Откраднат живот - ТЕМА 37 Критична точка... Любовта е очакване

• 38 533
  • 737
  •   1
Отговори
# 405
  • София
Евгения пак влезе във фаза....
Нашият Петър какъвто и да е, мисля че прави всичко по силите си. Струпа му се какво ли не на главата. Вярно, напи се, но то все нанякъде трябва да избие... Това с хапчетата беше голяма тъпотия. Както и още някакви неща имаше, но както казах- сериите са толкова динамични, че тоя път не ги коментираме. Например Наталия кърми, Калин отваря вратата и Янко зяпнал в нея я чака 😁

# 406
Сцената с Наталия и малката пеейки й, давайки Калин да се разплаква като е сам, много добра Sob

# 407
Много тежък епизод...направо не ми се говори...

Ина ше плати лечението на Мона вероятно.

# 408
Фотева кого лъже, че е щастлива и има всичко? Да, има пари, власт, удобства, но това не е всичко. Личи си,че иска обикновените неща в живота. Видяхме я как замълча на въпроса на Мона дали е щастлива щом има семейство, това беше толкова показателно. И как гледаше детето на Наталия отново - изражението й беше толкова мило, личи си, че явно това й е мечта, която ако остане с Фотев няма да се осъществи. Това вероятно ще бъде причина да иска да се раздели с Фотев и още повече, че започва да изпитва някакво привличане към Тасев, а той е млад, добър човек, който може да й даде всичко, което тя няма.

# 409
Захариев, обаче, когато не очакваш, проявява доста характер.

# 410
Артистката, която играе Фотева на мен ми е симпатична. И ролята й ми харесва като че ли вече Simple Smile.

# 411
  • Разпиляна във въображението
Браво на Петърчо! Ще се научи той Simple Smile

Това, което ми направи впечатление - май най-накрая виждам героинята на Зорница. Няма я сянката на онзи и любовната им история, която заемаше 95% изобщо от участието й в сериала.

Имаме си и нова докторкаааааа, надявам се за повечко време.

За Калин - направооооо, гуш, гуш.

# 412
Как се зарадваха, че ще пътува Мона и ще има шанс за живот Simple Smile

Мазов "Мишее"Joy ох, ще падна, Лора как го подхвана заради това Joy

Калин...... Sad

# 413
Според мен Калин няма да проходи, Мона ще замъкне парите без да се лекува и толкова..

# 414
Толкова силен епизод, направо нямам думи!!! Всички герои бяха страхотни (е, без Евгения....). Толкова силни, толкова открояващи се. Страшен кеф беше да гледам. Незнам кой прави пети сезон, обаче се справят много добре.
Захариев, тъкмо го напсуваш, и се показва като директор; Фотева най-после разкрива характера си; Зорница - адски силна; двамата братя - прекрасни, обичащи се и подкрепящи се. Наталия и Калин ми напълниха сърцето!
Мазови, освен Ваня, май ще имат още един проблем с руса коса Grinning Grinning

Чудя се какво е разкрила Зорница на Захариев - от промото.....

# 415
  • София
Гледала съм българските сериали - Стъклен дом, Фамилията, някои от комедийните. Не помня някога да съм чакала следващите епизоди с такова нетърпение. Да не са сменили сценаристите?
За Калин не знам, но за Мона това ми беше първата мисъл в главата като я чух в промото - че ще избяга с парите. И така ли се заминава? На таксито и цъфва в болницата в Германия.....

# 416
  • София
Няма как да замъкне парите, това не са пари на ръка.

# 417
На Мазови сега и Мише ли ще им вкарат, Ваня не е ли достатъчна?

Струва ми се, че Мона нещо ще ги прекара с тези пари.
А в промото Зорница за какво ли се обясняваше на Захариев?

# 418
  • София
Ваня ще я оправи Мишето... Ще й мъти тя водата 😁

# 419
Днес беше епизодът на Пеци - осигури  неврохирурга , после   парите за Мона .
От промото останах с впечатление ,че  бившата наркоманка  ще гепи парите и  ще изчезне  за 10 секунди - ще го удари на купон.
Много тъжен епизод , хубавото е ,че  любимите ми герои си говорят .

Общи условия

Активация на акаунт