Откраднат живот - ТЕМА 37 Критична точка... Любовта е очакване

• 38 539
  • 737
  •   1
Отговори
# 390

Да намери най-добрия неврохирург на земното кълбе? Да запали свещичката от промото? Може пък и това да го сметнат за жест. Simple Smile

Права си за неврохирурга Wink Свещичката ми е интересна. Не мисля, че я пали заради Калин, най-малкото не го познава толкова, никакъв не ѝ е.
Пали я за себе си - да ѝ се разреши проблема от усложнението (ако има такова) или се моли за дете.
Ина не дава вид на вярващ човек, но дори и невярващите, когато са отчаяни, когато няма изход и незнаят какво друго да направят, се помолват и запалват свещичка. Тя иска дете и се моли за дете.

# 391
Много ме разчувства мене сцената с Янко. Беше много трогателно, а Калин не трябваше да отказва, какво му пречеше да го вземе, да благодари и да покаже, че е благодарен.За Янко това щеше да е голяма радост.

# 392
Според мен Ина ще си замълчи за случая с Мона и може би ще съдейства за лечението й. Това веднага ще й спечели доверието Захариев и Ковачеви.

Врабвеч и Стаменова са заедно според мен, нали те с Жени организираха партито за рождения й ден.
Просто не са типичната двойка, не живеят заедно и не си чуруликат влюбено. Но в предния сезон Пиленцето показа, че много държи на нея, така че би било тъпо сега да го зареже заради Фотев.

# 393
Според мен Ина ще си замълчи за случая с Мона и може би ще съдейства за лечението й. Това веднага ще й спечели доверието Захариев и Ковачеви.
Може и да го направи, но защо на промото, което трае по няколко секунди казва на Захариев, че ще бъде уволнен? Сигурно първоначално няма да има намерения да скрие за случая и после нещо ще стане и ще размисли. Може както направи с Жекова и я накара да й докладва това и онова, и тук да се опита да извлече някаква полза.

# 394
Ина съвсем не е тъпа. Добре разбира, че дори и да има издънки в болницата те трябва всячески да се прикриват за да се пази имиджа на болницата. Естествено ще се опита да извлече изгода преди да оправи положението. Затова казах, че както е тръгнало скоро ще ги навърже всички да са й послушни, но така не печели приятели и това е което ще й пречи занапред. Уж си мисли, че всички са й длъжни, а те съвсем нямат намерение да са й от полза.

# 395
Това от промото е само една реплика извадена, знаем, че често нещата са изопачени с цел по-голям съспенс, но след това друго се случва в епизода. Все пак няма да е интересно в промото да каже “ разбира се, г-н Захариев, веднага ще потуля всичко”, нали?

# 396
  • тук, на мястото си
Жестовете на Ина Фотева мисля, че ще са към Мона -  ще плати лечението и в Германия и към Захариев - ще го защити пред Иво Фотев.
Думите на Янко много ми харесаха!

# 397
Ох, горкия Калин Sad
Зорница добре удари шамар на Тони, за да спре с паниката си.

# 398
Ох, горкия Калин Sad
Зорница добре удари шамар на Тони.
Мхм, понякога само с шамар излизаш от истерията. Той пощуря направо.
И мен ме боли като гледам Калин Sad

# 399
Мило ми стана като Марио прегърна Тони, така се притесни като му казаха какво е станало.

# 400
На Тони защо не му пооправят малко прическата...

# 401
Фотева пък какво й стана изведнъж? Взе да изпитва неудобство от Тасев, който просто я преглежда. Май лека полека е почнала да хлътва и се опитва да избегне такива контакти с него, макар и да са безобидни.

Зорница пък как натика Тони в болницата. Grinning Много ми хареса как го освести - изми му лицето, шамарче му удари - абе като типична по-голяма сестра. Grinning

# 402
Мило ми стана като Марио прегърна Тони, така се притесни като му казаха какво е станало.

Много силен момент, макар и за секунди!!! Искам по-често да ги виждам така двамата братя Simple Smile

Фотева вече е хлътнала Grinning Grinning

# 403
  • София
Ха, как я насметоха Евгения. Ужасно играе ролята на загрижена майка, преплита думите, тресе се.

# 404
Фотева пък какво прави из мазетата, вчера я оперираха, а тя обиколи цялата болница.

Малко тягостен епизод...

Общи условия

Активация на акаунт