,той си го изигра.А ,че за някой е била по-скоро отрицателна роля,пак не е вината в него.Класацията води,заедно с Буковска,защото са от най-добрите актьори,"заради външният вид",това звучи несериозно!

Аз също бях запленена от героят на Вергов и смятах, че нищо и никой не може да го замести, но си промених мнението и няма да се оправдавам за това. Гледах няколко неща с Велислав, хареса ми адски много и си дадох сметка,  че Вергов блесна най- много заради любовната история с Диана.
Ако не беше тази история , щеше да е просто остроумният директор с готини реплики. Страхотен актьор е, не го отричам .

# 81
Тони вече беше предупреден от наркомана когато му отмъкна всичките пари от портфейла с нож опрян до гърлото да остави Мона на мира. Тони е бил в тези среди и добре знае под въздействие на наркотиците тези хора на какво са способни. Въпреки това продължи с Мона като остави и Зорница на опасност, а пък тя от "само през трупа ми" се стигна до напълно въодушевена да спасяват неспасяемата по най-незаконния възможен начин.

# 82

Аз също бях запленена от героят на Вергов и смятах, че нищо и никой не може да го замести, но си промених мнението и няма да се оправдавам за това. Гледах няколко неща с Велислав, хареса ми адски много и си дадох сметка,  че Вергов блесна най- много заради любовната история с Диана.
Ако не беше тази история , щеше да е просто остроумният директор с готини реплики. Страхотен актьор е, не го отричам .

На мен много щеше да ми хареса ако беше остроумния директор с готини реплики. Като фен на Хаус търся постоянно подобен персонаж и щях пак да му се радвам, ако не го бяха забили в любовната драма. Но съм съгласна, историята с Огнянова много повлия

# 83
Тони вече беше предупреден от наркомана когато му отмъкна всичките пари от портфейла с нож опрян до гърлото да остави Мона на мира. Тони е бил в тези среди и добре знае под въздействие на наркотиците тези хора на какво са способни. Въпреки това продължи с Мона като остави и Зорница на опасност, а пък тя от "само през трупа ми" се стигна до напълно въодушевена да спасяват неспасяемата по най-незаконния възможен начин.
Тони какво трябваше да направи, да махне Мона от болницата след заплахите ли? Питам, защото се чудя как би било най-добре да постъпи. Като елиминираме настрана незаконното лечение, то е отделно провинение. Но да си представим, че Мона е законно там. И той идва и пак заплашва. Как би било редно да действа? Единствено ми хрумва да предупреди охраната, ако има такава, но пък той го нападна извтн болницата...не знам, много сложна ситуация...

# 84
Donna Paulsen, и аз съм фен на сериала, може би най-любимия ми въобще, но като Хаус втори няма, като Хю Лори също Wink

# 85

Тони какво трябваше да направи, да махне Мона от болницата след заплахите ли? Питам, защото се чудя как би било най-добре да постъпи. Като елиминираме настрана незаконното лечение, то е отделно провинение. Но да си представим, че Мона е законно там. И той идва и пак заплашва. Как би било редно да действа? Единствено ми хрумва да предупреди охраната, ако има такава, но пък той го нападна извтн болницата...не знам, много сложна ситуация...

Ако я беше разкарал, щеше да е идиота, който заряза болно от рак момиче. Абе не е поставен в лесна ситуация.

# 86
Аз се опитвам да дам на заден и да съм бяла и добра, като се моля  малкият ....да стане по-отговорен  , а Феичката и Бамби  ме бъзикат .... Crossing Arms
Утре ако Тончо се скрие като михлюз от отговорност /за пореден път/ , пак ще  си яхна превозното средство  afwitch
Сериалът "Доктор Хаус" просто е №1 . По-късно си взех една книга от Хю Лори /Търговецът на оръжие/ , защото очаквах тази непрекъсната канонада от готини лафове , но не можах да прочета повече от 50 страници , а почти няма книга , която да не съм си дочела /даже разни холандски автори успявам да довърша/ .

# 87
Хю Лори е уникален в ролята си на д-р Хаус, а и на мен това ми е един от най-любимите сериали евър Heart
Но и неговият герой е много противоречив и саркастичен. Жесток, ама да не ти е вкъщи Kissing Heart

Ели, изобщо не те бъзикам, радвам ти се, споделяме една любов към Тони Joy

Но утре ако се скрие като михлюз, ще му стоваря целия си справедлив фейски гняв Smiling Imp

# 88
Хю Лори е уникален в ролята си на д-р Хаус, а и на мен това ми е един от най-любимите сериали евър Heart
Но и неговият герой е много противоречив и саркастичен. Жесток, ама да не ти е вкъщи Kissing Heart

Ели, изобщо не те бъзикам, радвам ти се, споделяме една любов към Тони Joy

Но утре ако се скрие като михлюз, ще му стоваря целия си справедлив фейски гняв Smiling Imp

Аз нямам предвид да копират директно Хаус, но персонаж с подобни качества - брилянтен в работата, остроумен, леко противоречив, със запомнящи се реплики. В същото време с някаква своя индивидуалност.Това е една от причините да харесвам Врабчев - репликите му, това, че се включва винаги точно навреме и т.н., но когато трябва, е сериозен. НЕзнам дали мога да обясня добре какво търся като герой тук Simple Smile

# 89
На мен пък Мазов малко ми наподобява този образ - саркастичен, остроумен, темерутест... Simple Smile
Затова и много го харесвам

Общи условия

Активация на акаунт