Откраднат живот - ТЕМА 37 Критична точка... Любовта е очакване

• 38 528
  • 737
  •   1
Отговори
# 420
  • София
Браво на Петър Захариев. Най-адекватен в този епизод. Браво и на Наталия за адекватното и държане и на Ина Фотева за всичко.

Колкото за Калин, пак ще го кажа. Трябва и ще проходи след много мъки и борба в края на сезона.
Ако ли не заявявам абсолютно категорично, че спирам да гледам това шоу, а сигурен съм и много други истински фенове ще се откажат. Кратко и ясно.

# 421
  • Разпиляна във въображението
Толкова силен епизод, направо нямам думи!!! Всички герои бяха страхотни (е, без Евгения....). Толкова силни, толкова открояващи се. Страшен кеф беше да гледам. Незнам кой прави пети сезон, обаче се справят много добре.

Погледнах на онази снимка сценаристите и не видях името на съпругата на Милошев, което е добре Simple Smile Може би затова им се случват нещата.

Мона не може да ги прекара с парите - най-много да не замине. Предполагам, че не са й ги дали кеш или в чек, а направо са ги превели там, където трябва.

Съчувствах й на Мона, за това, което сподели със Зорница.

# 422
................Да не са сменили сценаристите?
За Калин не знам, но за Мона това ми беше първата мисъл в главата като я чух в промото - че ще избяга с парите. И така ли се заминава? На таксито и цъфва в болницата в Германия.....

Явно си имат свой Марио да ги следи да си пият хапчетата Joy
 Те ще преведат парите на болницата, няма Мона просто да цъфне в Германия, мисля че просто не иска да се сбогува с Тони

# 423
Браво на Ина Фотева! Мисля, че този път действа безкористно и направи всичко от човещина. Изглежда ги измъкна всички от кашата. Става ми все по-симпатична. Само, че ме съмнява нещо тази Мона, гледайки откъса за следващия епизод. Какво ли има предвид Захариев като каза на Огнянова, че е трябвало да му кажат преди да го направят? Дано не ги измами, това ще е адски нечестно и ще е абсолютно предателство към всички рискували кариерата и свободата си заради нея. Захариев ми хареса този път - прояви твърдост и упоритост с неврохирурга. Добре е винаги да е такъв, а не само в кризисни ситуации. Реакцията и думите на Евгения го подтикнаха да не се отказва. Дано Калин се оправи, обаче за жалост нещо ме съмнява.

Мириел, точно това исках и аз - да я видя като силна и смела жена, а не както каза ти в сянката на някой. Днес определено много ми хареса, повече от всякога. Показа твърдост и решителност, както когато се опитваше да спаси урологията.

# 424
  • София
И на мен много ми дожаля за Мона. Дразни ме по принцип, но наистина беше като в клетка. Защото те са решили, че ще я лекуват. За да може определен човек (!) 😁 да си изчисти съвестта.

# 425
На мен ми заприлича на опитно зайче, докато говореше със Зорница, Тони и Марио. Хубаво е, че показа как се чувства. И аз смятам, че няма начин да духне с парите - не са й дадени в брой. Незнам защо, но първо си помислих,ч е Захариев е разбрал за случката в банята Grinning Grinning Но пък той не е Банков да е против лекарски връзки Grinning Grinning

# 426
Според мен все още ще продължат да се изясняват за Мона.

# 427
Дона, че откъде да разбере за нея? Те само Марио и Зорница знаят за нея. Grinning Пък и да разбере, то на него такива неща не са му чужди ама изобщо, така че голяма работа. Grinning

# 428
Joy
Дона, че откъде да разбере за нея? Те само Марио и Зорница знаят за нея. Grinning Пък и да разбере, то на него такива неща на са му чужди ама изобщо. Grinning

Да де, така е, ама това ми беше първата мисъл в главата, честно, наистина незнам защо Joy

# 429
Аз си мисля, че Захариев ще разбере за това, че Мона е наркоманка.

# 430
Joy
Дона, че откъде да разбере за нея? Те само Марио и Зорница знаят за нея. Grinning Пък и да разбере, то на него такива неща на са му чужди ама изобщо. Grinning

Да де, така е, ама това ми беше първата мисъл в главата, честно, наистина незнам защо Joy

Това май ще излезе най - пазената тайна в болницата. Никой няма да разбере. Joy

# 431
Искам Мона вече да си ходи. Много ми е неприятна..

# 432
Искам Мона вече да си ходи. Много ми е неприятна..

И на мен

# 433
  • София
Значи в живота са се случвали какви ли не чудеса, имам и пресен пример с приятел, който бе отписан, бе парализиран от кръста надолу, но дали плуването с делфини на което се подложи в САЩ, дали нещо друго не знам, но проходи близо година след като бе отписан от всички в България.
Има и друг случай за който само съм чел. Човек в инвалидна количка вижда как кола ще блъсне детето му и не знам какъв е този прилив, какво е това чудо, но изведнъж се изправя и се хвърля към детето си. Това не е измислица. Мозъкът все още е 'тера инкогнита' за учените и до голяма степен какво се случва там не се знае. Космосът е по-добре изучен отколкото човешкия мозък.
Просто за такова нещо се иска много воля, донякъде и шанс. А това е шоу, естествено, че всичко е в ръцете на сценаристите. Тук няма НФ, това са реални неща. Драма и без това не липсва.
В началото Калин след успешната операция няма да има чувствителност, прогнозите няма да са добри, Калин може би първоначално ще се отчая, но аз съм убеден, че Наталия няма да остави така нещата, Калин също ще намери за какво да се хване и бори и лека-полека ще се случат нещата. Simple Smile

# 434
Има и друг случай за който само съм чел. Човек в инвалидна количка вижда как кола ще блъсне детето му и не знам какъв е този прилив, какво е това чудо, но изведнъж се изправя и се хвърля към детето си. Това не е измислица. Мозъкът все още е 'тера инкогнита' за учените и до голяма степен какво се случва там не се знае. Космосът е по-добре изучен отколкото човешкия мозък.

Това даже съм го гледала в не един и два филма/сериала.

Калин ще се оправи. Ще има много драма, много мъка, но ще се оправи. Изобщо нямам колебания в това.

Общи условия

Активация на акаунт