Откраднат живот - ТЕМА 37 Критична точка... Любовта е очакване

• 38 491
  • 737
  •   1
Отговори
# 510

Е да, обаче Зорница отиде при него под душа, а не при Тони.
Като бяха горе на покрива, тя се обърна към него, той нямаше да направи нищо, ако тя не се беше завъртяла към него.
А Тони, толкова пъти е бил в опасна близост до Зорница, ама нищо не се е случило от нейна страна.
Така де, ама аз не казвам, че Марио има съмнения в чувствата на Зорница. Той е напълно наясно, че тя го харесва. Казвам, че знаеше от самото начало, че Тони харесва Зорница и поради тази причина, щом иска да е толкова отстъпчив, не трябваше по никакъв начин да припарва до нея. Първо, защото така прави нещата за брат му по-трудни, като вече породи чувства в Зорница и второ защото е ужасно некоректно спрямо нея - поигра си и я заряза.

Зорница не е давала шанс на Тони, но пък той като го гледам, изобщо не се притеснява от откази, намеци и сигнали, че може да не е както той си го представя. Както беше напорист спрямо лечението на Мона, така ще е напорист и спрямо ухажването на Зорница.
Зорница естествено, че не е задължително да отговори положително на Тони. Даже аз бих се обзаложила, че ще го отклони деликатно. Ако го направи, вече Тони може да се сърди само на себе си, ако продължи и после се разочарова. Ако не го направи, ще бъде много глупаво от нейна страна.

За който страдаше по Мазови - тази вечер ще ни разказват за тях. Ето го анонса:
Калин ще се събуди от операцията в премиерния епизод на "Откраднат живот: Чуждо тяло" тази вечер от 20.00 ч. по NOVA. Всички ще бъдат в очакване за мнението на неврохирурга. Ще си върнат ли чувствителността краката му или чакането ще продължи?
Междувременно отношенията на Мазов и Хинова се влошават с всеки изминал ден и появата на Мишева няма да промени този факт. Ваня веднага забелязва този факт и ще опита да се възползва максимално от него. Какво ще направи?

Ето и промото
https://play.nova.bg/programi/ochakvaite/930050?

Тенис топката се появи отново, както очаквахме Heart

# 511
# 512

Зорница не е давала шанс на Тони, но пък той като го гледам, изобщо не се притеснява от откази, намеци и сигнали, че може да не е както той си го представя. Както беше напорист спрямо лечението на Мона, така ще е напорист и спрямо ухажването на Зорница.
Зорница естествено, че не е задължително да отговори положително на Тони. Даже аз бих се обзаложила, че ще го отклони деликатно. Ако го направи, вече Тони може да се сърди само на себе си, ако продължи и после се разочарова. Ако не го направи, ще бъде много глупаво от нейна страна.

За който страдаше по Мазови - тази вечер ще ни разказват за тях. Ето го анонса:
Междувременно отношенията на Мазов и Хинова се влошават с всеки изминал ден и появата на Мишева няма да промени този факт. Ваня веднага забелязва този факт и ще опита да се възползва максимално от него. Какво ще направи?

Ето и промото
https://play.nova.bg/programi/ochakvaite/930050?

Тенис топката се появи отново, както очаквахме Heart

Някои хора от намеци не разбират. Просто са такива, загряват бавно и трябва да им се каже директно. А ако са заблудени от любовни трепети, пък съвсем! Подозирам, че при Тони е така.

Ей, тази Ваня бееее! Мислех си, че Мишето ще флиртува с Мазов к така ще се скарат, но и Ванчето да се намеси... ох, къде без Ванчето!

# 513
Упс, Fairy ме е изпреварила с промото. Grin
Айде Тончо да признава на Зорница, че ми е интересно какъв ще е отговорът й и какво ще последва.

# 514
Ванчето вероятно ще налива масло в огъня и ще кара Хинова да ревнува от Мишето и да си мисли, че Мазов не я обича.
Калин явно е минал успешно операцията, но не могат да дадат гаранции, че ще проходи. Само че то в началото има разни отоци, чудесии, ще проходи, но ще е драматично, и тъжно, и тежко. Но пък като гледам, ще има подкрепата на своите колеги, което предполага отново трогателни моменти на приятелство и уважение.
Тони ербап го раздава, гледам, готов да си тръгне, а-у. Той е непобутваем, щото Захариев ще загуби и другия Ковачев и  ще стане проблем. Но ми е интересно дали Захариев няма да се изпусне при разговора и да му каже защо е взет на работа. Като гледам обаче третият Левски са го пуснали да си ходи вече, стига се е врял и той между шамарите.

Яница, и аз вече искам това да се случи и то ще стане, ако не днес, то утре, щото беше в тазседмичното промо.

# 515
Надявам се поне Зорница като чуе обяснението от Тони да й просветне защо Марио я отблъсква.

# 516

Като гледам обаче третият Левски са го пуснали да си ходи вече, стига се е врял и той между шамарите.

Да си ходи? От болницата и сериала ли? Cry (не мога сега да видя промото точно сега....)
Ако Захариев се изпусне, ще го съсипе просто.

# 517
Аз го казах на майтап, но си мисля, че Тони само така е възможен, когато се научи да се грижи за някой друг освен за себе си. И тук не говорим да си направи бебета с Кака Зори. Та, защо да не да не разболеят Марио за още повече драма 😎

# 518
Като гледам двамата са в асансьора и Зорница си навежда главата сякаш не знае какво да каже. Може в тоя момент да й е признал за чувствата си.

Последна редакция: чт, 22 мар 2018, 12:18 от yanitsa.s

# 519
Дона, Тони и Зорница са в кабинета на Захариев, Тони му казва - наясно съм какво направих и съм готов да си тръгна и се фръцва към вратата. Захариев му казва "Седни". Това беше. Никъде няма да ходи, то е ясно, Захариев ще им опрости греховете.

Хъмбъл, айде Тони да порасне по някакъв друг начин, без да съсипват Марио Grinning

# 520
Благодаря за пояснението. В такъв случай ще кажа, че Бамби е... много мъжки прякор. Joy

Мишева и на мен ми хареса, за Владов обаче. А Хинова каквато е повлекана редовно, и тази коса все вързана, пълен антипод. Да не се цупи, ами да направи нещо по външния си вид.

# 521
Ванчето вероятно ще налива масло в огъня и ще кара Хинова да ревнува от Мишето и да си мисли, че Мазов не я обича.
Калин явно е минал успешно операцията, но не могат да дадат гаранции, че ще проходи. Само че то в началото има разни отоци, чудесии, ще проходи, но ще е драматично, и тъжно, и тежко. Но пък като гледам, ще има подкрепата на своите колеги, което предполага отново трогателни моменти на приятелство и уважение.
Тони ербап го раздава, гледам, готов да си тръгне, а-у. Той е непобутваем, щото Захариев ще загуби и другия Ковачев и  ще стане проблем. Но ми е интересно дали Захариев няма да се изпусне при разговора и да му каже защо е взет на работа. Като гледам обаче третият Левски са го пуснали да си ходи вече, стига се е врял и той между шамарите.

Яница, и аз вече искам това да се случи и то ще стане, ако не днес, то утре, щото беше в тазседмичното промо.
Аз мисля, че щом операцията е успешна значи ще му дадат някакви шансове, но самото възстановяване ще е дълго и трудно, и точно върху него ще акцентират като изпитание за семейството му и за него най-вече.
Аз предлагам, понеже някой каза, че явно си нямаме злодей, Тони да стане такъв в борбата за сърцето на Зорница. Тя ще му откаже, той ще продължи да се бори за нея, а когато разбере за брат си и нея, с него да се скарат и да  започне по всякакви начини да се опитва да я спечели. Grinning

# 522
Гледах серията, промото накрая и ен мисля, че Мона ще бяга с парите , а и как би могла, те са преведени на болницата, не са й дадени в брой. Мислех си, че тя отказва придружител към летището, защото и там трябва да има драма й напрегната музика, нали. Сигурно докато пътува за натам, ще се чуди живее ли й се, и животът ще й минава на лента.
Единствено за Злодей става Марио, защото е достатъчно висок. 

# 523
...Тони ербап го раздава, гледам, готов да си тръгне, а-у. Той е непобутваем, щото Захариев ще загуби и другия Ковачев и  ще стане проблем. Но ми е интересно дали Захариев няма да се изпусне при разговора и да му каже защо е взет на работа. ....
Ами крайно време е вече да разбере някои неща от живота , да го извадят от саксията , в която е отглеждан
и да го пуснат да се оправя сам .
Оказва се ,че съм изпуснала това с топката  Embarassed Каква беше историята ?
Калин определено ще го "раздвижат"  като поставят  някак бебока в риск  и той ще скочи  Peace
Мазови ги забиват вече под дъното , сега пък "умната" Ваня щяла да се възползва от историята с Мишето .
Мона да вземе най-после да скочи от самолета и да свърши тая мъка .

# 524
Ели, едно е да го извадят от саксията, друго е да го унижат.
Това беше обидно и накърняващо достойнството на Тони.
Какво ще се постигне, като се смачка човек, който иска тръгне нагоре?

Общи условия

Активация на акаунт